Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים שמתי לב לרעש שלא היה לפני...

אני לא יודע עם זה צירוף מיקרים אבל התחלתי לשים לב לזה מיד אחרי תידלוק שעשיתי

עם אני לא טועה דלק לא איכותי יכול לגרום לדפיקות במנוע ? העם זאת יכולה להיות הסיבה ?

לחכות לתדלוק הבא ולתדלק בתחנה אחרת או שכדי לבדוק את הבעיה במידי ?

תודה !

פורסם

מישהו בבקשה ?

בכול מקרה דיברתי עם המוסכניק שלי הוא הסכים לפגוש אותי מחר על הבוקר לפי השיעור שלי ולשמוע את הדפיקות

פורסם

אם התחלת לשמוע זאת אחרי התידלוק במיוחד אם מיכל הדלק היה ריק לפני אז סיכוי גבוה שאכן מדובר בדלק מהול, אבל קח זאת בעירבון מוגבל כי ברכבים לא מעט פעמים מפתיעים צירופי מיקרים.

:)
פורסם
אם התחלת לשמוע זאת אחרי התידלוק במיוחד אם מיכל הדלק היה ריק לפני אז סיכוי גבוה שאכן מדובר בדלק מהול, אבל קח זאת בעירבון מוגבל כי ברכבים לא מעט פעמים מפתיעים צירופי מיקרים.

הטאנק דלק אכן היה ריק ומלאתי משהו כמו 40 ליטר

פשוט קשה לי להאמין שהבעיה בדל... בדובר בתחנה מאוד פעילה של "פז" אני לא חושב שיש סיכוי שהיה שם דלק מהול

למרות שכבר מספר חודשים לא תידלקתי שם מאוד קשה לי להאמין שיש שם דלק מהול או לא איכותי

דרך אגב הקשבתי מאיפה בא הרעש

ואני דיי בטוח שהרעש בא מאזור מכסה השסתומים \ אינג'קטורים

למרות שאני מחר נפגש עם המוסכניק שלי בבוקר שהסכים לפגוש אותי מחוץ לשעות העבודה שלו בשביל לראות עם יש בעיה רצינית או לא

אני רוצה לדעת מה הכיווון שאני יוכל לכוון אותו

כי אנחנו נפגשים באיזה כביש ולא היה לו ציוד לבדוק לעומק את הבעיה כי אין לי אפשרות להגיע למוסך... אני ב 8 צריך להיות בתל אביב

פורסם

מעולם לא תידלקתי שם כך שאיני מכיר את התחנה אבל בכל מיקרה מחר תיבדוק זאת לעומק ע"י המוסכניק שלך שאני מאמין שיידע להבחין אם זה אכן בעיה של דלק או משהו אחר. בדקת ששמן מנוע לא חסר?

פורסם
מעולם לא תידלקתי שם כך שאיני מכיר את התחנה אבל בכל מיקרה מחר תיבדוק זאת לעומק ע"י המוסכניק שלך שאני מאמין שיידע להבחין אם זה אכן בעיה של דלק או משהו אחר. בדקת ששמן מנוע לא חסר?

כן ברור השמן תקין

הוא אמר שזה סיכוי מאוד אפסי שמודבר בדלק

הוא חושב שצריך לעשות ניקוי למנוע...

פורסם
כן ברור השמן תקין

הוא אמר שזה סיכוי מאוד אפסי שמודבר בדלק

הוא חושב שצריך לעשות ניקוי למנוע...

הוא אומר ניקוי למנוע למה הוא מיתכוון בדיוק? ניקוי במערכת ההזרקה? ניקוי במערכת השימון/בוצה במנוע? לאיזה ניקוי הוא מיתכוון? כמה קילומטרים עבר הרכב אם אפשר לדעת?

פורסם
הוא אומר ניקוי למנוע למה הוא מיתכוון בדיוק? ניקוי במערכת ההזרקה? ניקוי במערכת השימון/בוצה במנוע? לאיזה ניקוי הוא מיתכוון? כמה קילומטרים עבר הרכב אם אפשר לדעת?

בוצה...

הרכב עבר 452 אלף

לפני 120 אלף הוחלף המנוע

מאז שהוחלף המנוע 5 שנים לרכב לא היו בעיות רצניות אולי בכללי השקעתי בשנים האלה על תיקונים 5 אלף

אבל הזמן עושה את שלו יש לי לעשות כמה תיקונים רצינים בחודש הקרוב לפני הטסט

שגם ככה כוללים את הפירוק של המנוע אז על הדרך שיעשה ניקוי למנוע

• תוכן חדש...