Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לבלנו ב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

אני מחפש רכב קטן שיחליף את הסוזוקי בלנו - 5 דלתות קטן

תקציב 35-+ גמיש

רוב הנסיעות יהיו משהו כמו 12K בשנה, רובם עירוניות בפקקים מראשון - רמת החייל

הדרישות :

1. חסכוני בדלק
  2. אמין
  3. זול לאחזקה
  4. נוח עד כמה שאפשר
  5. זריז

האופציות שעומדות מולי (צרפתיות לא בא בחשבון )

1. גטס - יש הרבה ספקות לדבי צריכת דלק
  2. גולף - אחזקה ?דלק ? איך האוטו?
  3. פולו
  4. סיריון - המראה של האוטו פשוט מזעזע מבפנים ומבחוץ
  5. פונטו
  6. איביזה

גם 4 דלתות בא בחשבון כמו לאנטיס, 3, אלמרה

ערב טוב 8)

Suzuki Jimny

פורסם

אם אתה מחפש רכב קטן, וחסכוני - אתה יכול לדעתי לוותר על הלאנטיס, האלמרה והגולף (שלרעתה תעמוד גם אחזקה מעט יותר יקרה), אלא אם כן אתה בכל זאת מחפש רכב מעט יותר גדול.

מה שלדעתי יענה על רוב הדרישות שלך היא הפונטו. היא תהייה זולה לאחזקה מהאיביזה ומהפולו, וייתכן שגם חסכונית מהן ומהגטס, ומתאימה גם מבחינת מכלול הדרישות שהצגת.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם ידני אז פונטו, אם אוט' אז ברכותי אתה הולך לנסוע ברכב שאתה חושב (כמו רבים אחרים) שהוא מכוער. אין הרבה מה להוסיף כי שללת את ה- 206 שבתור ידנית היא גם מאוד מוצלחת

פורסם

גטס, פונטו או גרנדפונטו (מצויין דווקא, יש אחת חדשה אצל בנדוד שלי, מאוד התרשמתי), או את הפיאט שלי עם מתיחה קטנה מצידך, בכל מקרה אל תקנה רכב גרמני, זה יהרוג אותך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פיאט פנדה לא תתאים במקרה הזה? מנוע אמין (1250 ס"מק ישן - אמין עד כמה שהבנתי), סה"כ מרווחת (בטח לעומת גודלה הקטן) גם מאחור, אוטומטית ובתקציב שלך תוכל למצוא משהו בסביבות 2006-2007 אני מאמין

פורסם

הפונטו היא רובוטית,ורוב הניסיעות בפקקים, אז מה שנשאר לי זה הגטס,

מישהו מבין פה ברמות אבזור של הרכב ?

אגב יש שהרבה חילוקי דעות לגבי הצריכת דלק

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...