Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור לא מובן לי בסיטרואן c3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו כפתור ליד המערכת שאני לא מבין מה הוא עושה חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצא

התמונה של הכפתור;

5zgjy0ykoywe.jpg

פורסם

הגבלת מהירות ,ברגע שאתה עובר מהירות מסוימת שהגדרת הרכב מצפצף.

כמו שה-GPS אומר לך "עברתם את המהירות המותרת", באותו סגנון.

ב-C4 מגדירים את זה מהכפתורים של ההגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה ניראה כמו ציפיצוף אם אתה מגיע למהירות מסוימת,שאותה אתה יכול לקבוע דרך מחשב הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דעתי היא כמו תגובתו של מיקו, אני זוכר שבC3 שהייתה במשפחה היה כפתור כזה, אך לצערי לא יצא לנו להשתמש בו מעולם.

במידה וקיים אצלך ספר הרכב הכל כמובן מופיע שם. שוב במידה וקיים :)

פורסם

חייב להיות בספר רכב הסבר ,זה דרך מחשב הרכב ,בסיטרואן C4 ובמאזדה 3 זה נשלט מהכפתורים שבהגה ,ב-C3 אין לי מושג ,תחפש במחשב הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מגביל המהירות בסיטרואן בדרך כלל מופעל מההגה והוא לא מצפצף. אלא מונע מהרכב לעלות מעבר למהירות שהוגדרה.

הכפתור הזה, וגם מיקומו בצמוד לרדיו - יותר הגיוני שתפקידו: "עוצמת קול בהתאם למהירות" כלומר ככל שהרכב יסע יותר מהר, עוצמת הקול של הרדיו תעלה ולהיפך. קיים גם ברכבים אחרים.

פורסם

הגיוני בהחלט ,זה נקרא ALC -AUTOMATIC LEVEL CONTROL

אפשר לכוון את זה גם ברמות שונות 1 מעלה ומנמיך את הווליום בשינויים מינוריים בלבד ,2 קצת יותר ובמצב 3 לחיצה בריאה על הדוושה תגרום לכך שיצא לך דם מהאוזניים.

פורסם

אם אתה מדבר מתוך ניסיון ,אז זה מוזר מאוד.

כי ב-C4 המגביל מהירות אינו מצפצף הוא פשוט לא מאפשר לך לעבור את המהירות שסימנת ,כמו שציין dudys.

קשה לי להאמין שאותו היצרן יתקין מנגון כל כך שונה בשני רכבים שלו.

פורסם

מנסיון בשני הדגמים.

הכפתור ב- C4 נקרא LIM (מגבל limitter) והוא מונע העלאת המהירות מעל הערך שנקבע. זה אחד המצבים של ה- cruise control , המצב השני נקרא REG והוא מצב בקרת שיוט רגיל השומר על המהירות שנקבעה. במצב זה לחיצה על הדוושה תאפשר הגברת מהירות מעל הערך הקבוע.

ב- C3 רק יישמע צפצוף אך ניתן לחרוק מן המהירות. זה אינו cruise control והוא קיים גם ברכב ידני.

פורסם

אז צדקתי מלכתחילה.

זה כמו ההגבלה של המאזדה 3 ,מצפצפת ,אבל עדיין אפשר לעבור את ההגבלה ,ממש כמו GPS שרק מזהיר אותך שעברת את המהירות המותרת.

• תוכן חדש...