Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום את המכשיר מדגם קלריון CZ500

פירקתי את הרדיו דיסק הישן חיברתי את החדש והמכשיר עובד מצויין.

הבעיה היא שאני לא מצליח להכניס את המכשיר למקום כמו שהפיוניר הפשוט הקודם ישב פנימה

במכשיר החדש יש יותר יציאות למגבר ,RCA ,MIC חיבור אנטנה ,לווין IPHONE,

ואני לא מצליח לדחוף את הרדיו עד הסוף מרוב כול הערמת כבלים, הרכב זה סיאט איביזה 2005

לפני שאני פונה לבעל מקצוע, יש איזה פתרון יצירתי לדבר כזה?

06052011600.jpg

06052011601.jpg

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

בנוסף שמתי לב שבדגם הזה הUSB הוא לא מתחבר למכשיר עצמו אלא בעזרת כבל . איפה אתם ממליצים להחביא את את הכבל הזה כדי שלא יהיו לי חוטים גלויים בתא הנהג

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

עדיף לך "להחביא" את הUSB בתא הכפפות או בכול תא אחר בסביבת הרדיו דיסק כך שזה לא יהיה גלוי לעין.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הכלוב של הפיוניר לא תואם לזה של קלריון ויש להחליף אותו.

את הכבל USB שים בתא כפפות.

תסדר את כל הצמה בצורה מסודרת ותכניס לבפנים, זה לא אמור לגרום לבעיות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

החלפתי את הכלוב של הפיוניר שמתי את הכלוב של הקלריון (דרך אגב קניתי את הרדיו דיסק הזה בעצתך אם אתה זוכר)

עדין יש שם ערמה של כבלים אין לי לאיפה לדחוף אותם

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

לאט לאט תדחוף את הצמה כלפי מטה שם בדרך כלל יש מקום.

לא אמורה להיות בעיה, במידה ויש אתה מוזמן להגיע מחר למפגש מרכז ואני בטוח שיהיו אנשים שישמחו לעזור לך עם ההכנסה של הרדיודיסק עד הסוף, אשמח לעזור לך גם בעצמי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בדרך כלל מה שקורה שהערימת הקבלים נתקעת בקיר באחור כשאתה עושה קווץ לרדיו דיסק פנימה

תפרק את אחד הפאנלים שנותנים גישה למאחורי הרדיו דיסק עים היד

בזמן שאתה מכניס את הרדיו למקום פשוט תמשוך את הכבלים לאט לאט ככה הם לא יתקעו ברדיו

בדרך כלל הפאנל שמתחת להגה אמור לתת את הגישה הכי טובה לאזור הזה

פורסם

בסיאט יש לך מאחורה פלסטיק שחור שחוסם אותך קצת תשבור ממנו חתיכה בעדינות ויהיה לך יותר מקום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

BIOS תודה רבה על התגובות

אני בהחלט מקבל את ההזמנה שלך ואני בא מחר אשמח לעזרה

יש מצב שיש למישהו מיקרופון של דיבורית מיותר עם כניסה בדיוק כמו של רמקולים של המחשב.

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

יש התקדמות הצלחתי להתקין אותו כמו שצריך אומנם זה מאוד לחוץ שם אבל הנה תמונה סופית של התוצאה :)

עקשנות זה אחד המאפיינים העיקריים אצלי

בכול אופן במעמד הקניה המוכר לא סיפק לי את המיקרופון שמגיע בחבילה , השאלה שלי אם ניתן לחבר מיקרופון רגיל שיש גם בדיבוריות של הרכב בעל אותו כניסה או שכדאי לנסוע עד למתקין בישרש. (מעדיף לוותר על הנסיעה אם התוצאה היא אותו דבר)

תודה

07052011604.jpg

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

• תוכן חדש...