Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש למישהו המלצות לספרים טובים ללימוד מכניקה ניוטונית ונושאים שמסביב (תנע, אנרגיה וכו')? רצוי ספרים שמסבירים לאט, כי רק ככה אני קולט מהר...

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לבגרות למדתי מהספר של יורם אשל. הכל כתוב בו בצורה מאוד ברורה ומובנת.

+1

לרמה תיכונית הספרים של יורם אשל במכניקה וב"חשמל" עזרו לי מאוד בהשלמת בגרות בפיזיקה, הכל שם מוסבר בצורה סיסטמטית ודי אינטואיטיבית שמאפשרת ללמוד את החומר לבד בלי כל בעיה.

לרמה אוניברסיטאית, סדרת הספרים של האוניברסיטה הפתוחה במכניקה וחשמל ומגנטיות מסבירים מצוין את הנושאים, רק בזכותם עברתי את הסיוט שנקרא פיזיקה 1מ :-P

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
Fundamentals of Physics של Halliday & Resick

+1

למדתי עמם, הם די כבדים (גם פיזית וגם בהסברים) והם טובים למי שבאמת יש לו הרבה ת*ת לשבת וללמוד, כולל הוכחות מפורטות.

לעומת זאת, אם אתה רוצה את החומר בשיטת "אינסטנט פודינג" , יש את הספר

Schaum's Outlines- Physics for Engineering and Science

שאיתו עברתי את פיזיקה 1+2 ללא בעיות. אם אתה מעוניין, יש לי אותו ב PDF.

פורסם

תודה על ההמלצות.

הזמנתי את Fundamentals of Physics.

1300 עמודים - נשמע כיף :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...