Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב לקבל החלטה - C4 או 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי נסיון על שתיהן - על הפיגו רק לאורך 5000 ק"מ והסיטרואן על 150K

המושבים ב307 { לפני מתיחת הפנים} היו נוחים משמעותית מאילו של הסי 4 בגרסת ציי הרכב { יש שוני במושבים בין גרסת הפאק לרכב הפשוט} מצד שני הסיטרואן נועלת צמיגים רחבים יותר על גאנט 16 { אני העדפתי בגלל היכולת לבחור צמיגים אוחזים יותר בהמשך} ההתנהגות של שתי המכוניות מצויינת לטעמי עם המון אחיזה כמעט בכל מצב { הסיטרואן עם שילוב המנוע גיר צמיגים הזה לא תפרפר כמעט לעולם וגם להוציא אותה משיווי משקל יהיה קשה} האיבזור בסיטרואן עדיף עם בקרת שיוט שהשתמתשי בה המון ... החסרון בסי 4 הינו גודל הפיזי של ההגה שלטעמי גדול מדי אבל גם לזה מתרגלים .

אם אתה מקבל אחריות לטעמי זאת עסקה מצויינת אומנם המכוניות האלו לא מהנות כמו ה306 והזד איקס אבל מכוניות מהנות כאלו כנראה שכבר לא מייצרים היום למעט אולי המאזדה 3 שבה צריך להיתפשר על יותר מדי בשביל לקבל קצת פאן . המוכניות האלו לא מספיק צרפתיות מבחינת נוחות אבל הן הרבה יותר מוצקות ופחות מקרקשות מבעבר ...

אם אתה יכול למצוא סי 4 מהגרסה המאובזרת לך עליה בלי לחשוב פעמיים!

שלום

לאחר נהיגה של כמעט 3 שנים ב-C4 ליסינג, אני חייב להצטרף להמלצות למעלה.

עד כה, לא היו לי אף פעם בעיות מכאניות, אלא בעיות מטופשות ביותר, כמו מחשב שהתבלבל ולא הסכים להחליף הילוכים (כמו במחשב - Alt-Ctrl-DEL פתר את הבעייה - כיבוי והדלקה...).

מודל 2008 כולל גם ESP, שאני לא בטוח שיש ב-307.

מלבד זה, כפי שאתה בוודאי יודע, לשתי המכוניות אותו מנוע 1600 + גיר אוטומטי הססני, שלפעמים דורש בלם או גז כדי להזכיר לו לשנות הילוך.

הבעייה הגדולה של המכונית היא כאמור הינה האמינות - מעל 3 שנים דברים להיות בעייתיים.....

בשורה התחתונה - בהצלחה

שי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שירד מ C5 ,

אני ממליץ לך בחום לא לעשות את זה.C4 או 307 ירגישו כמו צעצוע, יהיהו לא נוחות ופחות רכות ומפנקות.

תחשוב טוב מה אתה עושה

לא ציינתה איזה C5 יש לך, אם זה הדור ה 1 - תשדרג לדור השני, דיי זול, אם זה הדור השני - תמתין קצת ותקח את הדור 3.

עריכה : ולכל המלעזים לגבי ה C5 נרכש עם 78, נמכר עם , מנוע RFJ 2.0 158K - פרט לחיישן לחץ שמן בתיבת הילוכים (לא EVM, חיישן לחץ שמן) בעלות של 600 ש"ח כולל מעמ + טרמוסטט ב 90K

בהצלחה.

עוד עריכה: המנוע RFJ 2.0 עדיף בהרבה מ ה 1.6 בזכות תזמון שסתומים משתנה ותוכנה טובה יותר לגיר.

תשקול C5 מתוחת פנים 2007 עם 70-80K.

המחיר דיי ברצפה, תבדוק באופרייט ליס , אלדן, וכו - אם תמצא רכב של יוצא IBM, תקח. (אצלי היה מאוד שמור נקי וללא תאונות.)

פורסם

היתה לי C5 שנת 2003 דגם PK - מכרתי אותה השבוע (והאמת ממש ממש מהר ובמחיר שקרוב למחירון באופן מפתיע - כנראה שבאמת יש הרבה סיטרואניטיסים)

הייתי מאוד רוצה להמשיך עם C5 אבל כרגע ההפרש עומד על 10,000 שח ואני לא צריך את כל הגודל הזה.

חבל לי על הכסף....שיהיו ילדים נשקול את זה שוב.

פורסם

מה שעזר לי לקבל את ההחלטה.

נכנסתי ללובינסקי כאשר אני די נעול לקנות C4 כל שהיא.

אבל בבחינת הרכב לא הסתדר לי עניין לוח השעונים וההגה ב C4, זה חדשני מידי עבורי.

את עיני צדה 307 XT פרטית ולבסוף קניתי אותה.

פורסם

דווקא אני די מסתדר עם כל הסיפור בסי4.

היום אחרי חיפושים בלובינסקי טרייד - מצאתי C4 2008

עלתה לכביש במאי 2008

טסט ל 12 חודשים

ללא תאונות

היסטוריית טיפולים מלאה - לא נרשם משהו משמעותי חוץ מטיפולים שוטפים.

הרכב יגיע אליי אחרי החג ונבדוק אותו במכון ייעודי.

אני חייב לציין שלמצוא רכב ספציפי בתוך המאגר שלהם זו משימה קשה.

אין רכב בלי פאק - אחד עבר תאונה , אחד עבר שיפוץ גיר , אחד שהיה במגרש עצמו נראה מעולה אבל אחרי חיטוט והרמת הגלגל הרזרבי מצאתי חלודה על כל רצפת תא המטען והרבה מי גשמים שחדרו לשם.

• תוכן חדש...