Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחירון של יד2 פשוט בזיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אז ככה כמה כמה חודשים שאני מחפש רכב ואני לא יכול שלא להתעלם מהפרש במחירון של יד 2 הם פשוט הרסו את השוק וגרמו למי שרוצה לקנות אוטו להתחיל להתווכח עם אנשים איפה להסתכל.

פתאום כולם משחקים אותה אהבלים, ולא יודעים שיצחק לוי זה המחירון הקובע. גם הביטוח הולך לפי המחירון שלו.

אפילו סוחרים משחקים עם המחירון הזה לטובתם, כשנוח ויש יותר רווח מסתכלים ביד2 וכשלא טוב יד 2 מסתכלים אצל יצחק.

פשוט מעצבן ממש וזה לא פייר.

זו לא תחרות זה להרוס את השוק ולגרום למי שרוצה לקנות אוטו סתם סבל והוצאת מיותרת של כסף.

פורסם

לא רוצה להוציא לך את האוויר מהמפרשים, אבל בתור מחירון של רכבים משומשים יד 2 דווקא יותר הוגן מיצחק לוי, מאחר שהוא נותן ביטוי גם ל"כוחות השוק" לצד דברים כמו מס' ק"מ על השעון. אתה יכול להתעצבן על כך כמה שתרצה, אבל רכבים שתחפש ביד 2 ילכו בדרך כלל לפי המחירון של יד 2 (ובלי לומר מילה על כך שזכותו של אדם לתמחר את רכבו כפי שירצה).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יד 2 יוצר התעניינות בעכוזי.

כל מי שאומר לך ללכת לפיו תגיד לו שילך לחפש רכב אחר

זה כמו שאני עכשיו יבנה אתר עם מחירון

מחירון יצחק לוי - הוא מחירון הביטוחים - והוא המחירון הקובע.

שיגבנו לך רכב שקנית במידה והייתה מבוטח בביטוח מקיף

יחזירו לך את הכסף אך ורק כמו שמופיע במחירון לוי יצחק.

ממש לא מעניין אותי כל המחירוני 2 בעשר שיוצאים לאחרונה.

פורסם
לא רוצה להוציא לך את האוויר מהמפרשים, אבל בתור מחירון של רכבים משומשים יד 2 דווקא יותר הוגן מיצחק לוי, מאחר שהוא נותן ביטוי גם ל"כוחות השוק" לצד דברים כמו מס' ק"מ על השעון. אתה יכול להתעצבן על כך כמה שתרצה, אבל רכבים שתחפש ביד 2 ילכו בדרך כלל לפי המחירון של יד 2 (ובלי לומר מילה על כך שזכותו של אדם לתמחר את רכבו כפי שירצה).

זה לא נכון, יש גם בלוי יצחק שקלול לפי קילומטרים והכל.

יד 2 לא עקבי ,פעם הוא יותר גבוה מלוי יצחק, פעם יותר נמוך.

בשורה התחתונה מה שקורה זה שבכל רכב , המוכר מבקש את מה שיותר טוב בשבילו - את המחירון הגבוה יותר.

אני אישית מבקש מחירון יד 2 על ה B4 שאני מוכר עבור אבא שלי למרות שהוא נמוך ב5K מלוי יצחק כי ברור לי שזה השווי הריאלי, אבל זה לא נכון לכל המקרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

להרוס את השוק זה שיהיה מחירון אחד שישמור עם המחירון של הליסינג.

יד2 הוא אלטרנטיבה חינמית ולדעתי טובה יותר.

לא מתאים לך? דפדף הלאה. שוק חופשי, כל אחד מוכר במחיר שהוא רוצה וזכותך לא לקנות.

emotion of motion

פורסם

ביד 2 חסרים דגמים של רכבים. שמתי לב לכזאת טעות ופניתי עליהם בתקווה שיתקנו. לצערי מאז הפנייה (לפני הרבה זמן) המחירון לא עודכן (למרות שיש הרבה מאוד מודעות של אותו דגם באתר שלהם).

ביצחק לוי אותם דגמים כן מופעים. פעם הם היו מגיבים באופרטיביות גדולה יותר. קשה מאוד להסתמך על המחירון כאשר חסרים בו דגמי רכבים.

הרעיון של מחירון שמבוסס על מחיר האמיתי הוא מבורך ויפה (כל עוד משקף את המצב האמיתי וכולל את כל הדגמים).

היה אפילו רגע ששני המחירונים היו על המאזניים, אפילו היו דיבורים שיחליף את המחירון של יצחק לוי. המחירון של יד 2 ירד מהכף והמחירון של יצחק לוי הכריע. מאז כניראה אין להנהלת האתר מוטיבצייה להמשיך לקדם את המחירון שלהם, לדעתי אם היו מתמידים בקידום שלו בסופו של דבר הוא היה מקבל יותר משקל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שני המחירונים לא רלוונטיים כשאתה רוצה לקנות\למכור רכב. מה שמשנה זה האלטרנטיבות בשוק והמצב של הרכב המדובר מולן, וכמה אתה רוצה לקנות\למכור את הרכב. כל האנשים שמתייחסים למחירון כלשהו כאילו זה תורה משמיים חיים בסרט.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
זה לא נכון, יש גם בלוי יצחק שקלול לפי קילומטרים והכל.

יד 2 לא עקבי ,פעם הוא יותר גבוה מלוי יצחק, פעם יותר נמוך.

בשורה התחתונה מה שקורה זה שבכל רכב , המוכר מבקש את מה שיותר טוב בשבילו - את המחירון הגבוה יותר.

אני אישית מבקש מחירון יד 2 על ה B4 שאני מוכר עבור אבא שלי למרות שהוא נמוך ב5K מלוי יצחק כי ברור לי שזה השווי הריאלי, אבל זה לא נכון לכל המקרים.

קרא שוב את מה שכתבתי - התייחסתי לשקלול ק"מ ביד 2. יד 2 לא עקבי, כי הוא משתנה ע"פ דרישות השוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לעניות דעתי, הבעיה העיקרית עם יד 2 שהוא ניזון בעיקר מקהל היעד שלו, כלומר, פרסמת מודעה, לאחר מכירת הרכב במחיקת המודעה קופץ חלון ששואל אותך בכמה מכרת את הרכב, יוצא מכך כי כל אחד יכול לשלוט במחירון על פי ראות עיניו.

לא יודע אם יש פיקוח או שעושים סקרי שוק כמו לוי יצחק המושמץ (ובצדק).

פועל יוצא מכך הוא שהמוכרים הולכים לפי מחירון יד 2 שעל פי רוב גבוה יותר, ואילו הקונים נצמדים למחירון לוי יצחק, בסוף נפגשים באמצע.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני בסך הכל רוצה לקנות רכב. זה רכב ראשון שלי, וכמה שזה עשה לי את החיים קשים.

נכון, אני תלוי בתקציב, אבל הבעיה שהתקציב משתנה בכל מחירון.

לגבי האוטו שאני מחפש, אז לא הגיוני שפולו שנת 2000 כולל השקלול של הכל עולה יותר ב8 אלף שקל ביד2.

פורסם

הפתרון שלך הוא למצוא ביד 2 (בהנחה ואתה מחפש שם) את הרכב שאתה רוצה, להראות רצינות למוכר ולנסות להתמקח איתו על המחיר. שים לב, שאם המחירון (סתם זורק) הוא 100K ש"ח עבור הרכב שאתה רוצה, ואתה רוצה שישחרר ב60K ש"ח, אל תתפלא אם ינתקו לך בפרצוף.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מכרתי רכבים ע"פ מחירון יד2 זה מחירון שהיה מוסכם עלי ועל הקונה,

כל אחד יכול לבחור לו איזה מחירון שהוא רוצה ולתמחר את הרכב כאוות נפשו,

כל עוד אין כאן הונאת סוחרי רכב חלאתיים, אין בעיה שתלכו ע"פ מחירון זה או אחר,

השאלה אם הוא מוסכם על הצד המוכר ועל הצד הקונה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

דווקא המחירון של יד 2 משקף את השוק באמת ולא מצוץ מהארנק ע"י דרישות ושוחד של חברות הליסינג כמו מחירון לוי יצחק...

הבעיה היא דיי שגם יד 2 מבוסס במעט על לוי יצחק כי לוי יצחק הוא השולט בשוק ויד 2 משקפים את השוק.

למשל במציאות גרנדה פונטו נמכרת באלפים מעל מחירון יד 2 ויכולה להימכר בעשרות אחוזים (25%

הלוואי שיד 2 יעשו את הצעדים הנכונים ויפסיקו את השלטון המונופולי ובזיון המחירים שקיים בארץ ללא סיבה מוצדקת.

פורסם

הלוואי שיד 2 יעשו את הצעדים הנכונים ויפסיקו את השלטון המונופולי ובזיון המחירים שקיים בארץ ללא סיבה מוצדקת.

בשלב הראשון הם חייבים להיות קונסיסטנטיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשתמכור רכב, והמחירון ב"יד 2" יהיה גבוה ב20% ממחירון לוי יצחק- תחזור אלינו עם הודעתך לפי איזה מחירון אתה מבקש ולא פחות חשוב- אלו תגובות אתה מקבל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...