Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה שהאוטו סגור אני שומע שירים עם באס והמערכת נכבת ונדלקת מיד שוב לבד,מדוע זה קורה? אולי החשמל לא מספיק והוא נכבה ונדלק שוב?

שוב לא בדקתי את זה באוטו דלוק ואני חשוב שזה לא אמור לקרות באוטו דלוק..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי אז ככה:

זה קורה לך ישר שאתה מדליק את המערכת(והאוטו מכובה) ?

או שזה קורה לך אחריי כמה דקות על ווליום גבוהה ולא ישר?

האפשרות היא שאחריי כמה דקות המצבר מתחיל להגמר לך לאט לאט ואין מספיק מתח למערכת והסאב דופק לוקח יותר חשמל...

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

עד כמה שזכור לי אני הייתי בבגז' גם כשזה קורה והמנורה של המגבר לא הופכת לאדום כלל,נישארת כחולה,כל המערכת נכבת ונדלקת שוב,הגיינים כן ליקראת הסוף אבל ז הלא מפריע ולא אמור להפריע זה מונובלוק מאוד חזק,הדבר הזה היה קורה גם באוטו של אחי שמערכת החשמל שם הייתה על הפנים כשהאוטו היה מכובה..

זה קורה כאשר אני שומע שירים ומרים נניח מעל 25-30...אבל שהאוטו מונע רגיל בלי כלום לא ניכבה.

שוב זה פיאט אונו יש שם מצבר חדש של מאזדה 2 מפירוקיה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...