Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי לפני כשבועיים או 3.. או 4... קיבלתי מכה די חזקה בראש. עשו שיפוצים בכביש בנהריה... או שזה היה בעכו, אולי טבריה? ממש נדפקה לי הקלבסה.

הייתי צריך לעשות עיקוף דרך איזור בעיר שאני ממש לא מכיר, הגעתי לצומת כשאני כבר באמצע הצומת נכנסו בי 3 חבר'ה עם פיאט בראבו ישנה, והופה 5 אנשים על אמבולנסים בדרך לבית החולים... יומיים אחרי אני מוצא את עצמי באחיהוד מפרק את המערכת שהייתה לי באוטו ועוד כל מיני דברים ששכחתי שם (כמו הסמל ;))

------------

לפני שבוע מתקשר לחברה, "קניתי פיג'ו 207 2011 חדשה במקום הפיאט...

היא: "זה עם הסמל של המיאו?"

אני: "כן כן המיאו התחדשתי במיאו"

בקרוב התרשמות ;)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הסמל של המיאו?

על מה אתה מדבר בחור

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
הסמל של המיאו?

על מה אתה מדבר בחור

איך עושה חתול?

גם אני לא הבנתי בהתחלה זה בסדר:lol:

פורסם

:D:D:D

תתחדש בחור

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

גם לי יש מיאו בחניה.

ע"ע החתימה שלי.

בנוסף למיאו יש לי גם שני מעויינים :wink:

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

הפיאט שהושבתה בתאונה זו פונטו איבו?

אם כן אני אשמח אם תשתף באיזה פירוקיה היא נמצאת, יש כמה חלקים (פלסטיקה של הסלון בעיקר) שהייתי שמח לשים עליהם יד.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם כן אני אשמח אם תשתף באיזה פירוקיה היא נמצאת, יש כמה חלקים (פלסטיקה של הסלון בעיקר) שהייתי שמח לשים עליהם יד.

כן איבו, נמצאת באחיהוד.

פורסם

ואני חולם על צלב אדום ליד נחש ירוק עם כתר ,אבא שלי רוצה דג ירוק ואחותי משום מה החליטה שהיא חייבת 4 טבעות.

בסופו של דבר אני מוצא את עצמי עם גבות בתוך עיגול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק אני לא ממש הבנתי על מה אתם מדברים :lol::lol: חוץ מהמיאו , הנחש והעיגולים

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

גם אנחנו והקוף מאותה משפחה. יחד עם זאת, אם וכאשר יהיה לי ילד, לא אתקשר לסבתא המאושרת ואספר לה 'התחדשתי ב-"או-או-או אה-אה-אה'.

בכל מקרה, תתחדש. וולקאם טו דה פמילי.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואני חולם על צלב אדום ליד נחש ירוק עם כתר ,אבא שלי רוצה דג ירוק ואחותי משום מה החליטה שהיא חייבת 4 טבעות.

בסופו של דבר אני מוצא את עצמי עם גבות בתוך עיגול.

:lol:

דג ירוק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר מחפש חלקים :shock: . אחח פיאט פיאט.:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אל דאגה, זה לא שהרכב התחיל להתפרק. אני פשוט צריך זוג דיפונים של הדלתות הקדמיות ע"מ לבנות תייבות למידוופרים.

מכיוון שבסמל"ת עוד לא פתחו אפילו מק"ט על הפריט הזה אני אנסה את מזלי בפירוקיות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...