Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פסאט 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איצקו יקירי,

אני מבין את הלבטים שלך ואם אתה כ"כ חושש, אולי עדיף שתרד מהרכב.

כמו שאמר קודמי - הרכב עושה רושם טוב. אתה לא יכול לנבא ולהתנבא בנוגע לתקלות עתידיות. בנוגע לגיר, אני חושב וגם ענו לך פה, שזה בפירוש גיר אחר מהגולף והבורה מאותם שנים. לגבי הטיפולים, זה משהו שאתה צריך להכליל בשיקולים - צ'מפיון גובים מחירים גבוהים ולא תמיד מוצדקים עבור השירות. אולם מכיוון שהרכב לא באחריות אתה יכול לקחת אותו בשקט לרון ולחסוך הטיפולים, לבל יחס ושירות מקצועי ולצאת מרווח ככה שאל תיתן לזה להדאיג אותך. בנוגע לסכוםשנזרק פה - 2000 ש"ח - אל תיקח את כל מה שכל אחד אומר כחקוק בסלע... בגדול אכן טיפול גדול במוסך מורשה (טיפול 30,000) עולה כ-2000 ש"ח אבל זה כל שנתיים. כמו שאמרתי רכב זה לא נכס אלא רק הוצאה, ובישראל חתיכת הוצאה - דופקים את האזרחים מכל הכיוונים, אין פה תרבות מוטורית ותרבות רכב והמדינה עדיין מסתכלת על רכבים לאזרחים כמו שהסתכלו עליהם לפני 60 שנה - כמותרות ולא כסטנדרט (מישהו אמר מדינת עולם שלישי?).

עצתי היא כזאת, אם אתה חושש כ"כ לך עם האוטו לרון, תשקיע מעט יותר כסף והוא יבדוק את הרכב ומצבו. אם הוא יגיד לך שהרכב שווה את ההשקעה והקניה, לך על זה ותהנה ממנו. אה לא יכול לחשוב על מכירה ותקלות עוד לפני קנית את הרכב! במקרה הכי גרוע אתה תראה שאתה לא מבסוט, תמיד תוכל למכור אותו כי סה"כ פאסאט מיד שנייה בשנתון כזה ועם ק"מ כזה, עדיין תוכל למכור בלי בעיה.

לכן שוב, פנה למומחה שיחווה דעה ורק אז תשבור את הראש. על הדרך תשאל אותו מה המחלות של האוטו, למה לצפות ומה עלות הטיפולים (את רון הכוונה). אם הואיגיד לך שהרכב במצב טוב ואהבת - אז תתחדש. אם יהיו ליקויים רים, מה שלא נראה סביר אז תרד מהעסקה. לפחות תדע שעשית את שלך וצימצמת את מרווח הטעות למינימום.

פורסם

O.V תודה רבה על התגובה :-)

אתה צודק ב-100% לגבי מה שאמרת שעדיף לקחת וליבדוק לפני שאני מכניס סתם בעיות עוד לפני שקראו

פשוט הכוונה שלי היתה עם יש למישהו מושג מה העלות של גיר במקרה ויום אחד יהרס לי

למרות שאני באמת יעשה טלפונים ויברר בחברה

פורסם
O.V תודה רבה על התגובה :-)

אתה צודק ב-100% לגבי מה שאמרת שעדיף לקחת וליבדוק לפני שאני מכניס סתם בעיות עוד לפני שקראו

פשוט הכוונה שלי היתה עם יש למישהו מושג מה העלות של גיר במקרה ויום אחד יהרס לי

למרות שאני באמת יעשה טלפונים ויברר בחברה

אל תתקשר לחברה, כי תקבל חום.

גיר בד"כ משפצים, והעלות היא בערך כ-5k-6k. כמו שאמרתי, אין סיבה שהגיר יילך אחרי כ"כ מעט ק"מ אלא אם התעללו בו וגם זה לא בהכרח.

בגדול השיפוץ לגירים מהסוג הזה נעשים אצל יורם ממסוך אדמונד בחולון, אליו שוחים בעלי מוסכים רכבי vag לשיפוצי גיר כי הוא מתמצא ברכבים הללו ובייחוד בגירים שלהם.

אבל שוב, אל תיכנס לסרטים. שרון יבצע נסיעה על הרכב ואולי אף יסרוק תקלות עם מחשב כדי לאתר אם קיימות תקלות בגיר.

העניין הוא שאל תתבאס על הרכב עוד לפני שהוא שלך, בנינו זה אבסורד.

בהצלחה עם הקניה, תחזור לדווח.

פורסם

ברכבי פולסווגן אני ממליץ לטפל רק בצ'מפיון אשר כפופים לנהלים של פולסווגן העולמית.

זה הרבה יותר יקר אבל כדאי.

:lol:

מה אגיד לך, גם אתה משלם סכומי עתק וגם ילדים שאתמול סיימו קורס מכונאות מתגלחים על חשובנך ... זה שהמזל היה לצידך עד כה לא אומר מה יהיה בעתיד.

אני "מת" על אלה שמכלילים!

קפוץ למוסך העוגן בנתניה. יש שם מנהל עבודה בשם ארז.

נראה מה תגיד אחרי שתחליף איתו כמה מילים על ואגיות.

כל כך קל להכליל ולהכתים שם לחברה שלמה.

ארז הוא על הכיפאק אבל ארז לא עובד על המכוניות.

סה"כ העוגן הם בסדר גמור יחסית למקובל ברשת צ'מפיון.

יש לי שאלה לפותח השרשור : למה אתה קונה פאסאט? בגלל שיש לך הזדמנות לקנות רכב יד 1 עם ק"מ נמוך או כי זה מה שאתה מחפש ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:lol:

מה אגיד לך, גם אתה משלם סכומי עתק וגם ילדים שאתמול סיימו קורס מכונאות מתגלחים על חשובנך ... זה שהמזל היה לצידך עד כה לא אומר מה יהיה בעתיד.

ארז הוא על הכיפאק אבל ארז לא עובד על המכוניות.

סה"כ העוגן הם בסדר גמור יחסית למקובל ברשת צ'מפיון.

יש לי שאלה לפותח השרשור : למה אתה קונה פאסאט? בגלל שיש לך הזדמנות לקנות רכב יד 1 עם ק"מ נמוך או כי זה מה שאתה מחפש ?

אני מדבר על היסטוריה ארוכה משנת 70 בערך , כל המשפחה שלי עם רכבים גרמניים מגולף , אוודי , טרנספורטר והפאסאט שלי.

זה קצת מעבר למזל לדעתי .

פורסם

אני הייתי משלם פרמייה על פני מחיר השוק לרכב במצב מעולה. נראה שלרכב שלך יש נתונים לעמוד בקריטריון הזה. מחיר השוק הוא כנראה כמה אלפים מתחת לרשמי בשנים האלו כך שמחירון נראה סביר בכפוף לבדיקות ומצב באמת יוצא דופן. גירים זה לא מדע מדוייק (חוץ מהקריסה של הגירים בסופר לנסר...) ותמיד יש סיכון- לא נראה לי שיש סיכון גדול במיוחד ברכב הזה. קח בחשבון שעד 250 אלף אתה או מישהו אחר יצטרכו להשקיע שמיניה בשיפוץ גיר.

שורה תחתונה- יאללה תתקדם ותעלה תמונות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנסיון של חבר טוב, הגיר הוחלף אחרי יותר מ200K ק"מ. לא רע בכלל לגיר אוטומטי, ועוד כזה משוכלל עם טיפטרוניק ו5 הילוכים.

יש לציין שהחבר אוהב לנהוג, ולגיר לא היו חיים פשוטים.

לדעתי כדאי לקנות, אם זה מה שאתה מחפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...