Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סיפור חמוד !

מר אלן סוויפט מהעיירה ספרינגפילד (מסצ'וסטס, ארה"ב) קיבל מאביו רולס רויס פיקדילי P1 רודסטאר חדשה כמתנת סיום בי"ס תיכון ב-1928

הוא נהג בה עד יום מותו, בשנה שעברה, בגיל...102 שנים. 82 שנים רצופות עם אותו רכב !

הוא נסע ברכב 170,000 מייל (272,000 ק"מ). הרכב מתקתק כמו שעון שוויצרי, שקט לחלוטין בכל מהירות ונראה במצב חיצוני מצויין.

כנראה היו לו עוד מכוניות, אבל כל הכבוד לאיש הזה !

לאחר מותו הרכב נתרם למוזיאון ספרינגפילד, מסצ'וסטס, יחד עם מיליון דולר כדי שהמוזיאון יבנה לעצמו אתר חדש.

עיזבו דיונים כמה שנים אתם מחזיקים את הרכב שלכם. רק לחייך.

הסיפור עבר אימות ביאהו ובאתר מוזיאון ספרינגפילד

אגב, אם כבר קשישים והמספר 82 (שגם לי יש זיקה אליו כי זו השנה שהאלפא שלי נולדה והייתי אידיוט למכור אותה אחרי 11 שנים) : באורגון, ארה"ב, נתפסה קשישה בת 82 נוסעת 28 מייל לשעה יותר מהמותר.

אמרה לשוטר כי היא ממהרת לפגישה . (אגב, גמני מכין תרוץ שאני ממהר כי בגילי כבר אפשר לשכוח לאן רציתי לנסוע..)

הקנס 1103 דולר.

rr p1.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מה שפייר פייר, אם היה לי רכב כזה גם אני הייתי שומר עליו לכל החיים:)

סיפור מעניין

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הוא נסע ברכב 170,000 מייל (272,000 ק"מ).

זהו? :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק תיקון קטן לגבי הקשישה - היא נסעה 28 מייל לשעה יותר מגילה, בסה"כ 110 מייל לשעה (176 קמ"ש) - פי 2 מה-55 מייל לשעה המותרים במקום.

ולגבי ה-RR - רכב מדהים, הרבה יותר מעניין מכל רכבי השרירים שמלהיבים הרבה מחברי הפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוי ענק, לא שמתי לב לזה בכלל :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סקרנתם אותי עם ההוא ממשפחת סימפסון...

אז בררתי: אלן קשישא ירש וניהל עסקי מתכת, כנראה זהב, בהארטפורד, קונקטיקאט. בהיותו נער הוריו העמידו לפניו בחירה: ללמוד או להצטרף לעסקי המשפחה. הוא עשה את שניהם וקיבל את האוטו בסיום הלימודים. הרולס עלתה $10,900.

בספרינגפילד היה מפעל הרכבה של רולס רויס לשוק האמריקאי, שפעל בין 1921-1931. 60% מדגמי הפיקדילי שיוצרו שם (כ-2500 יחידות) עדיין "חיים" ונמצאים במצב נסיעה באוספים פרטיים. מכוניות בנות עשרות שנים!

אלן סוויפט גם רשום בגינס כבעל הוותק הכי גדול באחקת רכב.

מי שהתרשם ורוצה לשפץ רכב בארה"ב - קבלו הפנייה והסיפור מהחברה ששיפצה את הרכב ב-1988.

ובראבו לחבר הפורום המוכשר בני ל ששיפץ בארץ רולס, מדגם אחר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני בספק שהוא נהג ברכב הזה בגלל שהוא מאוד נוח\כיפי\בטיחותי, יותר בגלל הקטע הסנטימנטלי.

מה שבטוח - היה מעניין לראות עלויות אחזקה עם השנים :-o:lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה שבטוח - היה מעניין לראות עלויות אחזקה עם השנים :-o:lol:

אם הוא עשה טיפול 10K פעם ב3-4 שנים, והשתמש בחלקים תחליפיים/מפירוק (לא חושב שב60 שנה האחרונות ניתן היה להשיג חלקים מקוריים), ומדובר ברכב פשוט יחסית לרכבים משפחתיים מודרניים, אז לא חושב שהרבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...