Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גג נפתח בעד 100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אשמח לקבל את המלצותכם לרכב עם גג נפתח דאווין עד 100,000 ש"ח.

1. לא אכפת לי כמה מושבים

2. רכב שנת 2007-2009

3. לא דווקא ספורטיוי

מה דעתכם על MX5 - S-RHT ידני גג רך 2.0 ? מופיע עכשיו ביד 2 ב-113,000 ש"ח שנת 2006 90,000 ק"מ.

יום טוב

פורסם

אני לא מבין את הדרישות שלך, מצד אחד אתה מבקש עד 100K ובין השנים 2007-2009

ואז אתה הולך על רכב יותר יקר ושנתון נמוך יותר...

אתה יכול למתוח יותר תקציב ולרדת בשנתון?

Confidence In Motion

פורסם
אני לא מבין את הדרישות שלך, מצד אחד אתה מבקש עד 100K ובין השנים 2007-2009

ואז אתה הולך על רכב יותר יקר ושנתון נמוך יותר...

אתה יכול למתוח יותר תקציב ולרדת בשנתון?

חיובי. עד 120,000 ש"ח ולא רוצה לבלות במוסך לכן שנתון חדש יחסית.

פורסם

אני האמתי לא הייתי הולך על קבריולט.

עדיף לך לקנות קבריולט חדשה במיוחד שמדובר בדגמיי גג מבד הבד מתישן אחרי כמה שנים ו 2007 זה כבר כמעט 5 שנים .

ואם כבר הייתי הולך על גג מברזל כמו ב פג'ו cc לדוגמא .

הרבה פחות צרות .

אבל עדיין צרה יחידה היא המנוע של הגג אחרי 4-5 שנים אני מאמין שיהיה לך צורך לתחזק אותו מידיי פעם כי דבר כזה שהולך זה מאוד לא נעים.

בכל אופן זו המלצתי לך במחיר של 120 אלף הייתי הולך על לאון 1.4 tsi מחיר שווה למה שרכב נותן .

מקווה שעזרתי !.

פורסם

אולי על הנייר אתה צודק , אבל כל מה שכתבת הפוך במציאות .

גגות עשויים בד או ויניל אכן חשופים לבלאי במידה מסויימת , אך לשמחתנו בנוסף לעמידות הבלתי רגילה של גגות אלו במיאטה (MX-5) , גם בעליהן של המיאטות בישראל נוטים לטפח אותן בלי פשרות .

שכיח למדי (אני מכיר אישית כמה עשרות) למצוא מיאטות החל מ-2003 שגג הויניל שלהן (או הבד החל משנת 2006) שמור בדיוק כמו של מכונית חדשה היוצאת מהחברה , ואני מתכוון לבדיוק מניסיוני הדל (6 שנים רק עם מכוניות כאלו) .

לעומת זאת , אם נמנה את כמות הגגות הקשיחים (שלא יגידו שאני נטפל לפיג'ו , גם מרצדס שותפה לנושא) שמתקלקלים תכופות...

לפותח הנושא , שאלת לגבי מיאטה 2006 , היא האפשרות הטובה ביותר , בתנאי שאתה מבין שהסיבה לכך היא מנימליזם (גג ידני ולא חשמלי , ים של פלסטיק באיכות הרכבה שעונה לסטנדרטים לפני כמה שנים ספורות , מושבי בד ולא עור בגירסאת הגג הרך ולא הקשיח וכך הלאה) .

בתקציב המדובר , היא האפשרות האמינה והעמידה ביותר , וגם אם זה לא מעניין אותך , רכב הספורט הטוב ביותר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...