Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי הונדה סיוויק 98 SR1600

*בזמן האחרון נהיה לי רעשים מכיוון הגלגל או הבלם הקדמי ימין. כשאני עולה על במפר או נכנס לבור קטן. נשמע

רעש של שפשוף או נגיעה במשהו. לא יודע בדיוק כמו חריקה. ורציתי לדעת ממה זה יכול להיות?

*יש לי עוד שאלה. החלפתי סנדלים בגלגלים האחוריים. עשו לי הדבקה של הבשר מחדש. כמה זמן זה מחזיק? האם זה טוב?

תודה מראש

אבי.

פורסם

פתח את המיכסה מנוע ותיסתכל על הבולם מהצד שעושה לך רעש. יש שם גומיה (תושבת בולם) היא סדוקה?

אם כן תיצתרך להחליף אותה ואחרי זה לא לישכוח לעשות כיוון פרונט מחדש.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

בדקתי את מצב הגומיה היא במצב תקין לא פגום.

מצורף גם תמונה.

אמרו לי גם לנענע את הרכב ולעזוב ולראות אם הרכב ממשיך לזוז אם כן הבולם מת.

והרכב לא ממשיך לזוז

טוב תודה בכל מקרה

אבי.

2011-05-17 15.51.25.jpg

פורסם

תבדוק אם אין כיסוי פלסטיק מלמטה שירד ונוגע בכביש בזמן כניסה לבור או לבמפר.

מה הכוונה הדבקה של הבשר? לא החליפו את הסנדלים? אני מבין שאתה מדבר על בלם תוף ולא דיסק.

פורסם

אז ככה.

אין כלום שנוגע בכביש. תודה בכל מקרה.

ובקשר לברקסים לא החליפו הם הוציאו את מה שנשאר והדביקו על זה חומר חדש ואין לי מושג אם זה טוב...

תודה

אבי.

פורסם

בקשר לרעשים בדוק את הבולמים והקפיצים עצמם אם לא בלויים או שקועים מידי. בנוסף תבדוק את המשולשים מקדימה, יש מצב שאחת מהבוקסות ניגמרו שם. לגבי הברקסים, מה זה אומר הדביקו? הוסיפו חומר לרפידות סנדל עצמו? חרטו את הדראמים עצמם?

:)
פורסם

הוא מתכוון שעל הסנדל הדביקו רפידת ברקס חדשה.

לשאלתך, טוב? כן. זה מקובל לשלוח סנדלים להדבקה אין צורך לרכוש את הסט "קומפלט" כל פעם.

כמה זמן זה יחזיק? כמו כל רפידת ברקס - זה תלוי בך.

לגביי הרעש של השפשוף תשלול אופציה שהמגן בוץ לא משמיע את הרעש הזה (אצלי היה מקרה דומה במגן בוץ שמאלי)

פורסם

יש מצב

-האמת החלפתי שני בוקסות בגלגלים מאחורה

אני אבדוק מקדימה את האופציות

-אם הברקסים תלוים בי יש להם הרבה זמן חח

ואני אבדוק את המגן בוץ

תודה לכולכם

אבי.

• תוכן חדש...