Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנדסה בבר אילן מבחינת מעסיקים שווה ערך למכללה , כי התוכנית שם עוד חדשה.

עד כדי כך?

זה שווה ערך לHIT?

ב"ש לא כזה פרקטי בשבילי, ת"א אני מאוד רוצה ובנתיים אני מתקבל רק לבר אילן

אם זו פקולטה נחותה משאר האוניברסיטאות אז למה אנשים לומדים שם הנדסה בכלל :lol:

אני אחזיק אצבעות להתקבל לת"א אחרת אצטרך לדחות שוב את הלימודים הלא קצרים ולא קלים :roll:

פורסם

תשמע, איפה למדת רלוונטי לעבודה הראשונה שלך, אולי לשנייה. אחרי זה הניסיון זה מה שקובע.

אני ממליץ לך בחום להתחיל ללמוד כבר ולא לחכות עוד ועוד בשביל להתקבל לת"א - עדיף תואר ראשון ביד מתואר שני על העץ :lol:

פורסם
עד כדי כך?

זה שווה ערך לHIT?

...

אני לא חושב שעד כדי כך. כבוגר בר אילן יש לך סיכוי להגיע אליי לראיון - לא כבוגר מכללה.

מי לומד שם? אולי מסיבות אידאולוגיות, ואולי הם אלו שלא התקבלו לת"א, וב"ש "לא פרקטית" עבורם :wink:

:turn-l:
פורסם

מה זה אומר "לא פרקטי"?

צר לי לאכזב אותך, אבל אתה הולך להעביר שלוש ומשהו שנים מאוד לא פרקטיות גם בת"א, גם בבר-אילן וגם בבאר-שבע.

תשמע, איפה למדת רלוונטי לעבודה הראשונה שלך, אולי לשנייה. אחרי זה הניסיון זה מה שקובע.

זה קצת יותר בעייתי מזה.

אם סיימת את התואר, לא הצלחת למצוא עבודה ראשונה במשך חצי שנה והתפשרת על משרה בינונית ללא אופק רק כדי להתחיל להתגלגל - יש סיכוי סביר שגם המשרה השנייה שלך תיהיה בינונית והלאה. אני מכיר כמה בוגרי מכללות שהיום מנסים להתקבל למשרות של הנדסאים רק כדי להתחיל להתגלגל בשוק העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עד כדי כך?

זה שווה ערך לHIT?

אני אחזיק אצבעות להתקבל לת"א אחרת אצטרך לדחות שוב את הלימודים הלא קצרים ולא קלים :roll:

דווקא אחרי תואר בת"א והחוסר חיי חברה , האטימות של הפקולטה והקושי הרב של הלימודים - הייתי ממליץ לנסות קודם כל בבאר שבע . תעבור לגור שם וזה יהפוך את המקום לפרקטי.

הבנתי שהנדסת חשמל מעט יותר קל שם, אבל יש לך יתרון גדול שאנשים שם לא מסיימים את היום ומתאדים, אלא אתם נמצאים בסוף העולם ולכן גם נשארים שם :)

מבחינת מה יותר נחשב, גם אני חושב שת"א והטכניון יחד עם ב"ש הם המובילים. יש כאלה שרואים את ב"ש קצת פחות מהשניים הראשונים, אני לא יודע אם בצדק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין חכם כבעל הנסיון

זה לא משהו שלא ידעתי לפני תחילת התואר.

פשוט עד שבאר שבע נזכרו להודיע לי שהתקבלתי , כבר התחלתי ללמוד בתל אביב.

חסרון בב"ש דרך אגב הוא העובדה שאין כמעט מקומות עבודה באיזור בהם אפשר לעבוד במהלך התואר.

אגב, חבר'ה שלמדו בב"ש דאגו לתקן אותי שחיי החברה בב"ש לא כ"כ רלוונטיים כי בתואר שלנו אין זמן לעשות כלום מלבד ללמוד, בדיוק כמו בת"א. כבר הספקתי לשכוח... :D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני למדתי הנדסה בת"א (תוכנה) וגם אני ממליץ בחום על ב"ש, אפילו שאין לי מושג אם הפקולטה שם טובה או לא. פשוט בת"א זה כל-כך נורא, שכל דבר יהיה טוב יותר.

ובשביל לאזן את זה, אמנם סבלתי מרוב הרגעים בתואר, אבל לפחות הכינו אותי טוב לחיים (אני מקווה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט. זה היה שווה את זה.

התואר זה היה משהו חולף. אז סבלנו 4 שנים. זה כבר זכרון רחוק שמתרחק מיום ליום.

מה עדיף? לעשות תואר הנדסה בשנקר ולעבוד במשרות QA במשכורת של 8000 שקל (במקרה הטוב) ?

:)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...