Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ביקורות מעולות ברשת על המוצר הבא (מיוצר בגרמניה ע"י חברת 1Z):

1Z einszett Rubber Care Stick Gummi Pflege

gummipflege.jpg

האם ניתן להשיג את המוצר הנ"ל בארץ?

תודה,

מני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם הגומיות תקינות ולא ייבשות אני מציע לך לנקות היטב את הגומיות עם מים ולייבש היטב.

לאחר מכן לרסס מעט ספריי סיליקון על הגומיות ולעבור עם מטלית נקייה על כול הגומיות.

אין שום צורך לקנות מוצרים 'ייעודים' לעניין.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום,לפולקסווגן יש מגוון חומרי ניקוי וטיפוח שנמכרים עם לוגו היצרן, אחד מהם הוא בדיוק סטיק כזה שמו בתמונה שהעלית. אם בא לך לקפוץ למוסך צ'מפיון הקרוב לביתך ולהשקיע משהו כמו 50-60 ש"ח אתה יכול להשיג את המוצר.אם לא, גם ספריי סיליקון כמו שציין מרק יתאים, עלות של אחד כזה בסניפי ACE היא משהו כמו 40 ₪.

פורסם

שים לב ! לא התכוונתי לספריי סיליקון להגנה על הדשברוד אלא לשמן סיליקון המשמש גם לשימון וסיכוך חלקים שונים ברכב.

לדוגמא:

ייצרן הרכב VAG ממליץ לשמן את מנגנון הנעילה של הדלתות אחת לשנה בשמן סיליקון לכן המלצתי לרכוש שמן ולא בקבוקון שנראה כמו דיאודוראנט ועלותו גבוהה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...