Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם

בדיוק היום קניתי סוזוקי ג'ימיני חדשה לעצמי

הרכב הוא שנת 2007 ידנית

ועד לזוקיאדה הקרבה שתבוא עלינו לטובה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, דברים שעליי לבחון ולא לוותר עליהם

או התנסות שלכם עם הרכב =]

הנה תמונה של הרכב:

195140_1580603165763_1556199769_31140155_5011303_o.jpg

ג'ימיניב!

פורסם

היי, תתחדש, כמו שרשמתי לך בהודעה פרטית, תעשה מיגון לטרנספר וסע לשלום, עם הזמן אתה תלמד את הרכב ותקבל תאבון לשיפורים נוספים.

יש להזהר מאוד על הפגוש הקדמי, הוא נמוך יותר ממה שנדמה לך ונוטה לקבל מכות בשטח :)

סע לשלום, רק בשבילים מסומנים !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני נהגתי על ג'ימיני 3 שנים בלי מיגון עם צמיגי כביש.

לטיולים עד רמה בינונית, אין שום צורך במיגון. רק להיות זהיר!

אחלה אוטו. אני הייתי משקיע בבולמים/הגבהה שגם משפרים את איכות הנסיעה וגם את מרווח הגחון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבי, הג'ימני שלך היה עם טרנספר רגיל, למר בחור יש ג'ימני עם טרנספר חשמלי, יותר פגיע ובעייתי, לכן רשמתי מיגון טרנספר, הסברתי לו בפרטי שאין צורך במיגונים נוספים לטעמי האישי, אולי אחרי שיתחיל לטרוף סלעים (לאחר שהרכיב קיט הגבהה מכובד + נעילה) יצטרך מגיני סף.

לגבי הגבהה, כמו תמיד אני טוען שעדיף ללמוד את הרכב במצב מקורי ואז לשפר.

פורסם

תתחדש , וכמו שכבר נאמר - סע בדרכים מסומנות.

קודם תכיר את הרכב כמו שהוא ואחרי שתלמד את היכולות של האוטו ואת סוג הטיולים שאתה אוהב , ואז תראה מה אתה רוצה לשפר.

בהצלחה,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

תודה רבה חברים!

אור אכן הסביר לי בפרטי את הדברים החשובים שעליי לדעת, ארצה בהזדמנות זאת להודות לך!

ובנוגע לשיפורים.. או או יש זמן עד לשיפורים

אני רוצה קודם כל להגיע לקצה היכולת של הרכב איך שהוא בסטנדרט.

אגב שכחתי לציין, קיבלתי את הרכב עם צמיגי מקסיס 50\50 (אם אני לא טועה דגם 176, אני טועה או שיש כזה דבר?)

אבל עד שאתחיל לעשות שטח כמו שאתם מספרים, יקח הרבה זמן =]

בכל מקרה עדיין לא נהגתי על הרכב בכלל, מחכה להסדיר את עניין הביטוח..

אבל כנראה שאגיע לזוקיאדה, יש פה מישהו שיגיע לשם?

ג'ימיניב!

פורסם
אבי, הג'ימני שלך היה עם טרנספר רגיל, למר בחור יש ג'ימני עם טרנספר חשמלי, יותר פגיע ובעייתי, לכן רשמתי מיגון טרנספר, .

צודק.

טיפ נוסף, אל תצא לשטח לבד.

רכוש לך ערכת חילוץ בסיסית של רצועת משיכה וכמה שאקלים. גם אם תיתקע, את הגימיני אין בעיה למשוך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מזל טוב! צפה להרבה שעות מהנות בשטח עם הברנש הקטן.

אם כבר אנחנו עוסקים בשיפורים, ומלבד העיצות שקיבלת מאור אודות מיגון הטרנספר, הייתי מציע עוד שיפור.

חפש בפורום ג'יפולוג שירשורים שעוסקים בבניית ארגז לתא המטען. זה בהחלט ישדרג לך את הרכב ותא המטען

הזעיר ויעשה לך שם קצת סדר.

בקשה קטנה, בפעם הבאה שאתה מצלם את הרכב, עשה זאת מבלי שנראה שיש לך חנייה פרטית,

כדי שאנחנו העירוניים הממוצעים המחנים ברחוב לא נאכל את הלב....:twisted::-D

(אני שונא להכנס לבוץ רק כי אני יודע שאין לי שום דרך אח"כ לשטוף אותו כמו שצריך):evil:

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות!

מצטער אם הוצאתי את העיניים בנוגע לחניה (אתה תמיד מוזמן להחנות אצלי ואני אתן לך טרמפ הביתה ;) )

בנוגע לרצועות משיכה ושאקלים הכינותי מראש.

לפני הג'ימיני היה לי יונדאי טראקאן, לג'יפ הזה קניתי 2 רצועות משיכה, אחת של 4 טון (אם אני לא טועה) ואחת של 2 טון וכמה שאקלים.

סלאש צודק, טעיתי, הצמיגים על הרכב הם מקסיס 761.

ויש לי שאלה כללית

במידה ואני נכנס לשטח בוצי

האם חובה עליי בעת יציאה מהשטח להעלות את הרכב על ליפט ולשטוף אותו מלמטה?

ג'ימיניב!

פורסם

לא חובה אבל מומלצ, בוצ גורם לנזקים שלא יתוארו (לכן אני לא אוהב את זה, או אוהב את זה ברכבים של אחרים)

אהה, האוטו לא נוסע בשטח כמו דיפנדר, אולי אחרי שתנעל אותו מאחורה נוכל לדון בזה שוב (גם אז, זה מצריך ממך המון פרקטיקה בנהיגה)

פורסם

כשתגיע לקטע שכל סופ'ש אתה בטיול וכבר מתחיל לטפס על סלעים

ואם עוד לא תישבור את הטמבון הקידמי

אני ממליץ לך להוריד אותו לשים בצד לרגע המכירה

ובמקומו לשים טמבון של הדגמים היותר ישנים

הוא יותר גבוה מהקרקע ובנוסף אפשר לחתוך אותו בצורה יפה

שיראה ''יותר קרבי''

לאמא שלי יש גימני 03 אוטו' אחלה כלי מהנה מאד מפתיע מאד

ליפעמים שיש תקלה בסופה אני ''גונב'' לאמא שלי את הגימני ויוצא עם חיוך מהבית

• תוכן חדש...