Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה שנת 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אני חושב שמצאתי אוטו חביב..

סיאט איביזה שנת 88 מנוע 1500 סמ"ק הראש מנוע של פורש, לא התלהבות גדולה... ידני יש מזגן 5 הילוכים מה עוד אפשר להוסיף??? האוטו יד שניה, שלוש דלתות, צבע לבן, נקיה מתאונות שאסי וגם אין מכות בפח לא שראיתי משהו ... יש רדיו דיסק 2 אחוריים חביבים ושתיים קדמיים הפאנל של האוטו יענו כל הדאש בורד נראה חדש!! יש אמבולייזר..

החשש היחידי שלי הוא 220 אלף קילומטר, חוץ מזה האוטו בבעלות של מבוגר איזה 6 שנים נראה לי.. האוטו שמור גם מבחינה מכאנית אין לו נזילות שמן מיים וכו' שקט יחסית וזהו רציתי לשמוע את דעתכם על העיניין..

התקציב שלי דל ביותר וזה האוטו הראשון שלי ... אם יצא לפועל.. הוא אומר שהמחירון שלו 5 אלף והוא לא מוכן לרדת מ 4,500 מקווה שיהיה טוב... :(

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
טוב חברים אני חושב שמצאתי אוטו חביב..

סיאט איביזה שנת 88 מנוע 1500 סמ"ק הראש מנוע של פורש, לא התלהבות גדולה... ידני יש מזגן 5 הילוכים מה עוד אפשר להוסיף??? האוטו יד שניה, שלוש דלתות, צבע לבן, נקיה מתאונות שאסי וגם אין מכות בפח לא שראיתי משהו ... יש רדיו דיסק 2 אחוריים חביבים ושתיים קדמיים הפאנל של האוטו יענו כל הדאש בורד נראה חדש!! יש אמבולייזר..

החשש היחידי שלי הוא 220 אלף קילומטר, חוץ מזה האוטו בבעלות של מבוגר איזה 6 שנים נראה לי.. האוטו שמור גם מבחינה מכאנית אין לו נזילות שמן מיים וכו' שקט יחסית וזהו רציתי לשמוע את דעתכם על העיניין..

התקציב שלי דל ביותר וזה האוטו הראשון שלי ... אם יצא לפועל.. הוא אומר שהמחירון שלו 5 אלף והוא לא מוכן לרדת מ 4,500 מקווה שיהיה טוב... :(

רכב דיי אמין, הרכב דיי כבד אז אל תצפה לתאוצות מכובדות או רכב ספורט.

220 אלף ק"מ לשנת 88 זה ממש טוב !!! קשה לי להאמין שתמצא משהו יותר טוב ...

תקח את האוטו רק למוסכניק שיבדוק שהכל בסדר, הייתי חוסך את הביקור בפחח, השלדה הזו לא משהו גם כאשר היא ישרה וברכבים כאלה ישנים אין כ"כ חשיבות לתאונות (אני לא מודבר על רכבים שהרכיבו אותם מ-2 רכבים שונים אלא החלפת כנף, קצה שלדה וכו') ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

220 אלף לשנת 88 זה לא כזה טוב! אם מחפשים אפשר למצוא מציאות!

אני למשל מצאתי סוויפט שנת 88 עם רק (תחזיקו חזק) 91000 ק"מ!

וגם פיאסטה דור ראשון עם 88000 ק"מ (!!!!!!!) היא שייכת לזקן אחד שלוקח אותה לסופר פעם בשבוע...והיא יד שניה

אז פשוט תמשיך לחפש ואני בטוח שתמצא מכוניות במצב יותר טוב! :)

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
220 אלף לשנת 88 זה לא כזה טוב! אם מחפשים אפשר למצוא מציאות!

אני למשל מצאתי סוויפט שנת 88 עם רק (תחזיקו חזק) 91000 ק"מ!

וגם פיאסטה דור ראשון עם 88000 ק"מ (!!!!!!!) היא שייכת לזקן אחד שלוקח אותה לסופר פעם בשבוע...והיא יד שניה

אז פשוט תמשיך לחפש ואני בטוח שתמצא מכוניות במצב יותר טוב! :)

רק שתיהיה בעניין שבפיאסטה דור ראשון, השעון של הקילומטרז' מתאפס כל 100,000 קילומטר....

אז ככה שאל תסמוך על אנשים כ"כ....

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אוקיי אבל במקרה הספציפי הזה מדובר באיש זקן מאוד שהרכב אצלו המון זמן והוא נוסע פעם בשבוע לסופר שנמצא ממש ליד הבית שלו... :D

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

i baught my BMW 87 with 152K (1 year and 6 months ago) and now she has 169K.

on 1999 my friend baught peugeut 104 model 83, with 40K on it and sold it with 70 (+/-) year and a half ago.

220K is not bad for a 16 years old car, but there must be better.

• תוכן חדש...