Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 18 ועוד כשבוע נגמר לי המלווה ואבא שלי רוצה לקנות לי רכב במחיר של 19K בערך.

הרכב חייב להיות אוטומטי כי גם אחי צריך לנהוג בו ויש לו רישיון רק על אוטומט.

אני מחפש רכב שיהיה אמין וכמה שיותר חסכוני וגם אם אפשר שיראה כמה שיותר טוב. הרכבים שעד עכשיו נראים לי מתאימים כרגע הם :

פולו 1400 -שהבנתי שהטיפולים והחלקים וגם הביטוח קצת יקרים והרכב עצמו גם יקר ולא שווה את ההשקעה.

מאזדה 323 - הבנתי שהוא רכב מצוין אבל לא ממש חסכוני וגם לא ממש יפה

פונטו ספייס- בערך בשנתון 02 האופציה שנראית לי הכי טובה ממה שהבנתי בפורום אבל גם שמעתי שיש לה בעיות חשמל וכאלה בשנתונים האלה

אופל קורסה- נראית לי גם אופציה טובה אבל שמעתי שגם היא לא ממש אמינה

בקיצור אני קצת התערבבתי ואני כבר לא יודע על מה ללכת אם אפשר בבקשה עזרה ברכישה ואם יש עוד אופציות טובות אז תציעו

יש לזכור שהרכב צריך להיות אוטומטי ולכן המון רכבים הופכים לא מומלצים. אז צריך רכב שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני ושיראה סבבה כאשר הגיר הוא אוטומטי

תודה רבה

פורסם

לפי דעתי את הפונטו אתה יכול להוריד מהרשימה. גם מנוע חלש בתוספת גיר אוטומט .. לא רעיון טוב.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

הפונטו אוטומט היא תמיד 80 כ"ס, ככה שזו אופציה לא רעה. זה לא שהלבישו את הגיר האוטומטי על גרסת ה 60 כ"ס, וגם מדובר על גיר רציף, ככה שאין ממש בעית איבוד כוח. הבעיה שבד"כ האוטומט יקרות בהרבה מהידנית, אם אתה מוצא- זו אופציה טובה.

בעיות חשמל יש בעיקר עם ההגה אם נוגעים בהגה CITY. אם עוזבים את זה בשקט, אפשר להימנע מבעיות מיותרות.

אתה יכול לקחת את הפונטו אם אתה מוצא, לנסות למצוא סיריון, או סוויפט ישנה, למרות שכל אלו זה longshots ויכול להיות שתצטרך להעלות קצת את התקציב.

פורסם

תודה רבה. הבעיה היא שהסוויפט והסיריון נראות ממש רע ואת האמת זה חשוב לי שהאוטו יראה סבבה ושיהיה קצת עליו קצת פוזה.

יש עוד אופציות אפשריות?

פורסם

אם אתה מחפש פוזה אתה גם יכול לקנות יפנית כמו מיצובישי קולט, הונדה סיויק וכדומה.

אבל תשכח מעניין החיסכון בדלק, כבעלים של הונדה סיויק אוט' שנת 98 בתוך העיר הרכב עושה משהו כמו 1-10, בין עירוני במידה ומדובר באופי נסיעה רגוע 90-100 הוא עושה בערך 1-14.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

האופציה היחידה שאני רואה שהכי מתאימה לך זה מאזדה 323 (לאנטיס) אוטו אמין אולי לא הכי חסכוני אבל יענה לך על הדרישה. לגבי פוזה יכול להיות אם אתה מדבר על הרכבים הפשוטים עם הטאסות שלא טיפה שיפרו אותה מבחינה קוסמטית, יש לא מעט לאנטיסים ששיפרו אותם מבחינה קוסמטית יש בטעם טוב ויש בצורה מוגזמת אז היא נותנת אחלה של פוזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

האופציה שנראית לי כרגע היא הפונטו ספייס 2001.

מה אתם חושבים על זה?

מבחינת דלק אמינות אחזקה וכו'

למרות שהיא לא הכי יפה.

תודה על העזרה

פורסם

מצטער, אבל קשה לעזור לך. יופי הוא עניין סובייקטיבי. בעינייך, הלאנטיס מכוערת, וכך גם הסיריון ועוד רכב נדמה לי. מכיוון שאין לי מושג איזה מכוניות נראות טוב לדעתך, יהיה קשה לעזור לך.

נ.ב.

נסה להיות קצת פחות ילד, ולבחור מכוניות בעיקר לפי התאמתן ולא לפי צורתן החיצונית. מצד שני, ילד...כבר אמרתי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

זו כתבה מ 2004, שממליצה על רכבים שלא רלוונטיים לתקציב הזה (ממליצים שם על 106 שנת 96, פונטו דור ראשון שזה מתחת לשנת 2000, אקסנט ישנות, ושאר ירקות)

נדב, לגבי מה שכתבת-

אמינות- פה כנראה זו המזדה 323, שיצא לה שם של מכונה ללא תקלות. מן הסתם זה מוגזם, אבל אכן מדובר ברכב אמין.

חיסכון- פונטו. הגרסה האוטומטית בעלת הגיר הרציף עושה 1:14-1:15 בנסיעה משולבת. גם כוח לא חסר.

אחזקה- הפונטו זה אחד הרכבים הכי קלים ונוחים לאחזקה. יש שפע חלקים, גם מקוריים וגם תחליפיים, החלפים לא יקרים, והטיפולים גם.

רק קח בחשבון ששמנים בגרוש/נוזל קירור זול/הזנחה יסתיימו בהרבה ביקורים במוסך. האיטלקיות דורשות השקעה.

אם אתה יכול לגרד עוד קצת תקציב, אתה גם יכול לחפש כמו שאמרתי קודם, סיריון. היא חסכונית קצת פחות וגם קצת פחות נוחה, אבל סלחנית יותר ופחות רגישה להזנחה (לא שלהזניח את הרכב זה דבר מומלץ בכל מצב, מי שלא יכול לתחזק רכב- שלא יקנה אחד)

• תוכן חדש...