Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם קצת חומר למחשבה--

חזרתי מעוד סופ"ש באילת-כלת השמחה-סיאט לאון 1.8TSI 160 כ"ס.

אותו המרחק בדיוק-הרצלייה -אילת-אותו הכביש-כביש 6,מצפה ,עובדה וכו,בערך אותו קצב ומהירות=זמן.

קדמו לסיאט-

גולף GTI 2008 DSG

מאזדה 3 :? 1.6-2007!!!{ודוושה בריצפה רב הזמן}

פיאט קופה 20VT מודל 1998!!!

סקודה אוקטביה VRS -2008-אותו מנוע כמו הגולף.

105\160\200\300\200 כ"ס - 400 קמ בדיוק -עם מזגן -------ואותה צריכת דלק !!!!!{פחות או יותר-הגולף הכי פחות חסכונית} 1\10 ליטר\קמ.

האם מנועי הTSI חסכונים יותר רק במעבדה ? איך מנוע חזק יותר כמעט פי 2 ועם ציל נוסף ו170 אלף קמ על השעון צורך אותה כמות דלק {בזמן קצר יותר:wink:}כמו מנוע 1.8 מודרני עם 5000 קמ בלבד ?

סתם חומר למחשבה ..

פורסם

כנראה בגלל שהמנוע גדול יותר אז נסיעה במהירות בה אתה נסעת לא דרשה מאמץ רב לעומת מנוע קטן יותר. לעומת זאת, אם היית לוחץ חזק אז הצריכה שלך הייתה עולה פלאים.

פורסם

1/10 בנסיעה כזו אומר שאתה לוחץ. כנראה שאתה לוחץ אז תצרוכת הדלק במכוניות שבדקת, פחות או יותר, זהה לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נשמע לי מאוד הגיוני. מדובר במכוניות בנזין עם נצילות דומה ומשקלים די דומים. הנסיעה הייתה בערך באותה המהירות ואותו הזמן, כלומר קצב נסיעה דומה. לכולן מנועים בנפחים יחסית דומים (למעט המאזדה - אבל לה תיבה אוטומטית) - הייתי מתפלא אם לא היית מקבל צריכת דלק דומה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עם פולו TSI הצלחתי להגיע מחיפה לאילת וחזרה עם מיכל אחד.

גולף 1.6 ידני מיכל מלא +40 ש"ח.(המיכל די גדול 55 ליטר)

לא רק הנסיעה במהירות של 90 ק"מ תחסוך לך בדלק. לדעתי צריך לדעת עוד כמה דברים .

פורסם

ההבדלים הם הרי בנסיעה מעורבת, בה יש האצות, עצירות וכו'. בדיווחי היצרנים על צריכת דלק בינעירונית בד"כ אין הבדלים גדולים.

לאורך זמן, אני רואה הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של ה- 1.4TSI לבין ה- 1.6 של רנו, למשל. ה- GTI מתברגת לה באמצע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1:10 באיזה סוג נסיעה? היו נוסעים\ציוד ברכב? אם זו הייתה נסיעה רגועה בלי הרבה נוסעים\ציוד משהו פשוט לא תקין ברכב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

2 נוסעים...מזוודה,מז"א דומה,דלק 95 ,מכוניות חדשות כולן מלבד הפיאט ופה הפואנטה-אוטו בן 12-מנוע 2 ליטר עם 5 ציל ,הספק גבוה ב50% מהגולף והאוקטביה וכמעט פי2 ושלש מהאחרות ,עם 170 אלף קמ על השעון הגיע לאילת בזמן זהה:wink: לאחרות פחות או יותר אבל ביתר קלות {והרבה יותר כייף }ועם אותה כמות דלק.

איפה הקידמה ?

פורסם

גם וולבו שנת 75" מנוע 2000, בנסיעה כזו, צורכת בסביבות 1:9. אז איפה הקידמה ברכבי שנות ה- 90?

קיבלת כבר תשובה - המדידה בה מופיעים ההבדלים המהותיים קשורה לנסועה עירונית. המנוע עצמו, מבחינת ניצולת, לא השתנה הרבה בעשורים האחרונים בהיבט זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ממש שאלתי .....כן ,אני מתפעל כל פעם מחדש מיכולתיו של מנוע החמש ציל של פיאט .

וולוו 75 ומנוע 2000 לא מוציאה 200-300 כס ובטח שלא תגיע לאילת באותו זמן..

זה מזכיר את המבחן שטופ גיר עשו על הפריוס מול הM3 שברגע שהפריוס היתה צריכה להשאר עם הבמוו היא צרכה את אותה כמות הדלק..

ציינתי את העובדה המפתיעה הזו מכיוון שברגע שמכונית מודרנית נוסעת באותו הקצב {ולא מצליחה ממש }של מכוניתי הישנה לא היה הבדל בצריכת הדלק ומזה אני מאוכזב מצד אחד ושמח מצד שני.

נ.ב-הגולף GTI גם בנסיעה משולבת לא חסכונית יותר בכל מקרה.

זהו

• תוכן חדש...