Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן אלמרה שנת 2002 מנוע 1800

רכב מעולה, נהניתי איתו תמיד

מאוד חזק ופועל כמו שצריך בלי אף תקלה

לפני כמה ימים הוא החליט בפעם הראשונה שהוא רוצה לראות את המוסך

במוסך טוענים שיש חוסר תיאום בין המחשב לבין המנוע מה שהסקתי לבד

אבל כנראה גם שהרצועת טיימינג לא מתוחה מספיק

הבעיה שלי היא שהם טוענים שקשה מאוד להחליף אותה ולסדר אותה והם הציעו להרכיב מנוע חדש רק שהמנוע עומד על מחיר של 10000 ממה שהם טענו

אני באמת לא יודע איך לשחק בדברים האילו אבל זה לא קצת מוגזם? לא אמורה להיות מקצוענות מינימלית בשביל לתקן חלק ממנוע מאשר להחליף את כולו?

מקווה שיש למישהו הצעה טובה יותר

תודה, איתמר

פורסם

אם אינך סומך על תשובת המוסך להחלפת מנוע, הרי שקיימים מוסכים נוספים מעבר למוסך הספציפי שהיית בו, בהם תוכל לקבל אבחנה ו/או הצעת מחיר אחרת.

אנא קרא את כללי הפורום הטכני, הנמצאים בדביקים שבטכני, למען תדע לרשום כותרת ראויה עפ הכללים של הטכני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נראה לי קצת מוזר הסיפור, באלמרה המדוברת (2001-2006) אין רצועת טיימינג, יש שרשרת, שלא דורשת שום טיפול או החלפה.

גם אם יש תקלה כלשהי בטיימינג (שרשרת רפויה או אלוהים יודעת מה יכול לקרות שם) נראה מאוד מוזר שיצטרכו (או יעדיפו) להחליף את כל המנוע.

מציע לך לבדוק בעוד מוסך, נראה לי ש"נפל לך הרדיאטור לקרבורטור ועשה סמתוחא בפלגים" (זה הולך ככה?)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפותח השרשור - לא ציינת אילו שינויים יש בהתנהגות הרכב (ציינת רק שהרכב "רצה לראות מוסך...").

האם נדלקה נורית תקלה ? הרכב פתאום לא סוחב ?

גם לי נראית האבחנה של "לך ותחליף מנוע" קצת הזוייה.

היית במוסך מורשה יבואן ? (או מוסך "רגיל" ?) התחברו לרכב עם סורק בכלל ?

alfa 156 2.5.

פורסם

כנראה התכוונו במוסך שהשרשרת טימינג התארכה...זה קורה מידי פעם והתיקון מאוד יקר להחליף שרשרת ולפעמים ניתן למצוא מנוע מפירוק במחיר טוב שכבר עדיף להחליף מנוע, אבל נשמע שהמחיר שקבלת קצת מוגזם..אתה יכול לגלות לנו מה כולל המחיר הזה?

פורסם

מנסה להתעמק בבעייה:

1.כמה זמן הרכב ברשותך, או עד כמה אתה מכיר את הרכב?2.למיטב ידיעתי, אין טיימינג ברכב.תוכל להבהיר מה המוסך טוען?

3.למה הכנסת את הרכב למוסך? מה הפריע ?4. לעניות דעתי, לפני החלפת כל המנוע, לכל הפחות אולי להיוועץ במוסך מוכר ומיקצועי בנוסף על המוסך שהיית בו.

פורסם

ניסן אלמרה ,להחליף מנוע...:shock:

נראה לי ש"נפל לך הרדיאטור לקרבורטור ועשה סמתוחא בפלגים"

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הרכב נמצא במוסך של ניסאן,

אך לבסוף נמצא פיתרון אחר בו נדרשתי לשלם 2500 על הזמנת השרשרת מחו"ל וביצוע עבודה

החלטתי לשלם על תיקון זה מאחר ולא פגשתי מספיק רכבים מעולים כמוהו

תודה רבה לעונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן רכב אמין מאד, יש לי רכב מאותו שנתון, מחזיק בו 6 שנים.

רק רציתי לדעת כמה קילומטר הרכב עבר, שצריך להחליף שרשרת.

אני יודע ששרשרת אמורה להחזיק לפחות 200K.

אשמח אם תשתף אם התיקון עלה יפה, ומה הק"מ.

אילן

פורסם

שרשרת תזמון תחזיק כמו שהמנוע מחזיק זאת אומרת יותר מ 300 אלף קילומטר בשקט

אם השרשרת מתבלה לפני הזמן זה אומר שהרכב לא טופל כמו צריך ועם שמנים זולים

פורסם

שאלה בבקשה (לדני-דין/בעל מקצוע) - האם תוכל להסביר בבקשה, כיצד משפיעה איכות השמן, על התארכות שרשרת התזמון, עד הצורך בהחלפתה ? למה אתה מתכוון טיפול לא נאות ? (עשו איזושהי פעולה שגרמה לשרשרת להתארך ?)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...