Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנסות בנייה בפעם ראשונה - שינוי קורות לטויטרים

נגיד שמצאתי את המיקום המושלם, קיבעתי את הטבעת של הרמקול, עטפתי את המקום בבד ומגיע שלב של פיברגלס

1) באיזה חומר להשתמש למריחה? פוליאסטר? ממה שאני יודע, הוא לא נדבק לפלסטיק, אז איך בעצם כל המבנה הזה יידבק לקורה?

2) האם צריך לשייף את הקורה לפני תחילת עבודה? הככונה האם צריך להוריד את כל הצבע ממנה

3) צביעה - איך אני מקבל את המראה ה"מחוספס" של הפלסטיקה המקורית?

פורסם

תשייפו את הקורה עד למצב גס.

תקדח מלא חורים קטנים באזור ההדבקה.

תקבע זווית.

תמתח בד דק או גרביון.

תמרח את הבד בפוליאסר(כמובן מראש תכין כמות של פוליאסטר עם מקשה).

תשים שכבה של סיבי פיבר ותמרח אותה בפוליאסטר(תבצע כמה שכבות עד שהעסק נהיה מסיבי,ואתה צריך לחכות ליבוש בין שכבה לשכבה).

אחרי שגמרת עם הפיבר,תתחיל לשייף עד שפני השתח יהיו חלקים.

שסיימת עם השיופים,תתחיל את שלב הגימור תמרח שכבה של בונדו(חומר פחחים)חכה ליבוש ותתחיל לשייף, אם צריך תמרח עוד שכבה של בונדו.

אחרי שסיימת עם השיופים של הבונדו אפשר לצבוע,תתחיל משכבת יסוד וז לצבע והגימור הרצוי.

בשיפוצים...

פורסם

תודה גיל, בתאוריה הכל ידוע לי :-)

האם הפוליאסטר בוודאות יידבק לפלסטיק של הקורות? ממה שהבנתי הפלטיקה ברכב מאוד בעייתית להדבקה

ולא ברור איך אני מקבל טקסטורה "מחוספסת" בצביעה

פורסם

הקדחים המרובים, מטרתם לאפשר לפוליאסטר לעבור לצד השני, וכך להיצמד לפלסטיק משני צדדיו.

לגבי הטקסטורה, יש לך עוד קצת דרך לפני... :wink:

מתחדשת*

פורסם

ובכל זאת, מישהו יודע איך משיגים מראה "מחוספס"? :?

מה לגבי דבק אפוקסי נוזלי? אפשר להשתמש בו במקום פוליאסטר?

• תוכן חדש...