Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לנו קאיה קרניבל 2007.

בזמן האחרון (חודשיים) מנורת הCHECK שלנו נדלקת ונכבת במשך הימים.במוסך אמרו כי אין דאגה שזו היא רק בעיית חיווט ואין להתייחס אליה ,בכל פעם שהרכב מגיע למוסך הם פשוט מבטלים את התקלה עם מחשב ותוך כמה זמן היא נדלקת שוב...

יש לציין כי הרכב עובר טיפול כל 15000 אלף ועבר 50000 בשנה האחרונה(אבי עושה בו נגלות תיירים פעמיים בשבוע לים המלח) בגלל שהרכב נוסע הרבה בתנאים קשים אני דואג לאזהרה...

יש תקלה ידועה לנו בדוושת הגז או הברקס כ שהרכב ברמזור על דרייב ובלי רגל על ברקס אז הוא פשוט דוחף את עצמו במכות קטנות קדימה כמו דחיפות כאלו בגלל זה צריך ברמזור לעמוד על ברקס... אבל לא נראה לי שזוהי התקלה...

יש למישהו רעיון מה עובר על הרכב שלי ?!

(סליחה על החפירה ותודה על העזרה :)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

א. כותרת הודעתך איננה מובנת וחסרה (בקש מהמנהלים לערוך אותה). קרא בהזדמנות ראשונה את נהלי הפורום הטכני.

ב. ממוסך כזה הייתי מתרחק - איפוס תקלה (אם התחברו בסורק - אז יודעים מהי התקלה לא ?!) פעמים מספר - מעיד על חוסר רצינות או חוסר מקצועיות. האם ניסית "להתעקש" ולשאול היכן בדיוק הבעיה ? אם ישנה בעיית חווט - צריך לתקנה (יש מצב שאולי אמרו לך שהתיקון יקר / מסובך / לא כדאי ? - לא שזה מצדיק אי תיקון לדעתי).

לגבי התקלה בדוושת הגאז - כנ"ל (למה לא מתקנים אם ידועה ?). ואולי יש קשר בין השתיים (אינני יודע).

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה צודק לגבי המוסך על אף שהוא מורשה קאיה אנחנו שוקלים לעבור למורשה יונדאי.

התעקשנו על בדיקת התקלה כמה פעמיים בפעם הראשונה אמרו שיש בעיה בחיישני טמפ' מנוע והם תקנו אותה.ומאז המנורה דולקת לסרוגין,הם טוענים שיש בעיית חיווט לא רצינית.

הבנתי מניסיון הרכב שיש לנו אותו כבר שנה וחצי ש קאיות לא הכי אמינות !!!

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...