Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. היום נסעתי לעשות טסט ברכב (מיצובישי L200 דיזל 1993) הכל היה בסדר עם האורות חניה אורות רוורס אור בלם אחורי ואור בלוח שעונים..שהגעתי לטסט ברמת ישי לא היו לי אורות פתאום הכל כבה רק המנוע דולק האיתות ימינה שמאלה ואורות דרך. מה קרה לי??

פורסם

איך יכול להיות שמישהו אחר מפרסם מודעה וכולם עונים לו ולי אף אחד לא עונה??? מה יש יחס רק למי שיש לו פז"ם???

פורסם

כנראה פיוז שרוף או ידית משולבת תקולה, וזה בהנחה שהתכוונת במשפט "אורות דרך" לאורות גבוהים. למה זה קרה בדיוק כשהגעת לטכנו טסט ברמת ישי? צירוף מקרים.

פורסם

למה מקולל? אני עשיתי שם טסט לפני חודשיים ועברתי בלי בעיה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני מתבדח :wink:

אגב מכון טסטים מגעיל מאין כמותו ובדיקה לפניי קניה עוד יותר

הכנסתי לשם בעל כרחי לפניי כמה שנים רכב עם דלת ימנית אחורית שהוחלפה כתוצאה מרוורס של טנדר

(אני הייתי הבעלים ככה שאני יודע בוודאות)

ובתוצאה של הבדיקה כתבו שיש מכות קטנות וצביעת טמבונים ושום חלק לא הוחלף (אמיתי לגמרי!)

• תוכן חדש...