Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

צולמתי וקיבלתי דו"ח על נסיעה במהירות של 112 קמ"ש בכביש בו מותרת מהירות 80 קמ"ש. המיקום המצוין בדו"ח הוא כביש מס' 1 בק"מ 38.2. כשפניתי למרכז הפניות נהגים ארצי נאמר לי שמדובר על מחלף לטרון.

למיטב ידיעתי המהירות המותרת בקטע הדרך הזו היא 100 קמ"ש. אני טועה?

פורסם

תבקש את התמונה.

(לדעתי התמונה לא צולמה בלטרון מכיוון שאין בלטרון מצלמה עד כמה שידוע לי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל, אם כבר אתה הולך לשלם 750 ש"ח על צילום שלך, לא תקח לפחות את התמונה?

מעבר לזה, יתכן שבבדיקת התמונה יתברר שנפל כשל כלשהו במדידה, מה שכמובן יכול לפעול לטובת ביטול הדו"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש משהו בדבריך.

העניין הוא ששקלתי לבקש המרה לאזהרה. אני יכול במקביל לבקש את התמונה? זה לא עומד בסתירה לבקשה לאזהרה? גם הבקשה לאזהרה צריכה להיות תוך 30 יום..

פורסם

תבקש את התמונה, כדי לוודא שאכן מדובר ברכב שלך ולא נפלה טעות.

היה ואכן מדובר ברכב שלך ניתן לבקש להמיר לאזהרה בתנאי שאתה עומד בקריטריונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אכן עומד בקריטריונים.

רק חושש שעד שאקבל את התמונה כבר יעברו 30 יום ואז לא אוכל להגיש בקשה להמרה לאזהרה.

כמה זמן יכול לקחת עד שמקבלים את התמונה?

פורסם

בקשר לקבלת התמונה אין לי השערה או ידע על כך ואינני רוצה להטעות אותך.

אתה יכל להגיש במקביל המרה לאזהרה, ולבקש את התמונה.

היה ולא מדובר ברכבך תבקש לבטל את הדוח.

בקשה לתמונה (מהאתר של המשטרה):

לקבלת תמונה יש לפנות ליחידת התנועה שהנפיקה את הדו"ח (שם היחידה מופיע בחלקו העליון של הדו"ח) בדואר רשום, לצרף צילום מהדוח, ולהמתין בסבלנות עד קבלת התמונה בדואר הביתה. לציין כי בקשת תמונה אינה עוצרת את מירוץ הזמן לעניין הגשת בקשה לביטול דוח ולעניין גובה הקנס והקנס גדל כקבוע בחוק.

להזמנת תמונה ניתן לשלוח צילום דוח קריא ובקשה לראות התמונה לפקס: 09-7473383 יש לציין כתובת מדויקת למשלוח התמונה. כמו כן ניתן לשלוח מכתב רשום ליחידה הנוגעת על פי הכתובת שמופיעה בדוח.

בהצלחה.

ל'

פורסם

חן חן ותודה רבה.

אגב, מישהו יודע מהי המהירות המותרת בכביש 1 בקטע הכביש הנ"ל? האם החשד שלי בכלל מוצדק?

פורסם
חן חן ותודה רבה.

אגב, מישהו יודע מהי המהירות המותרת בכביש 1 בקטע הכביש הנ"ל? האם החשד שלי בכלל מוצדק?

יודע/ת :-D

פורסם

קיבלת דוח על סך 750 ש"ח?

לפי זכרון מעומעם שלי, המקום בו צולמת הוא איזור שער הגיא,

והמהירות המותרת שם היא 80 קמ"ש.

ל'

פורסם
שלום לחברי הפורום,

צולמתי וקיבלתי דו"ח על נסיעה במהירות של 112 קמ"ש בכביש בו מותרת מהירות 80 קמ"ש. המיקום המצוין בדו"ח הוא כביש מס' 1 בק"מ 38.2. כשפניתי למרכז הפניות נהגים ארצי נאמר לי שמדובר על מחלף לטרון.

למיטב ידיעתי המהירות המותרת בקטע הדרך הזו היא 100 קמ"ש. אני טועה?

המיקום הוא בין מחלף שער הגיא לבין מחלף שורש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש מעט מאד סיכוי שטעו. בקטע הזה ,מלטרון עד סחארוב,אחראית מתנ"א בית שמש ומהיכרות עם כל אחד מהשוטרים והמתנדבים בה אני יודע שכולם מאד בקיאים בכל מטר בו והתקנות לגביו בכל שעה בלילה שתשאל אותם.

ד"ר דן לינק שהיה מנכ"ל משרד התחבורה לא צריך להסתכל בחנ"א.

פורסם

אני פחות זוכר מה בנוגע לכביש 1 מת"א לירושלים, אבל בקו ירושלים-ת"א יש הגבלת מהירות ל-80 בירידה משורש לכיוון שער הגיא ב1000000% אחוז, אז כנראה שגם באותו הקטע בצד הנגדי יש את אותה המגבלה. אם כי שם קטע הכביש פחות מסוכן, כי אתם יוצאים מכביש מפותל לכיוון עלייה עצבנית, ואילו מירושלים לת"א יש ירידה עצבנית שהופכת לכביש מפותל ומסוכן אז צריך להוריד שם קצת את המהירות.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...