Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצ'בק עד 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש האצ'בק אוטומט לנסיעות קצרות ומועטות בתוך העיר לנוסע יחיד (סטודנט).

יש המון מבחר והמון איפה לטעות, אשמח לשמוע מה המלצותיכם.

תודה !

פורסם

ידני? אוטומט? דרישות מיוחדות?

בעיקרון התגובה האוטומטית שלי ל "עד 20,000" ו "סטודנט" היא קליאו B, פונטו ספייס, ו 206.

לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה, אני אחכה לעוד קצת פרטים ממך בשביל לצמצם.

פורסם

שרייד רכב מתאים מאוד: אמין, חסכוני, אוטומטי/ידני. יש גם 1300 הצבק ויש 1500 סדאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובות.

האוטו רצוי שיהיה אוטומט.

דרישות מיוחדות ? לא במיוחד, העיקר שתהיה אמינה כמה שיותר (גם אם על חשבון צריכת דלק וכו')

תודה !

פורסם

אם יש אפשרות לעלות מאט את התקציב, עוד כמה אלפים ואפשר לקנות YRV, יש לה מנוע 1300 של יאריס - אמינה וחסכונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמינה כמה שיותר זו לדעתי היונדאי גטס.. תחפש מהשכרה יש ב 18-20 אלף בשנים 2002-2003.. וזה מאד מאד בא על חשבון הדלק.. שמעתי על אנשים עם אוטמט 1.4 שנסעו בצורה חסכונית והגיעו ל 9/1 K/L... המון דלק מתבזבז שם..

פורסם

אביב, פותח השרשור מחפש רכב חסכוני ולא ג'יפ שטח עם מנוע בנזין. הפתרון סופר מיני יפנית.

פורסם

שמעתי דווקא דברים טובים מאוד על הגטס, היא באמת זוללת דלק כל כך ?

כמו כן, תמיד מזהירים אותי מרכב בהשכרה, למישהו יש חוויה חיובית מרכישה שכזאת ? (אני מניח שיש סיבה שכל כך מזהירים מזה)

פורסם

בהשכרה צריך לבדוק כל מקרה לגופו אבל אחרי כמה שנים רכב השכרה מול יד פרטית, עדיף הרכב שעבר טיפול יותר מסור

אבל אם אתה מוציא את הרכב מהחברת השכרה אז

זה יכול להיות רכב שהיה תקופה קצרה של חצי שנה כמו רכבים לעונת תיירות, ועבר טיפולים כמו שצריך ועם ק''מ נמוך.

או שזה רכב שהשתקע בחברת ההשכרה ועבר התעללות מאסיבית על ידי השוכרים שלו ולא כל כך טופל בזמן

ניתן לראות זאת על ידי שיפשופים רבים, בלאי גבוה של פלסטיקה ו"צלחות" של הגלגלים שהפכו צבע לשחור

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

תודה על התגובות.

מה דעתכם על הפונטו ספייס ELX 2002, 1250 סמ"ק ?

שמעתי עליה ביקורות נהדרות מצד אחד וכמה תלונות מצד שני

• תוכן חדש...