Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כאן מספר דיונים על לימודי הנדסה אך לא מצאתי התייחסות כמעט לפקולטה בבר אילן

יש להם שלושה מסלולים בהנדסה:

1.מגמת הנדסת-מחשבים

2.מגמת הנדסת-חשמל

3.מגמת הנדסת חשמל- פיסיקה

מידע בהרחבה http://engineering.biu.ac.il/he/first_degree

אני מעוניין בגדול בהנדסת חשמל, [הפסיכומטרי הנוכחי שלי לא מספיק לי לת"א, אני אגש שוב באפריל הקרוב אך במידה ולא יספיק אני שוקל מאוד ללמוד בבר אילן] ועד עכשיו מה שמצאתי ברשת על הפקולטה להנדסה זה שהיא חדשה ועוד לא יודעים.

אך עברו כמה שנים מאז, הפקולטה להנדסה חוגגת עשור, ועדיין לא מצאתי מידע שימושי על האוניברסיטה

אשמח לשמוע מאנשים שלומדים שם, מאנשים שמכירים אנשים שלומדים שם ואנשים שמעסיקים אנשים שלמדו שם על הרמה בהשוואה לשאר מוסדות ההשכלה בארץ, איכות המרצים והמעבדות, האווירה בפקולטה וכל דבר אחראשמח גם לשמוע, אם מישהו יודע, על האקסטרות שחובה ללמוד (דת וכו') ומה הנפח שלהם ביחס לתואר?עוד תהייה זה האם שווה 'לבזבז' חצי שנה ולנסות לעשות שוב את הבחינה הפסיכומטרית ולהתחיל בכל זאת בת"א בסמסטר ב'?

תודה מראש על תשובותיכם.

פורסם

פקולטה צעירה - אין עדיין מידע רציני לגבי איכות הבוגרים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

10 שנים אמנם זה לא הרבה אך יש כמה מחזורים שכבר סיימו והשתלבו בתעשייה

וכמו כן אפשר לדעת גם מתלמידים ובוגרים לגבי איכות הפקולטה, אותם אני מחפש

פורסם

בתור מי משמראיין ומעסיק בוגרי הנדסת חשמל: אם אתה לא יכול להתקבל לת"א המלצתי לך להרחיק לאוניברסיטת בן גוריון (או לשפר פסיכומטרי).

:turn-l:
פורסם

yuvk, שאלה ברשותך: אני שוקל להתחיל לימודי הנדסת חשמל. יכול להתקבל גם לת"א אבל נוטה להעדיף את ב"ש. האם תוכל להרחיב על ההבדלים בין 2 הפקולטות מבחינת רמת הבוגרים וההתייחסות אליהם בשוק העבודה?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

שנקר זה בית ספר לעיצוב.

אף אחד לא סופר את התואר שלהם בהנדסה.

HIT מבין המכללות הם הנחשבים ביותר. (סוג של ראש לשועלים)

הנדסה בבר אילן מבחינת מעסיקים שווה ערך למכללה , כי התוכנית שם עוד חדשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
yuvk, שאלה ברשותך: אני שוקל להתחיל לימודי הנדסת חשמל. יכול להתקבל גם לת"א אבל נוטה להעדיף את ב"ש. האם תוכל להרחיב על ההבדלים בין 2 הפקולטות מבחינת רמת הבוגרים וההתייחסות אליהם בשוק העבודה?

בין הטכניון - ת"א - ב"ש אין הבדלים משמעותיים.

כן, אני משוחד, אבל שיהיה.

הפקולטה להנדסה של אוניברסיטת בן גוריון משתווה כיום עם האוניברסיטה של תל-אביב והטכניון. אתה יכול לבחור בבן-גוריון בלב שקט, רק תכין את עצמך נפשית לקריעה רצינית בשנתיים הראשונות :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיית החום תהיה ברכבת ובאוטובוס בדרך לב"ש...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני עושה את הדרך מב"ש למרכז וחזרה באוטובוס/רכבת לפחות פעם בשבוע, לפעמים אפילו פעמיים. רוב הזמן אין בעיות עם הקו הזה. מתי כן יש בעיות? אם תתעקש לנסוע ביום ראשון עד סביבות השעה 13, ביום חמישי משעות הצהריים המאוחרות ועד שעות הערב וביום שישי עד סביבות 12. עד סוף השנה גם אמור להיפתח קו הרכבת המשודרג ואז גם יהיו בערך פי 2 רכבות והיקף הבעיה יקטן גם בשעות העומס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל דבר אחרא שמח גם לשמוע, אם מישהו יודע, על האקסטרות שחובה ללמוד (דת וכו') ומה הנפח שלהם ביחס לתואר?

במהלך התואר הראשון כולו, אתה נדרש ללמוד 7 קורסים ביהדות, המפוזרים ל"תחומים" שונים.

זה אומר 2 קורסים בשנה (הקורסים כולם שנתיים) ובאחת מהשנים תצטרך ללמוד 3 קורסים, אם אתה עושה את התואר כולו בשלוש שנים.

הקורסים עצמם לא קשים במיוחד, ואם תבחר אותם נכון - גם לא משעממים יותר מדי. יש מבחן בסוף השנה, לרוב אמריקאי.

מן הסתם, יש סיכומים לכל השיעורים, כך שזה לא יצריך ממך אנרגיה מרובה למעט לשבת בשיעורים (זמן שמתבזבז),

אבל המרצים לרוב מבינים את זה, אז אתה יכול לשבת עם הלפטופ ולקרוא מאמרים לשיעור הבא, נניח, במקום ללמוד.

במהלך התואר השני כולו, אתה נדרש לעבור "רק" 2 קורסים ביהדות, באותה המתכונת כמובן.

מי שעשה את התואר הראשון בבר אילן, אני חושב שהוא פטור מיהדות בתואר השני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בעיית החום תהיה ברכבת ובאוטובוס בדרך לב"ש...

שטויות. אין שום בעיה, אנחנו לא בשנות ה80.

הבעיה היחידה שכן מטרידה ממש זאת בעיית הרכבת. יותר נכון בעיית חוסר הרכבת.

כל כמה זמן סוגרים את קו באר שבע תל אביב לעבודות שקר כלשהו, ואז האוטובוסים מפוצצים מאוד.

בשביל להמנע מכל זה, אפשר לתפוס טרמפ בלוח הטרמפים של בן גוריון.

אני 4 שנים נוסע ככה (בטור מציע טרמפ או טרמפיסט) וזה ממש נוח.

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...