Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי רכב זול ואמין וכשחשבתי שמצאתי את כל מה שחיפשתי (אופל קורסה), המליצו לי בחום לרדת מהעניין, ואכן ירדתי.

מקריאה בפורום ראיתי המלצות לפיאט פונטו - איך פונטו ספייס אוטומטית 2004 נשמעת לכם? קילומטרז' 110000, עברה טיפול 10000, יש לה טסט לשנה, יד שניה פרטית (גם יד ראשונה הייתה פרטית), ללא תאונות. המוכר מתחייב בבדיקה. איך הרכב מבחינת אמינות, צריכת דלק, חלפים, וכו? על פניו נשמע כמו עסקה משתלמת, אני אלך לראות אותו היום ואם אקבל המלצות טובות אקח אותו לבדיקה השבוע. אני ממש רוצה לסיים את הסאגה הזאת:)

תודה רבה לעונים.

פורסם

אמינות- יש 2 מחלות ידועות שרצוי לבדוק. דבר ראשון, לבדוק נוזל קירור ברדיאטור, צריך להיות פראפלו (בשנת 2004, צבע כחול)

ולבדוק אם כפתור ה CITY להגה החשמלי עובד.

אם נוזל הקירור לא פראפלו, להציץ מה יש שם- אם אלו מי קירור אחרים, רצוי לעשות שטיפת רדיאטור ולהחליף לפראפלו כמה שיותר מהר

אם אלו מי ברז, יש מצב שיש קורוזיה בראש המנוע, ואם אין דרך לבדוק, לנסות להוריד במחיר על זה.

לגבי ההגה החשמלי- אם כפתור ה CITY לא עובד, זה יכול להיות סימן מקדים להתפגרות של המנוע החשמלי, עלות התיקון לא גבוהה במיוחד (כ 800-1000 ש"ח), אבל שוב, להוריד במחיר על הסיפור הזה.

חוץ מזה כל עוד עושים טיפולים בזמן ומשתמשים בחלפים ראויים לשמם, הרכב אמין. יש חלפים בשפע בזמינות כמעט תמידית בארץ, והטיפולים לא יקרים.

צריכת דלק- אפשר להוציא מהרכב בקלות 1:15 משולב, נהג חסכוני יוכל לסחוט גם יותר.

• תוכן חדש...