Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רמת-גן

רח' הירדן למכירה 2 מכוניות עם אותו טלפון:

1. שבי נובה 65 כחולה עם גג לבן

עמית

אתה יכול לברר קצת יותר פרטים על האוטו... דווקא דגם מעניין... מעניין כמה הוא רוצה עליה

למה? ככה!

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול לברר קצת יותר פרטים על האוטו... דווקא דגם מעניין... מעניין כמה הוא רוצה עליה

זרקתי את הפתק עם הטלפון, מצטער.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

טנדר טרנספורטר דבל קבינה משנות השבעים

עומד כבר כמה שנים תחת עמודים של בית

הרצליה, כ"ט בנובמבר 5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בכביש החוף אם נוסעים מכיוון תל אביב, אז אני חושב שזה לפני חדרה, מצד שמאל בחולות ליד ירידה לשביל עפר יש בודי שלם של סוסיתא זרוק!

רואים אותו מהכביש, הוא ממש צמוד לשוליים.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
בכביש החוף אם נוסעים מכיוון תל אביב, אז אני חושב שזה לפני חדרה, מצד שמאל בחולות ליד ירידה לשביל עפר יש בודי שלם של סוסיתא זרוק!

הבודי הוא של רום כרמל לדעתי בין השנים 78-79

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

צפונית לנוף ים, בכביש הכניסה לתע"ש לשעבר, באמת "קצת" לפני חדרה :-)

:turn-l:
פורסם

גדרה, רח' אפרים טנדר דודג' D100 חבוט ולא רחוק משם מסתתרת פנינה, אוטו ישן ומוזנח שנראה בין השיחים כמו פורד זפיר אסטייט (סטיישן), ט.ל.ח.

B29046.jpg

רח' אשר טנדר פיג'ו 404 חבוט ומוזנח.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ברמת-גן, רחוב ארלוזורוב פינת רחוב המתמיד (לא רחוק מצומת עלית) - וולבו "אמזון" 121 אדומה, עם שלט "למכירה" (לא יכולתי לרשום את מספר הטלפון). נראית שלמה, אבל דורשת שיפוץ.

באותו רחוב ארלוזורוב, קצת יותר למעלה, ליד פינת רחוב לאן, וולבו 144 בסביבות שנת 1970, למכירה, נראית שלמה, דורשת שיפוץ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ברמת-גן, רחוב ארלוזורוב פינת רחוב המתמיד (לא רחוק מצומת עלית) - וולבו "אמזון" 121 אדומה, עם שלט "למכירה" (לא יכולתי לרשום את מספר הטלפון). נראית שלמה, אבל דורשת שיפוץ.

באותו רחוב ארלוזורוב, קצת יותר למעלה, ליד פינת רחוב לאן, וולבו 144 בסביבות שנת 1970, למכירה, נראית שלמה, דורשת שיפוץ.

הן של אותו אדם ויש עליהן את אותו טלפון,מה שיותר מעניין שעל האמזון יש שלט גדול עם המממוווןן כלי רכב נוספים למכירה,אני גר מרחק הליכה משם אז מחר אקרא בעיון מה הוא מציע למכור ואפרסם כאן בצרוף הטלפון שלו.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ניראה לי שהוולבו זה אחד הרכבים של הבחור מעין יהב.

הוא פירסם חלק מרשימת הרכבים שיש לו בעין יהב על הוולבו הזאת.

היה פעם את המספר שלו שקיבלתי מחבר שרשם אותו מהוולבו המדוברת לפי מה שהבנתי.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
בפתח תיקווה חונה קורטינה ישנה לא יודע מה השנה

ברחוב רופין ליד מד"א

ירון מאיר

באיזה מצב היא? איזה תיבת הילוכים? איזה צבע?

כל פרט יעזור.

האם זה הדגם?

תמונה 017.jpg

פורסם

עד כמה שאני זוכר זו טאונוס סטיישן חומה...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...