Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לעזרתכם.

אני נוהגת כיום על סיטרואן סקסו 2001 אוטומטית, ואני תוהה עם עכשיו זה זמן טוב להחליף את הרכב. אני יכולה להוסיף מעבר לשווי הרכב (שהוא 15,000 במקרה הטוב) עוד 10K אולי 15K.

אני נוסעת 3 פעמים בשבוע מת"א לי-ם, לרוב לבד אך לפעמים עם עוד 2-3 אנשים. שאר הזמן אנחנו נוסעים בזוג לנסיעות בין עירוניות קצרות יחסית.

אני מחפשת רכב אוטומטי חסכוני בדלק, בטיחותי עד כמה שאפשר ורצוי שלא יזדקק לביקורים תכופים ויקרים במוסך. כן, אני יודעת שידני עדיף אבל אני מוגבלת לאוטומט..

מעדיפה רכב קטן, אבל שיוכל לסחוב באופן סביר את העליות לירושלים ושיהיה לו בגאז' מספיק גדול כדי להכיל עגלת תינוק ביום מין הימים.

(אני מרוצה מהסיטרואן שמסתדרת עם העליות, יש בה בגאז' מכובד ועושה 12 קילומטר לליטר אבל גם עושה צרות לאחרונה ונראה לי שאם אני אחכה עוד הרבה היא לא תהיה שווה כלום..)

יש רעיונות לאיזה רכב עשוי להתאים?

(והאם עדיף לחפש באתרי היד שניה או שכדי לנסות ולעשות איזה טרייד אין? אם כי אני לא יודעת אם אמצא רכב בתקציבי המוגבל..)

תודה!

פורסם

בוקר טוב,

את מכירה את הרכב שלך יותר טוב מכולנו, ואת יודעת הכי טוב אם הוא כבר הגיע לשלב שהוא מתחיל לעשות הרבה בעיות והופך להיות יקר לאחזקה. אם זה המצב, אז באמת כדאי שתשדרגי אותו לרכב אחר.

בתקציב שלך אפשר לחפש פיאט פונטו ספייס אוטומטית או סיטרואן C3 (זה הדגם שהחליף את הסקסו). אם תגשי למגרש טרייד אין (כמו שלנו, למשל), תוכלי לקבל מימון נוסף בתנאים טובים ואז אולי תוכלי להגדיל עוד טיפה את התקציב ולעלות לרכבים קצת יותר חדשים, כמו פיאט פונטו גרנדה או סוזוקי סוויפט.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה!

אשמח לעוד המלצות.

(הסוויפט ממש לא מתאים. הסקסו אומנם קטנה אבל בהשוואה לסוויפט היא מרגישה כמו רכב מנהלים..)

פורסם

פיאט פונטו ספייס דיינמיק עם גיר רציף. היא עדיפה בהרבה על הספייס הרובוטיות.

אוטו יחסית בטוח (4 כוכבים) מנוע נמרץ, ותיבת הילוכים הכי חלקה שיש.

תמצאי אחת שמטופלת כמו שצריך - וזהו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...