Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני להשכיל לגבי הנושא של פילטר אוויר פתוח, ולכן כמה שאלות לכם:

-מהם היתרונות והחסרונות בהתקנתו?

-האם התקנתו ברכב חוקית?

-ברשותי פולו 1.4 16V שנת 2000, האם הוא יהיה יעיל על האוטו הנ"ל, ועד כמה בכלל הוא יהיה אפקטיבי?

-היכן ניתן להתקין אותו (איזור ירושלים)?

-אבקש להמלצות על סמך התנסות לפילטר אוויר פתוח שיתאים לאוטו שלי.

תודה מקרב לב לעונים.

פורסם
שלום.

ברצוני להשכיל לגבי הנושא של פילטר אוויר פתוח, ולכן כמה שאלות לכם:

-מהם היתרונות והחסרונות בהתקנתו? - אני לא חושב שיש איזה שהוא יתרון בפילטר פתוח ברכב שלא גודש + צ'יפ

-האם התקנתו ברכב חוקית? - חוקית, אלא אם כן אתה נתקל באיזה שוטר/מכון טסטים שאין להם מושג ברכבים

-ברשותי פולו 1.4 16V שנת 2000, האם הוא יהיה יעיל על האוטו הנ"ל, ועד כמה בכלל הוא יהיה אפקטיבי? - היצרן הרכיב פילטר מסוים על רכב מסוים. כל עוד הרכב הוא סטנדרטי, אין טעם להתעסק עם שינויים כאלה ודומים (להוציא שינויי אחיזה וכדו')

-היכן ניתן להתקין אותו (איזור ירושלים)? - אני מכיר בבני ברק, חולון או תל-אביב. אם מתאים לך, אחרי המגילה שהרצתי פה, אשמח לכוון אותך.

-אבקש להמלצות על סמך התנסות לפילטר אוויר פתוח שיתאים לאוטו שלי.

תודה מקרב לב לעונים.

הדברים שכתבתי הם על סמך ידע אישי ותו לא. אשמח אם יחדדו פה עוד קצת את הנושא.

אגב, לדעתי עם חיפוש מתאים, היית מגיע לתשובות מהעבר של הפורום. הנושא חרוש.

פורסם

לרכב שלך לא מומלץ בכלל, אם אתה רוצה כל מיני תקלות מוזרות, ובעיות שלא נגמרות ברכב אז תשים פילטר פתוח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני יוסיף פה עוד כמה דברים:

1- לא חוקי! בכלל! :crazyeyes תפסו את חבר שלי , רק פתח את מכסה המנוע לשוטר, הוא הורד אך ורק בגלל זה ועוד קיבל איזה חתיחת דוח, עוד זה והוא צריך לעלות את הרכב שוב כל הכביש.(לא כזה סיפור אבל זמן וכסף ושיגעון)

2- לא יעיל בכלל לרכב מהסוג הזה או מכול סוג שלא משופר ברמות גבוהות, טורבו או אטמוספרי או משהו ברמות הללו.

3- חבל על הכסף שלך. זה הוצאה מיותרת שלא תורמת לשום דבר ברכב שלך.:roll:

ואם בכל זאת אתה נעול על זה, למרות שלא ממש כדי, אז אני מירושלים, אם אתה צריך משהו בסגנון תדבר איתי בפרטי.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

2- לא יעיל בכלל לרכב מהסוג הזה או מכול סוג שלא משופר ברמות גבוהות, טורבו או אטמוספרי או משהו ברמות הללו.

אתה מודע לזה שכל מנוע ללא טורבו הוא אטמוספרי ? וזה לא משהו "מטורף" ברמות גבוהות.

פורסם

יודע יודע.

אבל גם לאטמוספרי ברמה גבוהה עדיף שיהיה פילטר פתוח.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...