Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פסאט 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שהוא גם חבר בפורום הזה שקנה אחת מודל 2003 יד 1 עם ק"מ מתחת לממוצע במחיר דו ספרתי מתחת למחירון.

לרכבים הללו יש שוק חלש , כמו לשאר קבוצת הקומפקטיות הגדולות וזה בא לטובת הקונה ולרעת המוכר.

קח את הרכב לרון שיעיף מבט, אני מעריך שגם ברכב מתוקתק כזה יימצאו ריג'קטים כי אין מה לעשות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשלא סוגרים מחיר עקרוני לפני בדיקה, זה יכל לעבוד גם לרעת הקונה לא רק לטובתו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בידיוק מכרתי רכב כזה לפני חודש , צריכת הדלק טובה יותר מהמנוע 2000 , אך אל תצפה ליותר 1:9 בממוצע

הרכב מפנק, אמין , יציב , חזק ויפה . המחלה בגיר מתחילה באזור ה 150 אלף קילומטר.

כמעט שלא ראיתי מוסך פרט לטיפולים המאוד יקרים(פעמיים בשנה) . כל טיפול במוסך מגיע לכ2000 +

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

60 אלף זה קצת יקר לרכב הזה , בדרך כלל נמכר בכמה אלפים מתחת למחירון.

רק מציאה אמיתית + קונה נלהב יכול להגיע למחירון.

פורסם

כמה לדעתך כדאי לשלם על הפסאט הזאת?

אני מזכיר היא דגם לוקצ'רי המפואר עם כל התוספות יד ראשונה עם ק"מ 58 אלף ומטופלת רק בצ'מפיון

כמה ק"מ היה לפסאט שלך?

לא היה לך שום בעיה בגיר?

ושאתה אומר טיפול פעמיים בשנה 2000+ ש"ח זה בצ'מפיון או בכל מוסך מורשה VW אחר?

פורסם

נסיון ברכישת כלי רכב , כדאי לשלם על אקזמפלר מעולה , כמו שמתואר כאן קצת יותר . זה משתלם.

תבדוק גם איך הוא מתומחר על ידי מחירון יד 2

כמובן תמיד שווה / כדאי להתמקח, אבל לא בגלל פער של 5% במחיר לא מבצעים עיסקה.

וכדי שלא תרגיש פראייר תספר לכולם שרכשת אותו ב 5K פחות ממה שבאמת שילמת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא היתה לי שום בעיה בגיר, יש האומרים שהבעיה מתחילה באזור ה 150 אלף קילומטר , אלו השמועות לא משהו ודאי.

את הרכב שלי מכרתי עם 87 אלף קילומטר, היות והרכב מאוד שמור כפי שציינת ועם קילומטראז נמוך ורמת הגימור הכי גבוה וזו באמת מציאה.

יש כמה דברים קבועים שמכוני הבדיקה רושמים בדרך כלל על מנת לכסות על עצמם , כגון על כל שריטה קטנה רושמים בדרך כלל כיפופים בפח , שחיקת צמיגים בדרך כלל , פיח במנוע ועוד כל מיני דברים שעליהם תוכל להתמקח במחיר.

המחירון שלהם נע בין 55-60 אלף , אבל שוב בגלל הקילומטראז , רמת הגימור , והיד ראשונה אם אני זוכר היטב , רצוי שתתמקח זה לא מזיק אף פעם , ואם הרכב נמצא תקין בבדיקה נראה כאילו מצאת אחלה רכב.

ברכבי פולסווגן אני ממליץ לטפל רק בצ'מפיון אשר כפופים לנהלים של פולסווגן העולמית.

זה הרבה יותר יקר אבל כדאי.

פורסם

אם הרכב שמור והכל , אז אני לא רואה סיבה שלא לשלם עליו מחירון.

אבל מן הסתם מומלץ ורצוי להתמקח ולנסות להוריד קצת בכ"ז.

אני בניגוד לקודמי לא ממליץ על המוסכים של צ'מפיון.

הם אולי כפופים לנהלים של פולקסווגן, אבל זה לא באמת אומר משהו.

המחירים גבוהים,הרמה המקצועית ירודה.

V5

פורסם

אני מניח שיש מקרה פרטי מאחורי זה , אבל אני מדבר על כל התקנים שהם מחויבים על פי פולקסווגן, הכשרת טכנאים , ציוד וחלפים מקוריים ועוד דברים שלא חלים על מוסכים לא מורשים.

תמיד יש מקרים יוצאים מן הכלל.

פורסם

אני "מת" על אלה שמכלילים!

קפוץ למוסך העוגן בנתניה. יש שם מנהל עבודה בשם ארז.

נראה מה תגיד אחרי שתחליף איתו כמה מילים על ואגיות.

כל כך קל להכליל ולהכתים שם לחברה שלמה.

פורסם

לא מקרה אחד, אלא היסטוריית טיפולים שלמה במוסך צ'מפיון מרכזי.

אבל זה לא רק אני, כי יש בפורום עשרות שרשורים על נסיון ה"חיובי" של חברי הפורום עם מוסכי צ'מפיון אחרים. :lol:

V5

פורסם
תמיד יש מקרים יוצאים מן הכלל.

כן, רק שהיוצא מן הכלל במקרה הזה זה דוגמא כמו שIDANZZZ כתב, מוסך טוב עם מנהל מקצועי.

זה היוצא מן הכלל.

אבל הכלל...הכלל לא משהו :roll:

V5

פורסם
לא היתה לי שום בעיה בגיר, יש האומרים שהבעיה מתחילה באזור ה 150 אלף קילומטר , אלו השמועות לא משהו ודאי.

את הרכב שלי מכרתי עם 87 אלף קילומטר, היות והרכב מאוד שמור כפי שציינת ועם קילומטראז נמוך ורמת הגימור הכי גבוה וזו באמת מציאה.

יש כמה דברים קבועים שמכוני הבדיקה רושמים בדרך כלל על מנת לכסות על עצמם , כגון על כל שריטה קטנה רושמים בדרך כלל כיפופים בפח , שחיקת צמיגים בדרך כלל , פיח במנוע ועוד כל מיני דברים שעליהם תוכל להתמקח במחיר.

המחירון שלהם נע בין 55-60 אלף , אבל שוב בגלל הקילומטראז , רמת הגימור , והיד ראשונה אם אני זוכר היטב , רצוי שתתמקח זה לא מזיק אף פעם , ואם הרכב נמצא תקין בבדיקה נראה כאילו מצאת אחלה רכב.

ברכבי פולסווגן אני ממליץ לטפל רק בצ'מפיון אשר כפופים לנהלים של פולסווגן העולמית.

זה הרבה יותר יקר אבל כדאי.

איזה טיפולים עשית בדיוק שעלו 2000+ ש"ח?

זה רק הטיפול הכללי של החלפת שמנים ופילטרים? או שזה כולל עוד כמה דברים?

איך השוק של הפסאט? היה לך קשה לימכור אותה?

היום חשובליקנות רכב שגם יהיה קל לימכור אותו שרוצים להשתדרג

פורסם

אני לא יכול להבטיח לך מה יהיה עוד כמה שנים שתרצה למכור אותה, אבל מה שכן אלי התקשרו המון לקח לי שבועיים למכור את הרכב , היו כמה שבאו לראות והתבאסו קצת מהמחיר אבל היתה התעניינות , לעומת חבר שלי שמנסה למכור אימפרזה 2007 עם קילומטראז נמוך כבר במשך חודשיים לא קיבל אפילו שיחה אחת.

הטיפולים בדרך כלל מדובר על מה שציינת , פילטרים שמנים ברקסים וכו ובנוסף פעם בחצי שנה יש הפתעות , בלמים - רפידות , רצועת טיימניג ומצטער כרגע לא עולה לי שום דבר נוסף אבל כל טיפול הגיע לסכום הנ"ל ולא בגלל שעבדו עלי , אני מאמין שאני אחד שמבין דבר או שניים ובנוסף קרוב משפחה הוא הבעלים של המוסך.. אז כל זה לאחר 15 אחוז הנחה.

וכמובן ששעת עבודה מאוד יקרה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

חברים נניח וקניתי את הרכב וחס וחלילה אחרי חצי שנה/שנה הגיר מחליק א שבק חיים מה הנזק הכספי?

כמה אמור לעלות גיר חדש או שיפוץ פחות או יותר?

פורסם

נניח ונניח ונניח...אף אחד כאן לא נביא או גדעוני. סחירות עתידית אינה ידועה, וגם לא שמירת ערך. גם אמינות היא דבר לא צפוי, אם כי הרבה אנשים סבורים שמכוניות יפניות יהיו אמינות יותר, בהנחה שכול אלה מטופלות באותה תשומת לב.

ובכל מקרה, קח בחשבון שבאופן כללי, כמו כל גרמנית, המכונית הזו תהייה יקרה יותר לאחזקה מיפנית או קוריאנית ממוצעת.

ובמילים אחרות: בשביל כבוד צריך לעבוד!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...