Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי האחרון, נסעתי בדרך עירונית (במהירות עירונית) מאחורי רכב שבשלב מסויים החל לזגזג ולבלום בפתאומיות ללא שום סיבה נראית לעין, כעבור כמה עשרות מטרים הנהג מלפניי האט והחל לנסוע במהירות נמוכה (מאוד), בשלב זה צפרתי לנהג, קלות יש לציין. וזה בתגובה חסם את הנתיב לרוחבו ויצא לעברי תוך כדי שהוא מקלל ועושה תנועות של איומים עם הידיים..

באותו רגע נבהלתי קצת מכל המקרה ולאחר שראיתי במראות שהשטח נקי התחלתי לנוע ברברס כדי להימנע מעימות עם אותו אדם.

רק שלצערי בדיוק מאחוריי הגיע רכב במהירות שלא הספיק לבלום ופגע לי ברכב בעוצמה.

מיד כשזה קרה, אותו אדם שלפני איים עליי חזר לרכבו במהירות וברח מהמקום. לרדוף אחריו לא יכלתי מאחר ולא יכלתי להשאיר רכב פגוע בשביל לאתר את אותו אדם שברח.

בסופו של דבר, החלפתי פרטים עם הבחור שפגע בי מאחור, הוא טען שאני אשם והיום באמת הלכנו למוסך והפעלתי את הביטוח שלי.

עכשיו השאלה שלי היא, עפ"י תיאור הרכב והאדם שחסם אותי, קיבלתי זיהוי שלו ממכרים, מאחר ואני גר בעיר קטנה יחסית לא היה קשה לאתר אותו, אתמול הלכתי לראות את הרכב שלו בכתובת שניתנה לי ואכן הרכב נראה בדיוק כמו הרכב שחסם אותי.

השאלה היא, מה ניתן לעשות במצב כזה לפנות אליו בפרטי, להגיש תלונה במשטרה? כמו-כן, האם יש עילה לתביעה? והאם אני יכול לקבל פיצוי כלשהוא על התאונה (השתתפות עצמית, תשלום על כל הנזק)?

אשמח לכל עזרה בתודה מראש, דני.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני בספק שתוכל למצוא דרך לקבוע אותו כאחראי לתאונה. ההחלטה לנסוע לאחור היתה שלך.

במקרה הטוב תוכל להגיש נגדו תלונה על איומים כלפיך, ולדאוג שיקבל דו"ח תנועה על העבירות שביצע.

פורסם

מה פתאום אתה נותם רוורס???!?!? יש לך מזל ! אתה ניסת לברוח מעימות עם אחד ויכולת להיכנס לעימות עם אחר!

והבורח היה מטופל בדרך כזו או אחרת!

פורסם

ככלל, נסיעה ברוורס נחשבת מסוכנת ואם במהלכה אף נגרמת תאונה סיכוייך

לזכות בתיק שכזה הינם, לצערי, נמוכים.

תוכל להעביר את פרטיו של נהג הרכב שהיה לפניך למשטרה אשר תחקור בדבר,

אך מכיון שמדובר בגירסתך אל מול גרסת הנהג המעורב אני חושש כי יהיה קושי רב לגלגל

את האחריות, במלואה או בחלקה, לפתחו.

יתרה מזאת, עליך להוכיח כי במעשיו של אותו נהג היה כדי לגרום לכך כי נאלצת

לנקוט בפעולה כה קיצונית של נסיעה לאחור בנתיב נסיעה..

בקיצור.. נראה לא פשוט אבל לנסות תמיד כדאי..

עו"ד אסף שמיר.

פורסם

טוב קודם תודה לכולם.

לאלה שתמהו למה עשיתי רוורס, אז ברור שבמחשבה לאחור לא הייתי עושה רוורס ואני מודה בטעות, אבל אומרים "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" ובאותו רגע שאתה רואה נהג מגודל יחסית שאיתו עוד נוסעים ברכב, חוסם את הנתיב לרוחבו ומתקרב אליך תוך כדי שהוא מקלל ומאיים ובמיוחד שראית שהכביש פנוי מאחור, באותו רגע זה נראה הדבר הנכון לעשות.

ולעו"ד אסף שמיר, שכחתי לציין שהיה איתי נוסע נוסף ברכב שיכול להעיד על המקרה.

ושאלה נוספת, אני מתלבט אם להגיש תלונה במשטרה בכל מקרה או לפנות באופן אישי לאותו אדם ולנסות לסגור איתו להסתדר באיזה שהיא צורה או פשוט לרדת מכל זה ולקחת מהמקרה הזה שיעור לחיים...?

רק חשוב לי להדגיש שאני סה"כ בן 19 עם שנתיים רישיון נהיגה, נהגתי בשנתיים האלה מעל 40,000 ק"מ ומעולם לא קיבלתי דוח או הייתי מעורב בתאונת דרכים, לכן לקחתי את כל המקרה הזה קשה ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. מה גם שהתאונה הייתה עם הרכב של אבא שלי ואני מרגיש ממש לא נעים מזה שהוא צריך עכשיו להפסיד ימי עבודה וכל העוגמת נפש שיש בזה.

שוב תודה, דניאל.

פורסם
שלום לכולם,

ביום שישי האחרון, נסעתי בדרך עירונית (במהירות עירונית) מאחורי רכב שבשלב מסויים החל לזגזג ולבלום בפתאומיות ללא שום סיבה נראית לעין, כעבור כמה עשרות מטרים הנהג מלפניי האט והחל לנסוע במהירות נמוכה (מאוד), בשלב זה צפרתי לנהג, קלות יש לציין. וזה בתגובה חסם את הנתיב לרוחבו ויצא לעברי תוך כדי שהוא מקלל ועושה תנועות של איומים עם הידיים..

באותו רגע נבהלתי קצת מכל המקרה ולאחר שראיתי במראות שהשטח נקי התחלתי לנוע ברברס כדי להימנע מעימות עם אותו אדם.

רק שלצערי בדיוק מאחוריי הגיע רכב במהירות שלא הספיק לבלום ופגע לי ברכב בעוצמה.

מיד כשזה קרה, אותו אדם שלפני איים עליי חזר לרכבו במהירות וברח מהמקום. לרדוף אחריו לא יכלתי מאחר ולא יכלתי להשאיר רכב פגוע בשביל לאתר את אותו אדם שברח.

בסופו של דבר, החלפתי פרטים עם הבחור שפגע בי מאחור, הוא טען שאני אשם והיום באמת הלכנו למוסך והפעלתי את הביטוח שלי.

עכשיו השאלה שלי היא, עפ"י תיאור הרכב והאדם שחסם אותי, קיבלתי זיהוי שלו ממכרים, מאחר ואני גר בעיר קטנה יחסית לא היה קשה לאתר אותו, אתמול הלכתי לראות את הרכב שלו בכתובת שניתנה לי ואכן הרכב נראה בדיוק כמו הרכב שחסם אותי.

השאלה היא, מה ניתן לעשות במצב כזה לפנות אליו בפרטי, להגיש תלונה במשטרה? כמו-כן, האם יש עילה לתביעה? והאם אני יכול לקבל פיצוי כלשהוא על התאונה (השתתפות עצמית, תשלום על כל הנזק)?

אשמח לכל עזרה בתודה מראש, דני.

ברוך הבא לישראל

בכחול סימנתי לך את האיתותים שצריכים ללמדך כי ערס לפניך . אסור היה לצפור והיית צריך לשמור ממנו מרחק הרבה יותר גדול כאשר החל במשחקיו.

האם במהלך הנסיעה במקרה עקפת אותו , או סיבה כלשהיא שהוא רצה להראות לך מי הבעל בית בכביש או סתם כך ?

באדום הטעויות שלך בהתנהלות.

האם לדעתך הנהג מאחריך היה נכנס בך ללא נסיעתך לאחור? כמה מטרים לאחור נסעת לדעתך?

את המחלוקות הייתי פותר בינך לבין הנהג שנכנס בך ומרפה מהערס.

פעם הבאה דרוס את הערס :evil: סתםםםםם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניסיתי פעם אחת לעקוף אותו, אך הוא עבר למרכז הכביש ואז ויתרתי כבר על הרעיון.

אני לא יכול לומר בוודאות אבל יש סיכוי טוב שהוא היה נכנס בי, הוא הגיע במהירות גבוהה והיה איפשר לשמוע את החריקה.

כמה עברתי, לא יותר ממס' מטרים זה היה עיניין של שניות.

לא נראה לי שיש הרבה מה לפתור עכשיו היום בבוקר שני הרכבים נכנסו כבר לתיקון וממה שהבנתי אני אשם, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
אתה באמת חושב שעם אדם שהתנהג ככה אפשר להגיע להסדר בפניה אישית?

כמה שזה נשמע הזוי, אבל חקרתי קצת עליו קצת וגיליתי שהוא עובד בקבע בצה"ל, לא נראלי שהוא ירצה להתלכלך, אבל מצד שני הבנתי שהוא קצת במילים עדינות בעייתי.

פורסם
ניסיתי פעם אחת לעקוף אותו, אך הוא עבר למרכז הכביש ואז ויתרתי כבר על הרעיון.

אני לא יכול לומר בוודאות אבל יש סיכוי טוב שהוא היה נכנס בי, הוא הגיע במהירות גבוהה והיה איפשר לשמוע את החריקה.

כמה עברתי, לא יותר ממס' מטרים זה היה עיניין של שניות.

לא נראה לי שיש הרבה מה לפתור עכשיו היום בבוקר שני הרכבים נכנסו כבר לתיקון וממה שהבנתי אני אשם, תקן אותי אם אני טועה.

כפי שצפיתי . התנהלות הערסים כל כך צפוייה , לכן היית צריך לשמור ממנו מיד מרחק.

בכמה מתבטא הנזק הכספי למכוניתך ? בכמה למכונית שפגעה בך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כפי שצפיתי . התנהלות הערסים כל כך צפוייה , לכן היית צריך לשמור ממנו מיד מרחק.

בכמה מתבטא הנזק הכספי למכוניתך ? בכמה למכונית שפגעה בך?

אין לי מס' מדוייקים כי זה רכב של אבא שלי, אבל ממה שהבנתי אצלי 7K+-, אצלו 3+-

פורסם

לכן רק במקרה בו השופט יקבל את טענותיך במלואן וכל האשמה תיפול על הנהג שפגע בך מאחור , אביך לא היה משלם את ההשתתפות העצמית + ייקור הפרמיה לשנים הבאות.

מספיק שהשופט יחליט שכל צד יישא בהוצאותיו , מה שלא מן הנמנע שתהיה החלטתו או אפילו אתם תשאו רק במחצית הנזק שלכם עדיין יהיה "כדאי" להפעיל את הביטוח שלכם.

לכן קבל את המקרה כשיעור לחיים.

בכל מקרה גם אם אתה נושא בנזק של הרכב מאחור השתתפות עצמית משלמים רק פעם אחת בתאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
טוב קודם תודה לכולם.

לאלה שתמהו למה עשיתי רוורס, אז ברור שבמחשבה לאחור לא הייתי עושה רוורס ואני מודה בטעות, אבל אומרים "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" ובאותו רגע שאתה רואה נהג מגודל יחסית שאיתו עוד נוסעים ברכב, חוסם את הנתיב לרוחבו ומתקרב אליך תוך כדי שהוא מקלל ומאיים ובמיוחד שראית שהכביש פנוי מאחור, באותו רגע זה נראה הדבר הנכון לעשות.

ולעו"ד אסף שמיר, שכחתי לציין שהיה איתי נוסע נוסף ברכב שיכול להעיד על המקרה.

ושאלה נוספת, אני מתלבט אם להגיש תלונה במשטרה בכל מקרה או לפנות באופן אישי לאותו אדם ולנסות לסגור איתו להסתדר באיזה שהיא צורה או פשוט לרדת מכל זה ולקחת מהמקרה הזה שיעור לחיים...?

רק חשוב לי להדגיש שאני סה"כ בן 19 עם שנתיים רישיון נהיגה, נהגתי בשנתיים האלה מעל 40,000 ק"מ ומעולם לא קיבלתי דוח או הייתי מעורב בתאונת דרכים, לכן לקחתי את כל המקרה הזה קשה ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. מה גם שהתאונה הייתה עם הרכב של אבא שלי ואני מרגיש ממש לא נעים מזה שהוא צריך עכשיו להפסיד ימי עבודה וכל העוגמת נפש שיש בזה.

שוב תודה, דניאל.

אחי אני לא מכיר אותך אבל עם יד על הלב, אני רוצה שתישאר בחיים. קח את עצמך לתחת המשטרה הקרובה תספר להם הכל ותראה לאן זה יוביל. ללכת אליו הביתה? לא ניראה לי רעיון טוב. אלא אם כן אתה מכיר אותו באופן אישי ככלב נובח ולא נושך. בכל מקרה אני ממליץ להגיש תלונה זה מה שהייתי עושה.

• תוכן חדש...