Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO 1.4 DSG VS FABIA 1.4 MPI

YAV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ההתלבטות היא בני שני הדגמים האלה

מצד אחד פולו אוטמוט גרסת קומפורטליין

מצד שני סקודה ידנית רמת איבזור ספורט עם סאנרוף, גלגלי מגנזיום ציפוי עור להגה ולידית הילוכים ו10 אלף שקל פחות במחיר. הדבר היחיד שמפריע לי שם זה הכסאות ספורט הצרים יחסית למבנה גופי הלא ממש קטן

והשאלה הנצחית בערך ,מה עדיף.?

פורסם

ההשוואה לא אמורה להיות פאביה ידנית מול פולו ידנית? שעולה עכשיו במבצע 83,990 ש"ח?

נראה לי יותר הגיוני לעשות השוואה בין רכבים עם אותו מנוע וגיר מאשר רכבים בעלי רמת איבזור דומה (מה שגם ככה לא נכון כי הפאביה מאובזרת יותר מהגירסה הכי מאובזרת של פולו)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

זה שני דגמים שהכי קרצו לי אחרי יום סיור וקבלת הצעות בסוכנויות שונות

חוץ מזה פולו הידנית שבמבצע מגיעה רק בגרסת טראנדליין שזה איך לומר רק גלגלים שילדה ומנוע

פורסם

בוקר טוב,

באופן כללי הפאביה נותנת תמורה טובה יותר לכסף מבחינת אבזור, כך שאם לא חשוב לך הסמל של פולקסוואגן זאת אופציה שממש לא כדאי לפסול. אחרי הכל, אתה זה שצריך לשבת במכונית החדשה כמה שעות בכל יום ואם הכיסא לא נוח לך אז אל מה יש בכלל לדבר?

אם מדובר על רכבים חדשים אז כדאי שתבדוק גם הצעות של יבואנים אחרים, אולי הרכבים שלהם יתאימו לך יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

שלום לך

חבר שלי קנה שבוע שעבר את הפולו והוא לא התחרט.

יש לפולו תאוצה טובה ומראה טוב נוסף לבטיחות ולצריכת הדלק המעולה.

לטענתו הרכב קל לשליטה עם תגובות מהירות אך רמת האבזור שלו מינימלית שזה החיסרון הבולט בו.

למעט האבזור קשה לי להצביע על חסרונותיו כי אני לא מצאתי...

• תוכן חדש...