Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנו...

http://www.mobileelectronics.com.au/article/news/audison_bit-ten_processor/

כפי שנראה היתרונות של הפרוססור הזה הן אפשרויות יותר מתקדמות לכוון האקולייזר וגם היכולת לסכום את האקולייזר לכל הערוצים בהגברה אקטיבית ולשטח את כולם בהתאם במכה אחת - לא הבנתי עדיין איך זה אמור להתבצע.

יתרון משמעותי נוסף - לכל רמקול, כאשר מכוונים אותו לבנד פאס - הפעם יהיה ניתן לבחור בסלופ ושיטת קרוס שונה בין הגבול תחתון ובין הגבול העליון של אותו האלמנט ולכל אלמנט בנפרד - לא מבין למה זה לא קיים בביט1 - זה אחד הדברים הכי מבאסים שהביט1 דווקא לא יכול לעשות.

כניסה אופטית כרגיל אם זאת אני עדיין לא יודע אם זה יתמוך ב96 (ביט רייט) או לא.

ומעבר לכך הבנתי שהDRC שהם יוציאו ליחידה הזו אמור להיות הרבה יותר קל לשילוב מבחינה עיצובית בחלל הרכב.

מספר היציאות הוא 5 אך ניתן להרחיב אותן עד 8 כפי שיש בביט1...

ביט 10

תהנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה נראה כמו גרסא זולה לפרוססור הראשון אבל אני לא חושב ככה...

כן הוא תומך 4WAY בעזרת כרטיס הרחבה שמוסיף לו שלוש יציאות נוספות

הDRC שלו צריך להיות קטן יותר באופן משמעותי היות ויש לו רק שני זכרונות במקום ארבעה (ולדעתי, גם לא צריך יותר משניים)

והקרוס אובר והקרוס שלו עוד יותר גמישים (בצורה משמעותית) מהפרוססור הוותיק יותר - הביט 1.

אין לי עדיין מידע על התמחור שלו אפרופו אבל לפי מה שהבנתי הכוונה של אודיסון להוציא אותו בגרסא הבסיסית שלו במחיר יותר תחרותי מאשר הביט 1 כנראה שההפרש יהיה בכרטיס ההרחבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. BIT TEN הוא מוצר שממוצב מתחת לביט1 - DSP פחות חזק, 5 ערוצים...

2. ישנה גרסה של BIT TEN דיגיטלית שנקראת BIT TEn D שמגיעה בנוסף עם 8 יציאות בממשק דיגטלי בלבד שמשמש לחיבור

למגברי אודיסון - THESIS ולגרסה החדשה של מגברי VOCE שתצא בהמשך

3. מדובר באותו DRC

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

לאון

אם הDSP פחות חזק - למה דווקא לביט TEN יש יכולות לעשות שני סלופים שונים לגבול העליון ולגבול התחתון של פילטר בנד-פאס?

הוא יותר נחות אבל יותר גמיש?

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי

אני לא יודע מאיזה מידע אתה ניזון אבל:

1. הפרוססור יעלה פחות כסף

2. הוא 5 ערוצים

3. ה dsp פחות מתקדם מבחינת מהירות ויצרן.

4. חיתוכים עד 24 db oct

5. אין לו כניסה spdif coxcial אלא רק אופטית.

אכן יש לו ככל הנראה יכולת לשנות סחוף בין high ל low

אך זה לא אומר שהוא מתקדם יותר

מה עוד שחיתוכין שונים ב bandpass ברוב המקרים לא נדרשים ולא נותנים תוצאה משופרת

כנראה שיש עוד כמה דברים.... 

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

לאון

הפרוססור הזה יכול להיות חדשות טובות מאוד להרבה מאוד חברי פורום ואני דווקא מאמין שהוא יפנה לקהל יעד הרבה יותר רחב מזה של הביט 1.

או קיי - אז הוא באמת לא שולט 4WAY אלא אם כן יש לך מגברי תסיסס (אבל למי שיכול להרשות לעצמו הגברה של תסיסס כנראה שגם מראש הולך על הביט 1 קצת תמוהה הD שהם הוסיפו שם :? )

התכנית שלי לתצורת המערכת הבאה (לרכב השני) היא לעבור לסט שלושה חלקים בתקציב הכי שפוי שאני יכול לחשוב עליו לעומת התמורה שאני מצפה לקבל (יש לי בעצם את הרכיבים רק צריך להוסיף מיד ולבנות קרוס)

הסט הקדמי כולו יהיה בנוי על קרוס פסיבי למעט הגבול התחתון של הוופרים והגבול העליון של הטוויטרים - וכל זה יהיה על זוג ערוצים אחד סה"כ בפרוססור

היתרון של הפרוססור הזה יהיה שאני יכול לקבוע גבולות עליון ותחתון שונים על אותו הערוץ וזה מה שאני מחפש - בנוסף לכך האקולייזר המדהים של מוצרי הBIT של אודיסון + יכולות TC והפיכת פאזה ושליטה על הסאב.

אני לא בטוח שברכב או במערכת הבאים אני אשאר עם ה9853, אני רוצה להביא יחידת דאבל דין כלשהיא שגם תיתן מענה מולטימדיה כולל ובתקציב זול - הביט TEN לדעתי יהיה MUST במערכת הזו.

ההגברה תהיה סה"כ מגבר אחד של 4 ערוצים חזק ככל האפשר והכל הכל יצטרך להדחס לתוך תא מטען של רכב מקטגוריית סופר מיני בסופו של דבר...

עד כמה שהוא פשוט יותר - אני חושב שהוא ימצא לעצמו קהל יעד טוב ובתג מחיר טוב - מוצר מעולה אולי אפילו גאוני.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...