Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני נהגת חדשה,אחרי צבא.

אני מחפשת רכב שישמש אותי 3-4 חודשים לפני שאני טסה לחו"ל ואז אוכל למכור אותו בלי להפסיד הרבה..

התקציב הוא עד 6000 שקל(ועדיף פחות). וצריך להיות כמה שיותר חסכוני.

אני גרה בקיבוץ בצפון הארץ ולכן נוסעת די הרבה ביום 30-40 ק"מ (בכבישים ראשיים).

חשבתי אולי מהרכבי סטלנים האלו אבל אין לי מושג בשמות..

אני גם לא מבינה כלום במכוניות אז אם תוכלו לתת לי טיפים כשאני בודקת מכוניות מהסוג הזה-אשמח.

תודה רבה

פורסם

במחיר הזה עדיף להשכיר כבר רכב. אף אחד לא יוכל להבטיח לך שהרכב לא יעשה תקלות בתקציב הזה ובמיוחד שתצליחי למכור אותו במהירות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש עוד אופציה - לקנות רכב בן 20 ב 4-5 אלף ש"ח , עם טסט ל7-8 חודשים, לנסוע עליו 4 חודשים ולמסור את הרכב לגריטה תמורת 3 אלפים ש"ח (במידה והוא לא יימכר מהר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לדעתי השכרה זה הפיתרון המתאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתקציב כזה יהיה לך קשה מאוד (מאוד) למצוא רכב שמתאים לצרכים שלך.

כמו שנאמר - עדיף להשכיר.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

להשכיר רכב עולה בערך 2300 ש"ח לחודש (אם את מעל גיל 24, אם לא אז זה לא רלוונטי)

ל-3 חודשים את תשלמי בערך 6900 ש"ח ואולי יעשו לך גם הנחה בגלל שזה ל3 חודשים רצופים .

את גם תסעי על רכב חדש גם תחסכי טיפולים/תיקונים, לא תצטרכי לעשות ביטוח .

החיסרון היחיד הוא שלא תקבלי גרוש חזרה על הרכב .

אם כל זה לא רלוונטי כנסי ליד 2 תעשי חיפוש על רכבים מ-3000 ש"ח עד 6000 ש"ח

עשיתי חיפוש כזה עכשיו ויצאו לי דווקא תוצאות לא רעות אפילו יש כמה יד ראשונה (דייהטסו אפלאוז, סוזוקי בלנו)

מה שחשוב זה שתבדקי שלרכב יהיה טסט לתקופת הזמן כדי שלא תצטרכי גם לטפל בהעברת טסט .

בכל מקרה שיהיה משהו יותר ספציפי על הכוונת את מוזמנת לחזור להתייעץ .

פורסם

רנו טוינגו שנת 94-96 יתאים לדרישות, חסכונית ויחסית מאובזרת לעומת שאר ההיצע בקטגוריה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...