Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דורון, בן 29, מהמרכז

מה עוד צריך?

אה אני נוהג על מאזדה 3 מהעבודה, עובד בהיטק, וצרכן מושבע של סרטונים מצחיקים

אז אני אעלה לכאן כמה סרטונים שקשורים לרכבים ולאופנועים

פורסם

שלום לי קוראים פארס סמארה מטירה המשולש ...

אני בן 20 . כדורסלן " בפציעה " ,

לגבי מוזיקה אז מוזיקה שחורה , ובתהליכים להיות סוחר בשוק ההון .

וכמובן לגבי איזה אוטו יש לי : VOLVO S70 T5 .

וזהו זה אני , נתראה בפורום :wink:

פורסם

שמי יוסי מבאר שבע, בן 25.

נוסע כרגע על יונדאי לנטרה סטיישן של זוגתי וכן על יונדאי לנטרה של ההורים.

בתהליכי חיפוש אחר רכב אישי, לא גדול ויקר אלא חסכוני.

סטודנט להנדסת מערכות מידע בבן גוריון.

בעל חברה לפתרונות מחשוב, אוהב את התחום ואוהב מכוניות, לצערי בעל ידע פחות ביחס לידע במחשבים.

הצטרפתי לפורום בשביל לקרוא לדעת ולהבין יותר טוב, וכן בשביל לחפש לי את המכונית האישית שלי הראשונה.

אז שתהיה שבת שלום לכולם.

פורסם

שמי גיל, אני מורה לספרות בן 31, גר בראש העין. נוהג בסובארו ג'סטי 1200 גיר רגיל, מודל 92, לא מבין הרבה במכוניות. תודה

פורסם

שמי ולדי ואני חייל בחיל האוויר בבסיס תל נוף, עוד מעט אני נכנס לקבע והייתי רוצה לקנות רכב, אבל אני לא יודע איזה רכב הכי כדאי לקנות

פורסם

שלום, שמי דידי ואני נוהג על קורולה שקניתי לפני כמה ימים (ובטח תעשה אותי מאוד לא פופולרי בפורום הזה) ועדיין על סובארו ליאונה שאני מתכוון למכור בקרוב.

פורסם

[]שלום לכולם שמי קובי מגידש בן 45 ממושב אלישמע .כבן של נהג משאית שעדין על ההגה. סוס דאף לבן מוביל ברזל שיער לבן כבן 70 או בקיצור סיפו. חידק המשאיות דבק בי משחר ילדותי משפחת מגידש הענפה זה משאיות כבר כמה דורות תדמינו לכם מה נושא השיחה במפגשים המשפחתיים עוד בימי נעורי כשעבדתי על הטרקטור בהובלת פרי אדר ידעתי שאני לא רוצה להיות נהג משאית לא שהפכתי לאקדמאי עדין אני בעיניני טרקטורים ומלגזות אבל עודני מתרגש לשמוע אגזוז ברקס של מאק חלום חיי היה לנסוע לאמריקה ולראות את הדבר האמיתי ואכן עשיתי טיול מסאן פרנסיסקו לניו יורק ברכב שכור כחודש עם חבר כשאנחנו רודפים ועוקבים אחרי הtruckers בדרכים בחניונים ובמגרשי הגרוטאות כשאני מחפש לראות את דוגמניות הצמרת שהן המשאיות הישנות כשאני מהרהר ברגעי השיא בחיי אמריקה בדרכים תמיד במקומות הראשונים לפני כחודש חזרתי מהודו טיול משגע ושוב הוקסמתי מהמשאיות הישנות הלילנד והטאטא עדיין מככבים עצתי לכולם סעו להודו שם זה מדהים

פורסם

אני - משוגע על פירוק והרכבה של כל מכלול מכני אפשרי ולפעמים משתגע עד שמגיע לפיתרון ... בטח כולכם/ן מכירים את זה פשוט לשבת עד שפותרים את הבעיה ולפעמים זה גם לוקח חודשים מתעוררים ב4 לפנות בוקר מזיעים ופשוט יודעים שמצאתם את הפיתרון קמים ומתחילים לעבוד מאור ראשון אז ככה זה אצלי באופן כללי ככה אני חיי וממש נהנה מכל רגע .

המקור שלי הוא מאש-קלון ,שם גרתי עד שעברתי לתל - אביב .

אני שומע את כל סוגי המוזיקה למינה וכל תקופה יש את המוזיקה שלה החביבה עלי היא מוזיקת רקע רגאיי ( :evil:משיחינו בוב מארלי - בצחוק )

יש לי רשיון נהיגה על אופנוע , ומכונית כמובן ובהזדמנות הראשונה אתקדם לרשיון על משיט יאכטה .

נוהג היום על קטנוע 150 ומחפש להשתרג ל מכונית / אופנוע

ולכן אני כאן צריך את עזרתכם/ן והמלצתכם/ן כן אשמח להכיר את כולכם/ן

כל המלצה והצעה תתקבל בברכה

פורסם

שלום לכולם

אני שי בן 18.5 מת"א מתגייס עוד מעט

יש ברשותי סופר לנסר GLXI אחד הרכבים הטובים

אוטו ראשון כמובן משתדל להנות ממנו כמה שאפשר

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

• תוכן חדש...