Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי לפני שעה - שעה וחצי למטה לעשות סיבוב עם הרכב,

בזמן הנסיעה אני פותח את החלון השמאלי (צד הנהג) ואני שומע רעש מוזר כאילו משהו קטן תקוע בצד השמאלי של הרכב.

אוקי אני עוצר את הרכב ולא מוצא כלום, אבל הורדתי את הבלם והזזתי קצת את האוטו אחורנית כדי לבדוק אם יש איזה דבר תקוע בגלגל.

אני מגלה נעץ חזק שתקוע שם עד הסוף. רציתי לבדוק אם הנעץ תקוע גם בפנימית (חחח אם יש) של הגלגל אז הרמתי אותו באמצעות מפתח הרכב.

בסדר, הורם - וכן יצא אוויר אחרי שהוצאתי, אז מיד הכנסתי אותו חזרה אבל לא עד הסוף.

כך גם עשיתי לפני שרציתי לנסוע, הכנסתי אותו חזרה אולי 80% באורך כדי שלא יעשה תקר נוסף לפנימית (אם יש או אין) ואז אני אאלץ לשלם עבור 2 פנצ'רים (חחחח ככה נראה לי, אחרי הכל כולם גנבים).

עשיתי נסיעה קצרה עם האוטו לבדוק אם פנצ'ריה שהבעלים שלה ערבים פתוחה בשבת, ומסתבר שהיתה סגורה.

כשחזרתי הביתה ראיתי שהראש של הנעץ נשבר ומה שנשאר עכשיו זה רק חתיכה קטנה קטנה של הנעץ שלא יכולה לצאת אחוצה ונכון לעכשיו לא מורגשת ירידה באוויר - וגם אם יש היא נורא נורא איטית ונמוכה ככה שהיא לא נראית לעין.

שאלה 1: מה אתם ממליצים לי לעשות ? אפשר לנסוע ככה עוד הרבה או שזה לא תקין?

שאלה 2: מי שגר באיזור נהריה-קריות-עכו - איפה יש פנצ'ריה פתוחה בשבת ?

תודה!

פורסם

לפי דעתי יש פנצריות באיזה כפר ערבי לידך אם לא אז חפש אוטו דיפו באזור .

אבל לפני זה תחליף לספייר שלך . לא כדאי ליסוע אם גלגל אם פאנצר

פורסם
לפי דעתי יש פנצריות באיזה כפר ערבי לידך אם לא אז חפש אוטו דיפו באזור .

אבל לפני זה תחליף לספייר שלך . לא כדאי ליסוע אם גלגל אם פאנצר

כרגע אין פנצ'ר - המצב הנתון הוא שתקוע בגלגל מסמר שאין לו סיכוי להשתחרר.

האוויר בגלגל מלא

• תוכן חדש...