Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של בין 20-25 אלף בקרוב, עכשיו לאחר "סקר שוק" קצר ראיתי שנשארו לי האפשרויות הבאות:

יונדאי אקסנט וקאיה פרייד...

מה עדיף לי?

וכן, אני יודע שיש מלא צרפתיות בסכום הזה, ומעדיף לא לגעת, אני בנאדם שצריך רכב אמין!

ואני מדבר על הילוכים, חבל לי להשקיע עוד כמה אלפים בשביל אוטומט.

תודה לכולם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אל תידע בשום מצב בקאיה פרייד! שום מצב! אני נוהג על האוטו הזה הרבה והוא ממש עגלה,

הוא אמנם אמין אבל אם כבר האקסנט הרבה יותר עדיפה!

אם אתה רוצה לדוד שלי יש קאיה למכירה......מודל 97 או 98 אני לא ממש זוכר......

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אחי, אני לא יודע לגבי הפרייד עם היא עגלה או לא, לסבא שלי יש אוטומט, והוא מרוצה, אחרי הכל זה סבא, האקסנט אני מכיר כמה אנשים שיש להם גם כן אוטומט, והיא סוחבת פיצוץ, אז אני מתאר לעצמי שידני לא נופלת ממנה בסחיבה, ודי נראה לי שאני בכיוון האקסנט נכון לעכשיו.

אני פשוט רוצה לדעת אם מישו יודע על בעיות כלשהם משו מיוחד שמרמז להתרחק מהרכב כגון הבעיות בגירים האוטומטים של סופר לאנסר 93-97.

פורסם

סוחבת פיצוץ?! ממש לא...

האקסנט... מעבר לעובדה שהיא מ-א-ו-ד לא בטיחותית... (נושא שלא שמים לב אליו...) היא גם לא מהירה ולא "סוחבת פיצוץ"...

רק במקרה נסעתי היום באקסנט... התחושה היא של קופסת פח עם מנוע, אין שום קשר בין הנהג לרכב... אני לא יודע בנוגע אליך, אבל אם הייתי מחפש רכב הייתי מחפש תחושה (ולו מינימלית) בין הרכב לנהג...

אני ממליץ לך להסתכל על הקטנות יותר...

כמו:

פיאט פונטו.

פורד פיאסטה

סוויפט

ודומיהם...

*בנוגע לבטיחות של האקסנט... חפש בגוגל... אתה תראה לבד.

שיהיה בכיף!

פורסם
אחי, אני לא יודע לגבי הפרייד עם היא עגלה או לא, לסבא שלי יש אוטומט, והוא מרוצה, אחרי הכל זה סבא, האקסנט אני מכיר כמה אנשים שיש להם גם כן אוטומט, והיא סוחבת פיצוץ, אז אני מתאר לעצמי שידני לא נופלת ממנה בסחיבה, ודי נראה לי שאני בכיוון האקסנט נכון לעכשיו.

אני פשוט רוצה לדעת אם מישו יודע על בעיות כלשהם משו מיוחד שמרמז להתרחק מהרכב כגון הבעיות בגירים האוטומטים של סופר לאנסר 93-97.

סוחבת פיצוץ !!! קרעת אותי !!! :rofl:

אולי ביחס לעגלת סופר היא סוחבת פיצוץ :roflmao:

עכשיו ברצינות, רק מי שנהג אך ורק על יונדאי אקסידנט חושב שהיא "סוחבת פיצוץ" ...

אני ממליץ לך לחפש בתקציב הזה איזה פיאסטה או 205, אלו רכבים שיתנו לך הרבה יותר תמורה לכסף. ד"א, האקסידנט לא שיא האמינות, תלוי על איזה אקזמפלר אתה נופל אבל בכל האקסידנטים יש בעיה פשוט מצמררת של פלסטיקים שנשברים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תראה יש לך בעיות של תקציב!

אם כזה תקציב אתה בחיים לא תקנה אוטו יעמוד לך על הציפיות שהן נוחות,אמינות מנוע חזק ופוזה איפושהו!

אני במקומך באמת הייתי עושה כמו שמישהו אמר פה, קנה פורד פיאסטה מודל 89 שהוא אוטו אמין וזול לאחזקה-תעבוד קצת קשה חצי שנה ואז תביא משהו יותר נורמלי כמו סופר לאנסר מודל 96-97.

ואנשים שלא ידברו שטויות סופר לאנסר זה אחלה אוטו שבעולם רק דבר אחד יש לו דפוק--גיר אוטומט! וגם זה טופל כבר ב99 אחוז מהסופר לאנסרים בארץ ושמו להם מצנן לגיר בנפרד מהמנוע.

תחליט מה שאומר לך הלב!

קובי.

**בגלל שסוחר מורשה רושם לך את ההודעה הזו אני באמת ממליץ לך לחכות קצת, יונדאי אקסנט זה אוטו חד פעמי (יונדאי בכלל זה אוטו חד פעמי) ומתאים לזקנים שטלטלות הדרך לא מזיזות להם ובגלל שאין להם ק"מ באוטו אז אין להם תקלות, קאיה פרייד אוטו מגעיל לנסיעה.

לא סתם אני אומר עכשיו יש לי 2 קאיה פרייד למכורלך אם אתה רוצה מודל 97 וגם 98 שתיהן עם ק"מ נמוך וגיר אוטומט.

אם בכל זאת חשקת באוטו בכל התקציב קנה סופר לנסר מודל 95--וניתן למצוא בסכום זה את המודל הזה.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אם כזה תקציב אתה בחיים לא תקנה אוטו יעמוד לך על הציפיות שהן נוחות,אמינות מנוע חזק ופוזה איפושהו!

אני במקומך באמת הייתי עושה כמו שמישהו אמר פה, קנה פורד פיאסטה מודל 89 שהוא אוטו אמין וזול לאחזקה-תעבוד קצת קשה חצי שנה ואז תביא משהו יותר נורמלי כמו סופר לאנסר מודל 96-97.

ואנשים שלא ידברו שטויות סופר לאנסר זה אחלה אוטו שבעולם רק דבר אחד יש לו דפוק--גיר אוטומט! וגם זה טופל כבר ב99 אחוז מהסופר לאנסרים בארץ ושמו להם מצנן לגיר בנפרד מהמנוע.

תחליט מה שאומר לך הלב!

קובי.

**בגלל שסוחר מורשה רושם לך את ההודעה הזו אני באמת ממליץ לך לחכות קצת, יונדאי אקסנט זה אוטו חד פעמי (יונדאי בכלל זה אוטו חד פעמי) ומתאים לזקנים שטלטלות הדרך לא מזיזות להם ובגלל שאין להם ק"מ באוטו אז אין להם תקלות, קאיה פרייד אוטו מגעיל לנסיעה.

לא סתם אני אומר עכשיו יש לי 2 קאיה פרייד למכורלך אם אתה רוצה מודל 97 וגם 98 שתיהן עם ק"מ נמוך וגיר אוטומט.

אם בכל זאת חשקת באוטו בכל התקציב קנה סופר לנסר מודל 95--וניתן למצוא בסכום זה את המודל הזה.

אני לא הייתי אומר על תקציב של 20-25 אלף ש"ח שזה תקציב בעייתי, לפי דעתי זה תקציב שעדיין אפשר להביא רכבים נחמדים מאוד שיספקו את הסחורה. לדוגמא פיאסטה, 205, 106 או אפילו סטארלט. אם אתה מעוניין בגיר ידני זה מצויין כי כל הרכבים ברשימה הזו (חוץ מהסטארלט) פשוט זוועתיים גרסאות האוטומטיות שלהם ...

הלו מאדאם, מדוע אתה ממליץ רק על סופר לאנסר ??? כן, אני גם יודע שזה רכב חביב ואמין אבל למה ללכת סתם על רכב גדול כאשר אפשר לעלות בשנתון אם יורדים קצת בגודל של הרכב. זה גם יחסוך לבחור בעלויות השותפות (תיקונים, ביטוחים, אגרות וכו') ...

פורסם

תגובות לי אל כולם:

אני לא מנסה להשוות סחיבה שלה למכוניות מפלצות, יש לה סחיבה בסדר יחסית, האמת שאני לא יודע איך זה בדגמי 95, כי לחבר שלי יש 2002 אוטומט, אוטו נוח, כיף להיגוי! נהגתי ברכב שלו בחולות כורכר ע"מ לבדוק את השליטה, והאוטו יושב די יפה על הכביש, אוקיי, אני יודע ש-95 זה דגם יותר ישן, אבל תמיד חשבתי שהמנוע הוא אותו מנוע.

בתחילת השרשור אמרתי שאני מעוניין להתרחק מצרפתיות, ופורד אני לא הכי אוהב.

פוזה אני לא מחפש בשיט!

כדאי לי לנסות לחפש אולי דייהטסו שרייד 95 או יותר חדשה בסכום הזה?

או אולי מאזדה בימבה?

עוד אופצייה לבדיקה:

סובארו אימפרזה\גרנד לאונה 93 ???

אני עכשיו נוסע בסובארו לגאסי 92 של ההורים, ראוי לציין רק שבחים על הרכב, ולפי מה שאני יודע מהמוסכים, המכוניות האלו פחות או יותר אותו דבר, המנוע הוא אותו מנוע כמעט, האימפרזה אולי טיפה יותר קטנה וסוחבת, אבל בתכלס זה אותו אוטו.

זה נכון? כדאי לשקול אפשרות של הרכב הזה?

פורסם

לך על 323F וגמור סיפור.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני לא חושב שיש לי צורך ב-97, 96 יספיק לי, לא רוצה רכב יקר מידי כי אני לא רוצה ביטוח יקר למה אני נהג צעיר עדיין, ברגע שיגיע תום הנהג צעיר אני כבר אקנה רכב יותר יקר מה גם שעד אז יהיה לי סכום יותר נכבד של כסף.

עוד אופצייה שנשקלת:

מיצובישי קולט 93.

אז מה שאנחנו חושבים כרגע:

סובארו גראנד לאונה 93

דייהטסו שרייד 96

מיצובישי קולט 93

מה עדיף?

פורסם

תחליט מה שאומר לך הלב!

קובי.

אני לא הייתי אומר על תקציב של 20-25 אלף ש"ח שזה תקציב בעייתי, לפי דעתי זה תקציב שעדיין אפשר להביא רכבים נחמדים מאוד שיספקו את הסחורה. לדוגמא פיאסטה, 205, 106 או אפילו סטארלט. אם אתה מעוניין בגיר ידני זה מצויין כי כל הרכבים ברשימה הזו (חוץ מהסטארלט) פשוט זוועתיים גרסאות האוטומטיות שלהם ...

הלו מאדאם, מדוע אתה ממליץ רק על סופר לאנסר ??? כן, אני גם יודע שזה רכב חביב ואמין אבל למה ללכת סתם על רכב גדול כאשר אפשר לעלות בשנתון אם יורדים קצת בגודל של הרכב. זה גם יחסוך לבחור בעלויות השותפות (תיקונים, ביטוחים, אגרות וכו') ...

תראה אני מדבר מניסיון של זמן ארוך שאני בכל הסיפור הזה, לא סתם אני מדבר! ואם אני מדבר משהו וקובע עובדה בדברים שלי אז תהיה בטוח שזה נכון ב100 אחוז!

**אגב שרייד זו דווקא אפשרות טובה--יחסית לאקסנט ופרייד

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לידע כללי, הבעיות של הגירים האלה קיימות גם בגרסאות של הספייסוואגן של מיצובישי בשנים הללו. יש לחבר שלי כזה אוטו ובארבע שנים האחרונות הוא עשה 3 פעמים גיר.

ככה שאתם אומרים שהסופרלנסרים הקיימות בשוק עברו החלפת גיר אז זה לא אומר שהם לא יצטרכו לעבור החלפת גיר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם....

פורסם
תגובות לי אל כולם:

אני לא מנסה להשוות סחיבה שלה למכוניות מפלצות, יש לה סחיבה בסדר יחסית, האמת שאני לא יודע איך זה בדגמי 95, כי לחבר שלי יש 2002 אוטומט, אוטו נוח, כיף להיגוי! נהגתי ברכב שלו בחולות כורכר ע"מ לבדוק את השליטה, והאוטו יושב די יפה על הכביש, אוקיי, אני יודע ש-95 זה דגם יותר ישן, אבל תמיד חשבתי שהמנוע הוא אותו מנוע.

בתחילת השרשור אמרתי שאני מעוניין להתרחק מצרפתיות, ופורד אני לא הכי אוהב.

פוזה אני לא מחפש בשיט!

כדאי לי לנסות לחפש אולי דייהטסו שרייד 95 או יותר חדשה בסכום הזה?

או אולי מאזדה בימבה?

עוד אופצייה לבדיקה:

סובארו אימפרזה\גרנד לאונה 93 ???

אני עכשיו נוסע בסובארו לגאסי 92 של ההורים, ראוי לציין רק שבחים על הרכב, ולפי מה שאני יודע מהמוסכים, המכוניות האלו פחות או יותר אותו דבר, המנוע הוא אותו מנוע כמעט, האימפרזה אולי טיפה יותר קטנה וסוחבת, אבל בתכלס זה אותו אוטו.

זה נכון? כדאי לשקול אפשרות של הרכב הזה?

כיף להיגוי ??? אולי ביחס לפרייד הוא כייף ...

יושב דיי יפה ??? על מה בדיוק הוא יושב, על חמאה ???

עזוב אח שלי, אם נהגת על אקסידנט 2002 ואהבת אז כנראה גם פרייד תספק אותך. האקסידנט פשוט רכב זוועה, לחבר שלי היה אקסידנט 2001 מליסינג, הרכב לא הפסיק לעשות בעיות (החליפו מחשב ניהול מנוע המון פעמים, עשו ראש מנוע ועדיין הרכב היה שותה שמן כמו דלק, החליפו גיר פעם אחת, הפלסטיקים היו מקרקשים, אפילו המערכת התביישה לעבוד ברכב הזה והפסיקה לנגן דיסקים אחרי שנתיים). הרכב של חבר שלי לא נקרע ולא נהגו עליו בשטח או משהו כזה, הרכב פשוט עבר 100K ק"מ (שזה קצת מעל הממוצע) ועשה יסורים כל שני וחמישי ...

לרכב הזה אין אחיזה בשיט, הוא נוח כמו נסיעה על קרש גיהוץ ותוסיף לזה מושבים זוועתיים, אין בו שמץ של ספורטיביות או היגוי נורמלי, המנוע עצל ועתיק ...

עזוב, קנה לך איזה אימפרזה או קורולה, הם יהיו הרבה יותר אמינות, הרבה יותר נוחות ואפילו יותר מהנות מהאקסידנט (למרות פער של איזה 5 שנים לטובת האקסידנט) ...

• תוכן חדש...