Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי הכי מעצבן כשאני מנסה להשתלב בנתיב מסויים, יש שם רכב שהוא נמצא מאחוריי אבל עדיין אני לא יכול להשתלב. במקרה כזה - אני מאותת הרבה זמן על מנת שהוא ישים לב שאני רוצה להיכנס לנתיב ומתוך תמימות אני גם מצפה לכך שהוא יאט קצת על מנת להביא לי להיכנס. 99 אחוז מהנהגים ממשיכים במהירות שלהם ולא נותנים לי להשתלב. אני לא מבין את העניין הזה. כואב לאנשים לעשות מעשה נורמלי. קצת תרבות בנהיגה תהרוג מישהו? זה משגע אותי העניין הזה.

אפילו ייתכן ויגביר מהירות. מישהו שם מנסה לחולל תאונה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הישראלים מתנהגים בכביש בדיוק איך שהם מתנהגים בכל מקום אחר, או במילים אחרות אם אתה רוצה לפתור את הבעיה באופן תשתיתי אז תעבור לאירופה.

זהו שורש הבעיה. הכביש הוא רק אחת מהמראות של החברה הישראלית. אנחנו מתנהגים בכביש בדיוק כפי שאנחנו מתנהגים ברחוב, באוטובוס, בתור לסופר ובקופת חולים.

הפתרון? להפנים זאת, לנסות להסתכל 7 מהלכים קדימה ולכל הכיוונים, להיזהר להיזהר להיזהר ולהצטער שזהו המצב.

בנוסף לכך, האופי הישראלי מאוד לא פתוח לביקורת, ואם תסביר למישהו בהגיון שמראה פנורמית זה לא טוב, או שינסה להתרגל לנסוע אחורה בלי להסיט את הראש לאחור, מיד תיתקל בתשובה כמו " עזוב, מה אתה מבלבל את המוח" או "אני כבר רגיל לזה ככה, זה הכי טוב".

אחרון ודי- הנהגים בארץ לא מתייחסים לנהיגה בחשיבות מספיקה. מבחינתם פעולת הנהיגה היא טיפ טיפה יותר מורכבת מהפעלת אייפון, וזה הכל. כמות תשומת הלב שרוב הנהגים נותנים לפעולת הנהיגה לוקה בחסר, בלשון המעטה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לצערי עלי לדווח שהצטרפתי לסטטיסטיקה של תרבות הנהינה (או יותר נכון החנייה או היציאה ממנה) שיש בארץ.

מישהו כבר הספיק לפגוע לי בפגוש האחורי בצד ימין ברכב בזמן שהוא ניסה לצאת מהחניה!

עכשיו יש שם שיפשוף מכוער וגדול, שהוריד את הצבע.

אני לא מבין למה קשה לאנשים לסובב את ההגה עד הסוף כשהם מנסים לצאת?! זה ממש בלתי מובן :evil:

והכי גרוע - שכמובן לא השאירו שום פתק, טיפוסי.

סתם פריקה שלי.

עכשיון אני מתלבט האם לתקן את הנזק שממש נראה לעין או להשאירו ככה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן

• תוכן חדש...