Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחירון של יד2 פשוט בזיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד תמיד יגיד לפי איך שנוח לו באיזה מחירון הוא ישתמש, אין מה לעשות האדם פועל לפי אינטרסים וזה קשור להכל.

לדעתי העניין של מחירון יד 2 יותר מידי נותן חופש בשקלול לפי הצעות או מכירות שהיו לאנשים פרטיים, לדוגמא, היום יש ביד 2 רק 2 רכבים מהדגם שלי שמפורסמים באתר ושניהם הפלא ופלא נמכרים בפחות מ10 מאשר לוי יחצק קובע, מה התוצאה? הרכב שלי ביד 2 זול יותר ב10 או 12 אלף מאשר בלוי יצחק.

היום אני עושה תאונה (חס וחלילה) פגיעות מרכב ושילדה ואולי גם גג, מפרסם מודעה על סך 10,000 שקל במקום 34,000 והנה השתנתה הסטטיסטיקה, מצטער זה יותר מידי נתון למשחק בידי אנשים ולא רציני.

פורסם

האמת, שאין צורך לבדוק במחירון!

נכנסים לאתר יד2, מחפשים רכב מסוים, ורואים כמה מבקשים שישה שבעה מוכרים על אותו הרכב (במידה והוא נפוץ). בודקים מי ביקש פחות (מצב, יד, ק"מ וכו') ומי ביקש יותר (יד נמוכה, וכו'), וכך מתכווננים. וכך בדיוק קניתי את שתי המשומשות האחרונות במשפחתנו. ואגב, בכל מקרה הורדתי למוכרים אחוזים ניכרים מהמחיר שביקשו מלכתחילה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...