Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת חיבור AUX לרכב עם רדיו פנימי

flash7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי סיאט איביזה שנת 2000 עם רדיו פנימי.

רציתי לדעת אם יש אפשרות בצורה כזאת או אחרת להתקין חיבור AUX כדי לשמוע מוזיקה מאייפוד ברכב. איפה אני יכול למצוא מתקין שיכול לעשות את זה, מה הסדר גודל של המחיר והאם זה בעייתי מבחינה כלשהי...

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע אין בארץ מתאם אוקס מקורי

בכל זאת שווה לבדוק גם ברדיו מילאנו למרות שאני בספק רב

תמיד ישנה אפשרות להרכיב אוקס אלחוטי (לא הכי מומלץ)

מומלץ יותר להגיע לחנות מקצועית ודרכם לשלוח את הרדיו להוצאת אוקס במעבדה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן לרכוש מתאם בארץ או בחו"ל, ינוע בין 500 ל 900 ש"ח. המתאם מאפשר כניסת USB, כרטיס זכרון SD וגם כניסת AUX לחיבור פלאפון, נגן MP3 או אייפוד. היתרון הגדול של מתאם כזה הוא שהוא שומר על השליטה מההגה ומבטיח איכות סאונד מקסימלית.

ישנם מספר מותגים בשוק, רובם ככולם סיניים אך עושים את העבודה. כנקודת התחלה חפש מוצרים של Connects2, יש גם זולים יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בכל דגמי איביזה 2000 יש שליטה בהגה

ואני חושב שגם לחלק גדול מהדגמים אין שליטה לצ"נג"ר כך שהמתאם עלול לא להתאים לפני שמזמינים אותו מחו"ל

אני מסכים עם קודמי לגבי זה שמתאם לרכב הספציפי הזה לא נמצא בצורה סדירה על המדפים

אולי ניתן למצוא ברדיו מילאנו

לדעתי פיתרון טוב יותר זה לשתול רדיו חדש עם כל הפונקציות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה באיביזה מהשנתון הזה יש מערכת מובנת והמסך משותף גם למערכת וגם למזגן.

להחליף יכול להיות כאב ראש לא קטן לא?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שזכור לי אין יותר מידי מקומות לשתול את הרדיו לשימוש נוח.

מתחת למערכת המקורית אין יותר מידי מקום, בתא כפפות ממש לא נוח ומתחת להגה יפריע לברכיים לדעתי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...