Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 406.

MrFTW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני רוצה לקנות פיג'ו 406 SV/ST שנה 2000+ 137 כ"ס, אוטו', רציתי פשוט לדעת קצת יותר על האוטו והאם אני ארצה טיפה לשפר אוטו בעדינות, לא משהו כבד תיהיה לי ההזדמנות למצוא משהו ? :]

אני מבין שזה לא רכב ספורט, אבל בכל זאת.

כסף כבר יש לקנות פשוט שמעתי כ"כ הרבה דברים רעים ודברים טובים ככה שאני כבר אבוד >

תודה לעוזרים.

פורסם

זה שאין "שום מילה" על האוטו.

כדי לקבל תשובה צריך לדעת לשאול.

משאלתך לא ברור מה אתה בדיוק רוצה לדעת.

מתוכן הדברים שלך משתמע שאתה רוצה לשפר את הרכב, וזה כבר שייך לפורום אחר.

אם כוונתך ב"שיפור" היא לשים פס של לדים כחולים - נראה לי שזה לא מתאים - ולא משנה באיזה דגם מדובר. :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז ככה, אני רוצה לקנות פיג'ו 406 SV/ST שנה 2000+ 137 כ"ס, אוטו', רציתי פשוט לדעת קצת יותר על האוטו והאם אני ארצה טיפה לשפר אוטו בעדינות, לא משהו כבד תיהיה לי ההזדמנות למצוא משהו ? :]

אני מבין שזה לא רכב ספורט, אבל בכל זאת.

כסף כבר יש לקנות פשוט שמעתי כ"כ הרבה דברים רעים ודברים טובים ככה שאני כבר אבוד >

תודה לעוזרים.

מה השאלה????? מה אתה רוצה????? מה התקציב???? בקיצור, אנא עשה שיעורי בית ואולי מישהו יענה לך.

פורסם

תראו, אני רק רוצה חוות דעת על האוטו, אם שווה לצעיר בן 19, מבחינת אחזקה, דלק וכו'.

לגבי השיפורים..תשכחו P:

אם מישהו פעם היה לו או נהג אז שיספר קצת, בבקשה :]

פורסם

אתה אינך מספר מהן דרישותיך רק שואל על כדאיות, וזה תלוי ב-מה אתה מחפש ברכב, מהו התקציב, עלויות אחזקה (יקרות/זולות), כמות הנסיעה ועוד.

מה שאני יכול להגיד מבלי לדעת יותר מדיי, שעדיף לטעמי אולי להתחיל עם רכב יותר קטן עם פחות הוצאות.

alfa 156 2.5.

פורסם

לו היה בא צעיר בן 19 הייתי ממליץ לו לקנות פיאט פונטו, היא רכב זול לאחזקה וחסכוני בדלק ומתאים לצרכים של רוב הצעירים בגילו.

406? די זולה לרכישה בגלל שוק לא מזהיר. אמינות ממוצעת, ומחירי טיפולים וחלפים לא זולים. היא מכונית מאוד מרווחת ונוחה, סולידית ולדעתי לא כל כך מתאימה (תדמיתית) לצערי בן 19.

זאת למרות העובדה שבהיותי בגילך לפני יותר מחצי יובל שנים היתה בבעלותי פיג'ו 505 חדשה :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבנתי..טוב תודה רבה לכם :]

אולי יש לכם הצעות ? 20K תקציב, לא משנה גיר הילכים, קצת הרבה מהירות לא תזיק, דלק לא משנה לי כמה תשתה, ואחזקה ממצועת :]

פורסם

פיג'ו 206/306 לדעתי יתאימו לצרכיך יותר מה-406.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא ברור לי האם אתה סגור על "רכב מנהלים" או שיש גם מכוניות קטנות שהן לטעמך.

בעקרון אם צריכת הדלק לא משנה לך ואתה רוצה רכב גדול המכוניות שיוכלו להתאים ואחזקת זולה יחסית הן:

שברולט מליבו,אלרו

סובארו לגאסי

מיצובישי גאלאנט

מאזדה 626

וולוו S70 (לא טורבו)

וולוו S40 (לא טורבו)

בהצלחה

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה רבה על העזרה :]

רציתי לשאול אולי אם יש עוד אפשרויות ? :]

אני לא יודע למה אבל אני ממש רוצה את הפיג'ו 406, גם אם זה לא מתאים תדמיתית לבחור בן 19.

שום דבר המרשימה הנכבדת שהבאת לא נראה לי.

אם יש עוד אשמח, לשמוע עוד סוגים :]

פורסם

אני מאוד מבין את פותח השרשור. הוא ננעל על הרכב הזה כי פשוט אוהב אותו. האפשרות היא או לקנות אותו ולהתמודד עם עלויות האחזקה שכניראה זולות הן לא, או להמתין עד שתהיה הכנסה קבועה ותהיה לו את היכולת הכלכלית להחזיק אותו.

אם אין את היכולת הכלכלית, אבל חייב רכב, אז לקנות בינתיים רכב קטן וזול לאחזקה ואחרי זה לשדרג.

המלצה שלי: אם אפשר, להמתין עד שתבוא יכולת כלכלית להחזיק כזה רכב (עבודה עם משכורת קבועה).

גם, כדאי לקחת בחשבון ש406 יהי קשה למדי למכור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...