Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.הקונוסלה של המזגן לא פועלת בכלל לא המנורות של הac ושל המפשיר אדים האחורי אפילו לא הכפתורי סיבוב המכניים, וכתוצאה מכך המזגן לא יכול לפעול

מה זה יכול להיות ? אם זה מגעים איפה הם נמצאים ?

2. הדלת(הענקית יש לציין) נפתחת לי בזווית של 90 מעלות עד שהיא "נדפקת" בכנף מה אפשר לעשות עם זה

תודה איציק

פיגו 206 xs 1.6 שנת 2000

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

1. מצריך בדיקה. יכול להיות פיוז שרוף או בעיה אחרת.

2. כנראה שנהרס לך המעצור דלת. לפעמים קורה שגם הברגים\אומים משתחררים לחלוטין והחלק רופף לגמרי. בכל מקרה עליך לגשת למוסך לבדיקה ולהחליף מעצור לדלת במידת הצורך (ככה נקרא החלק שתפקידו להחזיק את הדלת שלא תיפתח "יותר מידי").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עכשיו נכנסתי לאוטו ובחושך אם לוחצים על הac המנורה פועלת בעייפות משהו , ואם אני מסובב את הסוויץ של המזגן היא מתכבת :0

תודה דרך אגב :-P

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, כנראה שיש איזה מפל מתח בדרך שמונע הגעה טובה של זרם לפאנל עצמו ולמפוח. יכול להיות שאחד הפינים בחיבורים של הצמה החשמלית בדרך שרוף. יש תקע אחד שנמצא דיי קרוב מתחת להגה (אתה מוריד את הכיסוי איפה שבודקים פיוזים ומסתכל ימינה. מדובר בתקע שחור, הוא אמור להיות תפוס עם קליפס על הפלסטיק של הדשבורד בפנים, כמדומני יש לו 2 חוטים מאוד עבים ועוד 2 חוטים דקים יותר). נסה לפתוח את התקע ולחבר אותו שוב בחזרה ותראה אם זה מסתדר.

בכל מקרה כדאי שחשמלאי רכב יעיף מבט, עדיף במוסך מורשה שמכיר את ה 206 כמו את כף ידו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

אני מסכים עם איציק, לדעתי בהחלט כדאי שמוסכניק יראה את התקלות האלו. אני ממש מליץ על מוסך אמ-הדרך בת"א שההתמחות שלו היא ברכבי פיג'ו.

פורסם

לצערי אין לי כסף עכשיו לבזבז על הרכב , בגלל זה שאלתי פה .

אני פשוט ישאר בלי מזגן , לפחות עד סוף תקופת מבחנים :shock:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

** הקפצה

אתמול עליתי על במפר מהר מדי והמזגן חזר לפעול כנראה שזה מגעים ..

מסובך לפרק את הפנל ולחזק את המגעים?, או שעדיף להביא למוסכניק?

פורסם

בקשר למעצור דלת , מחלה ידועה ב-XS עקב משקל הדלת , אם אתה בעל חוש טכני תחליף לבד תביא מעצור דלת מפירוק , תפרק את הפלסטיק של דלת הנהג(3-4 ברגי טורקס ) פותחים מעט את כיסוי הקלקר הדק שיש ובפנים יש את מנגנון מעצור הדלת עבודה של 5 דקות לוקחת ההחלפה .

בקשר למזגן כמו שאמרו כבר רק מוסך שמתמחה ברכבי פיג'ו ורצוי עם איש מיזוג טוב

אחלה רכב גם במנוע 8 שסתומים (אני דיי משוחד בעניין ...)

• תוכן חדש...