Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בחורה שהיא, אפילו אם היא מבינה במכוניות, תעדיף רכב לא משופר. אני מכיר מספיק בנות שאומרות למשל על איביזה משופרת (בטוב טעם אני חייב לציין :) ) שזה אוטו מגעיל. הן אוהבות קלאסה...איך שאומרים...

לדעתי האלפא בררה היא אהובת הבנות. ידידה שלי כמעט גמרה שהראיתי לה תמונה של האיטלקיה הזו...

גם אני בעד הדעה שכל רודסטר תעשה להן את זה... ככה זה...

אתם חושבים שהניבה שלי היתה מושכת כוסיות (אולי רוסיות) ...

:hihi:

172

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בת"א איזה קלאסית אחת עם הסנפירי דולפין מאחורה למי שיודע מה הכוונה

המכונית בצבע קרם עם מושבי עור אדומים קבריולט האוטו שמור ביותר

שברולט בל-אייר ?

אני לא יודע מה שם הדגם של המכונית ככה שאני לא יכול לענות לך בנושא אבל אם תפנה אותי לתמונה אני יכול לענות אם כן או לא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שייכת לבחור רציני מאד בשם רובי מהרצליה ( שהוא המנהל של הספורטק תל אביב ד"א , הסקייטפרק )

ומשפר אותה בקטנה כבר הרבה זמן בעיקר חיצונית ( כשלפניה היתה לו אם אני לא טועה 306 אדומה GTI מאד מושקעת ) .

ואם היא נפרצה אני מצטער מאד לשמוע כי היא אחת המכוניות היותר יפות מסוגה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כוסיות אוהבות אוטו כוסי

כלומר אודי TT (רודסטר עדיף...) ויונדאי קופה...

השאלה הייתה על בחורות שמבינות במכוניות

יונדאי קופה? לא עונה על הקריטריונים

Rikshanoam-R

פורסם
למעשה ניתן לומר בפירוש כך:

כל רכב קבריולט

אופל קדט קבריולט!

פיאט פונטו קבריולט!

נראה לכם?

צר לי, אבל דווקא כן... מניסיון... פונטו קבריו עושה את זה... במיוחד אם היא אדומה ונוצצת... יש לה עגלגלות נכונה. בטח יש גם בחורות שיימשכו למכוניות שרירים, וגם יודעות למדוד שמן ולתקן פנצ'ר בעיניים עצומות ביד אחת ויש להן פוסטר של וין דיזל בחדר, אבל הייתי מפחד להיות עם אחת זאת בחושך לבד...

חייב לומר שעצם זה שבחורה בכלל מודעת למכונית, זה כבר משהו, אין לי שום ציפיות שהיא גם תבין במכניקה - זה כבר יהיה מוגזם. מה עוד, תיכף היא תרצה להחליף נורה שרופה לבד ? :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עזבו אותם TT, קבריולט שמבריולט, אם יש לכם דייטסו שרייד אתם משיגים ל מה שאתם רוצים (מי שאתם רוצים במקרה זה).

:lol::p:D

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם
מסכים עם mat@n, אפילו לי היא עושה את זה ...

כוחניות ועוצמה יחד עם קלאסיות ואלגנטיות :!:

נראה לך בנות רוצות משהו כזה :shock:

הם רוצות משהו חדש, יפה, יקר, ובעיקר פתוח

הבחירה המושלמת : Audi TT Roadster

פורסם

אם זה מה שהן רוצות, שילכו קיבינימאט וימצאו להן איזה

יאפי שלא יודע מהחיים שלו. אני מעוצבן עכשיו!! :mad:

סתאאאאאאאאאםםםם!! :turn-l:

לא יודע, משום מה האאודי טי.טי. משדרת פופולריות זולה בעיני, למרות

שאני חושב שזה אוטו יפה.

:puzzled:

• תוכן חדש...