Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כל איש מזגנים מהאסכולה הישנה יוכל לשפץ לך,

הבעיה היא חלקים ביחוד אטם הציר.

אם הבעיה יותר חמורה, אין טעם לשפץ, יש הרבה משומשים למכירה ראיתי גם בארץ

ויש חדשים באיבי במחירים של 250 עד 300 דולר לפני משלוח, מיסים ושאר ירקות

לי יש כמה מדחסים כאלה שאספתי לשיפוץ הרכב שלי

תפנה אלי בפרטי ואנסה לעזור לך

פורסם

יורק אמנם מדחס עמיד מאוד בעיקרון, אבל הוא גם מאסיבי מאוד ולוקח המון כח מהמנוע.

במכוניות שלי לא רציתי לשנות בשם עיקרון המקוריות המקודש. כשבסוף שיכנעו אותי לנסות גיליתי שמדחס יפני טוב נותן לא פחות קירור, וכמעט לא משפיע על המנוע. בקיצור, בצער רב הבנתי שאמנם זה נראה טיפה שונה אבל לא כדאי להתעקש עליו, הדור החדש של המדחסים נותן תוצאה כללית הרבה יותר טובה, זה זול בהרבה והרבה יותר נכון ויעיל

פורסם

תעלה תמונה של המדחס המבוקש אולי אני יכול לעזור לך להשיג אחד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

במכוניות שלי לא רציתי לשנות בשם עיקרון המקוריות המקודש. כשבסוף שיכנעו אותי לנסות גיליתי שמדחס יפני טוב נותן לא פחות קירור, וכמעט לא משפיע על המנוע. בקיצור, בצער רב הבנתי שאמנם זה נראה טיפה שונה אבל לא כדאי להתעקש עליו, הדור החדש של המדחסים נותן תוצאה כללית הרבה יותר טובה, זה זול בהרבה והרבה יותר נכון ויעיל

גם אני בעיצומה של ההתלבטות, עם נטייה לדבוק בישן ובמקורי אבל חייב להודות שמדחס יפני חדש ויעיל ב1200 ש"ח הוא דבר מפתה מאוד.

1973 ,DS23 Pallas

פורסם

אני מנצל את השרשור לשאול - האם מדחס "יורק" זה גם מה שיש במרצדס W123? האם השינוי שעשית היה ב W123, ואם כן מה היתה ההשפעה על יעילות הקירור? ובבואי להחליף מדחס ליפני קטן ויעיל - איזה מדחס מומלץ לשים במרצדס שלי?

המדחס אצלי באמת לוקח הרבה כח מהמנוע וכשמפעילים אותו מרגישים סוג של "עצירה" של המנוע. אמנם הוא מקרר טוב אבל ממש צורך המון כח מהמנוע. וכמובן שזה גם מטבטא בהבדל משמעותי בצריכת הדלק...

פורסם

בתור מזגניסט,למרות שאני דוגל במקוריות,עדיף לשנות למדחס יפני יעיל ,מהסיבות הברורות(חיסכון בדלק,כוח)המדחס הישן פועל עם בוכנות ועובד בצורה מבוזבזת והמקדם יעילות שלו מאוד נמוך,לעומת היפנית ,הוא עובד בשיטת רוטורי מה שתורם לחיסכון וכו,רק בדבר אחד הוא נופל מהישן,הישן מאוד אמין ויכול להחזיק אפילו 20 שנה ללא תקלה,היפני מחזיק רבע ממנו אך,אם מחשבים את עלויות הדלק והפסדי כוח,היפני לוקח ללא עוררין!

פורסם

השינוי שעשיתי לא היה ב 123 אלא ב 108 ובפורשה 911 (בשניהם היה יורק) בשני המקרים אם היה שינוי בקירור הוא היה דווקא לטובה (מן הסתם כי היורק היה עייף...) אבל השינוי בסחיבה ובדלק תחת מזגן וגם תכלס ברעידות היה עצום. אני לא מתחרט לרגע אחד קטן, אחד השינויים המבורכים שעשיתי.

בקשר לאמינות זה מאוד נכון, המרצדס יד ראשונה, והיורק החזיק הממווןןןן זמן. יחד עם זה, היו לי כמה יורקים משופצים והם לא החזיקו מי יודע מה. אני לא מבין בצד הטכני של שיפוץ מדחסים ומה הסיבה לזה, אבל במבחן התוצאה יורק משופץ היה הרבה פחות עמיד

פורסם
השינוי שעשיתי לא היה ב 123 אלא ב 108 ובפורשה 911 (בשניהם היה יורק) בשני המקרים אם היה שינוי בקירור הוא היה דווקא לטובה (מן הסתם כי היורק היה עייף...) אבל השינוי בסחיבה ובדלק תחת מזגן וגם תכלס ברעידות היה עצום. אני לא מתחרט לרגע אחד קטן, אחד השינויים המבורכים שעשיתי.

הי איתן

אפשר בבקשה לדעת לאיזה מדחס החלפת ומאיזה רכב הוא ירד?

תודה אורן

• תוכן חדש...