Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיירפוקס 4 יצא היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירסה חדשה לדפדפן הכי נורמלי בעולם יצאה היום.

פרטים והורדה כאן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצהרה קצת יומרנית (למרות שאני משתמש בפיירפוקס בעצמי) במיוחד שבדיוק נעשתה השוואה ב-lifehacker

והפיירפוקס עדיף רק על האקספלורר.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם השאלה שלך היא במה FF עדיף על IE (כי האמת שלא כל כך הבנתי אותך),

אז בזה שהוא א) יותר מהיר, ב) מאובטח יותר, ג) יש לו בערך טריליון תוספות ואפשרויות התאמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם השאלה שלך היא במה FF עדיף על IE (כי האמת שלא כל כך הבנתי אותך),

אז בזה שהוא א) יותר מהיר, ב) מאובטח יותר, ג) יש לו בערך טריליון תוספות ואפשרויות התאמה.

לא לא אני מכיר את היתורנות של FF ומשתמש בו מעל 5 שנים, שאלתי איזה דפדפן עדיף על FF.

עריכה:

לפי הקישור אופרה, כרום ואיפשהו בסוף לפני IE באמת FF.

פורסם

אני אישית לא מכיר כזה (וניסיתי את כולם, ז"א הפופולאריים שבהם, אני לא מדבר על דברים אקזוטיים כמו LYNX, KONQUEROR וכו').

פורסם

כמו במכוניות, אין "הכי טוב", יש "הכי מתאים לי".

בתור אחד שגולש בעיקר באתרים ארצישראליים, פיירפוקס הוא הדפדפן היחיד שמאפשר לי לחסום

גם פרסומות וגם פלאש באופן קבוע, לטובת השפיות הנפשית שלי.

אילו לא הייתי גולש באתרים ישראליים, הייתי בוחר במשהו מהיר יותר, אופרה או כרום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל עוד לא גולשים לאתרים בעברית, אופרה עדיפה במקרים רבים, ומהירה יותר כמעט בכל פעם.

בפיירפוקס 4 אני משתמש כבר קרוב לחודש, עוד משלב הבטא המאוחרת. לחסרונות שמתי לב מיד - מספר שינויים בתפריטים ובמיקום הכפתורים, וגם כמה תוספים שהפסיקו לעבוד (כמו Linkification). את היתרונות, לעומת זאת, אני עדיין מחפש... :roll:

את כרום ניסיתי בעבר הרחוק, אבל חורה לי לראות את גוגל נוקטת בטכניקות השיווק המונופוליסטיות של אפל, לכן לא סביר שאחזור להשתמש בדפדפן שלהם.

פורסם

כול אחד והעדפה שלו, אישית אני לא מוכן עדיין לוותר על כרום.

ניסיתי את פיירפוקס 4 והם עדיין בשלהם, יותר מידי אפשרויות ופחות מינימליסטיות.

עדיין יש את שורת החיפוש בגוגל שבהחלט מיותרת, עדיין אין אתרים נצפים, יותר מידי חלונות קופצים(הורדות, הסטוריה, אפשרויות וכו), והכי חשוב הוא עדיין מרגיש כבד לאומת כרום.

נכון שאפשר להוסיף לו מיליון פיצ'רים אבל עד היום לא נתקלתי במשהו שהיה חסר לי בכרום אבל קיים בפיירפוקס.

אודי A4

דימה.

פורסם

שדרגתי ל-IE9, FF4 וכרום 10.

בתור משתמש נאמן של אקספלורר מאז תקופת הנטסקייפ, לפני מס' חודשים התקנתי בעבודה פיירפוקס ומאז אני משתמש רק בו (גם בבית) ובכרום. עדיין לא החלטתי מה עדיף - פיירפוקס או כרום.

ממה שהתרשמתי בינתיים מה-FF4, הוא יותר מהיר מהגרסה הקודמת וכפי שנאמר פה כבר, יותר מינימלסטי.

החסרון היחיד שמצאתי עד כה זה ש-IDM לא עובד איתו עדיין (וב-IE9 ה-IDM גורם לאקספלורר לקרוס, מה שגרם לי לשנמך ל-IE8 בחזרה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אכזב אותי מבחינת הביצועים.

מבחינת הUI והAddons וכו' - מעולה , אבל לפי כמה בדיקות שביצעתי הוא מתפקד אפילו פחות טוב מIE9 .

עדיין לדעתי כרום ליגה אחת מעל שאר הדפדפנים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...