Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי פיאט פונטו98.

רציתי לרכוש רכב חדש/יד שניה.

תקציב: 65-70 אלף.

-מה שחשוב לי שיהיה רכב קטן (מרווח לא חשוב לי),

-מהיר יחסית, לא פרארי אבל גם לא עגלה.

-לגבי ידני ואוטומט אני עדיין מתלבט. לאחר יותר מעשר שנים בידני אני רוצה להתפנק קצת. עדיין לא החלטתי אבל אשמח אם תתייחסו לזה גם. רובוטי אני בעיקרון נגד, כי עם הקפיצות שלו אני מעדיף כבר לחסוך כמה אלפים ולקחת ידני.

-בטיחות פחות חשובה לי.

-איבזור יהיה פלוס נחמד.

-חיסכון: חשוב לי ביותר. שאוציא כמה שפחות כסף על דלק וטיפולים.

אני כעיקרון לא נעול על רכב חדש, אני בוחן גם את האופציה של רכב יד שניה, אבל חשוב לי שזה יהיה

רכב עם קילומטרז' כמה שיותר נמוך.

גיששתי קצת ופחות או יותר נראה לי שאני מחפש את הדבר שהכי קרוב לפיאט בראבו אבל זול ממנו כי הבראבו יקרה לי.

בינתיים שמתי עין על סוזוקי אלטו, יונדאי I10, סקודה פאביה, ואני מחפש בראבו יד שניה ממודל חדש יחסית.

לגבי פיג'ו 107 לא יודע, יש לי סוג של אנטי לפיג'ו בכללי. פונטו חדשה יקרה בשבילי, שלא לדבר על האיבו.

אשמח אם תתייחסו לזה גם, ותציעו עוד דגמים שלא שמתי לב אליהם.

תודה רבה מראש

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לקנות פיאט גרנדה פונטו 2009. אם אתה לא אוהב רובוטית, לך על ידנית. זה יותר כיף ויותר חסכוני בדלק.

פיאט בראבו לא רלוונטית פה. הדגמים הישנים נמכרו עד תחילת שנות ה- 2000 והדגם החדש נמכר בארץ מ- 2009 והוא יקר יותר מהתקציב שלך.

הגרנדה פונטו הרבה יותר מרווחת, נוחה ובטיחותית מכל הקטנטנות שמוכרים היום בזול.

פורסם

למרות האנטי לפיג'ו, אל תפסול את ה107, הוא רכב זריז יחסית ולא צריך לסחוט את הסל"ד כדי להנות מהנהיגה, מה שדואג גם כן לצריכת דלק נהדרת. הוא קטנצ'יק מבחוץ אבל מבפנים הוא לא חונק בכלל..

לדעתי אחד הדברים החשובים הוא שתפתח את המכסה מנוע ותראה שרשום טויוטה

פורסם

בוקר טוב,

בתקציב שלך אפשר להתלבט בין רכבים חדשים קטנים לבין רכבים משומש קצת יותר גדולים. אני חושבת שהשאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לאן בעצם אתה נוסע רוב הזמן. אם אתה נוסע בעיקר לבד בתוך העיר ולא צריך תא מטען גדול לציוד אז המכוניות הקטנות החדשות כמו פנדה או 107 או i10 יכולות להתאים לך. אם אתה מחפש מכונית שנותנת קצת יותר מבחינת הביצועים, מרווח הפנים והאבזור, אז דווקא כאן המשומשות יתאימו לך יותר. סוזוקי סוויפט או יונדאי i20 יד שנייה יכולות להתאים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני נוסע בעיקר בעיר ולכן מספיק לי רכב קטן.

מה שכן, עם הפונטו שלי אני מרגיש באיילון שאני עף ברוח ואני בקושי על 100 קמ"ש ואני לא רוצה

להרגיש כך ברכב הבא שלי. המכונית מתנדנדת ואין לה אחיזת כביש בגרוש!

לכן, כשאני כבר בכביש המהיר, אני רוצה מכונית שנכון, לא תעקוף את כולם על 200

אבל שתהיה סבירה מבחינת ביצועים ושאוכל ליסוע על 130 בלי להרגיש שאסור לי להזיז את ההגה.

פורסם

קודם כל, מה יש לך לסוע 130? אתה מבזבז כ-30% יותר דלק מנסיעה זהה במהירות 100 ובנוסף לכך אתה חשוף לדוחות, מצלמות מהירות ושלילה - רד מזה.

בנוסף, בתור בעלים של C1 שהיא בעצם זהה ל-107. אני ממליץ בחום. נסענו איתה לטיולים ברמת הגולן, נסעתי איתה לטבריה וגם להרצליה (אני מהקריות) והיא מרגישה נהדר ומשטיית בכ-100-110 בקלות רבה ובנוחות.

אם אתה מחפש רכב טוב, אמין וחסכוני - אין משהו טוב מזה. אתה מקבל רכב חדש עם אחריות ל-3 שנים, ומנוע סופר חסכוני.

נ.ב.

סתם בישביל הקטע אתה תוכל לעקוף ב-130 בלי בעיה

פורסם

בעניין גרנדה פונטו, רציתי לדעת האם כדאי להשקיע עליה את הכסף או להתפשר על הפנדה?

מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

האם עדיף גרנדה 2008 או פנדה 2010?

כמו כן, תקנו אותי אם אני טועה, הגרנדה נראית כמעט כמו הבראבו וכנ"ל האיבזור.

מה ההבדלים ביניהם תכל'ס (חוץ ממנוע ועוד כמה סנטימטרים)?

• תוכן חדש...