Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלת של הנהג, נוסע לצידו איזה דלת?

בכל מקרה, העיקרון אמור להיות זהה בכל המכוניות.

אתה צריך מברג פליפס, לפני שאתה מתחיל תסתכל על הדלת ועל כל מיני מקומות שאולי יש בהם פלסטיק שמכסה את הבורג.

יש בורג אחד בדרך כלל בין הידית של הדלת לפאנל, ושניים בחלק התחתון של הפאנל.

אחרי שאתה מוציא את הברגים תנסה בעדינות להרים את הפאנל למעלה ולמשוך, יש קליפסים והרבה אז תזהר.

אם אתה רואה שיש יותר מידי התנגדות תבדוק מאיפה ותוודא שאין בורג באזור.

בהצלחה.

פורסם

צריכים להיות בסביבות ה6 ברגים וקליפס אחד אם אני לא טועה...

לא פירקתי את הדלת אצלי הרבה זמן :wink:

יש אחד בצד שמאל של הדלת מכוסה בשחור, קליפס בצד ימין של הדלת, אחד בידית פתיחה, עוד שתיים איפה שהמתג של החלון, הכיסוי מגומי השחור נשלף תוציא אותו ואז יש עוד 2, לא לשכוח להוציא את המשולש איפה שהמראה כדי שתוכל להוציא את הפנל (וכמובן לא לשכוח לנתק את החשמל מהמתג של החלון).

פורסם

זהו שעשיתי הכל אבל נתקעתי בשלב שאני מוציא את המשולש ולא הצלחתי להוציא אותו איך אני מוציא אותו?

• תוכן חדש...