Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיתוף פעולה בין קבוצת רוכבי הארלי לבין בית אבות מביא לקצת שימחת חיים בקרב המבוגרים.

התלהבות יתרה הופגנה ע"י הנשים בבית האבות שזוכות לראות ולרכב עם גברים צעירים לבושי עור.

כתבת וידאו של רשת החדשות CBSNews

http://www.cbsnews.com/htdocs/videoplayer/newVid/video_display_new.html?/media/2004/06/03/video620868.wmv&vidId=500202&title=Revving$@$Up$@$Granny&hitboxMLC=earlyshow

פורסם

אין הגבלת גיל ליריקה על הארלי. :lol:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אין הגבלת גיל ליריקה על הארלי. :lol:

למה להשמיץ ולהעליב???

רגשי נחיתות מצד רוכבי הפלסטיקים??

האמת שבמשך 6 שנים שרכבתי על יפנים מכל הסוגים.(R750 R1 V-MAX ועוד רבים וטובים, גם אוסטרי אחד היה...KTM) זלזלתי בדיוק כמוך ברוכבי ההרלי. אבל אני רוכב על הרלי במשך 6 שנים כבר, וזה האופנוע היחידי שהתחברתי אליו.

התגובה שלך ממש לא לעניין. אם אין לך משהו חכם לומר אל תגיד. אולי יבוא יום ותרכב על הרלי ואז תבין מה זה...

אחרי כתבה כזאת אני גאה להיות רוכב הרלי!!!!

מה רוכבי הפלסטיקים עושים למען הקהילה???

בגלל רוכבי הפלסטיקים אני צריך לשלם 3650 ש"ח לביטוח חובה !!!! :mad::mad:

פורסם

עשו עבודה החבר'ה האלה על ההארליז' באמת כל הכבוד. קצת שמחה נתנו לאנשים שהחיים שלהם ממש לא שמחים. הלוואי ובישראל דברים כאלו היו יותר נפוצים.

עכשיו לא שאני מאוהבי הניקלים אני הרבה פעמים לא מבין איפה האופנוע מאחורי כל הניקלים... אבל יש כאן משהו מעבר לאיזה סוג אופנוע זה משהו יפה וחיובי.

ואולי הגברת בסוף הכתבה סיכמה מה זה אופנוע הכי טוב זה להיות חופשי ובשליטה... באמת ניסוח מדהים.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
אצלנו בארץ יש הגבלת רכיבה?

לא.

אם עברת את המבדקים הרפואיים (שמגיל מסוים הופכים להיות מחוייבים על ידי משרד התחבורה לביצוע מדי שנה) - תשאר עם הרישיון כל כלי שתרצה

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...