Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לפני כשבועים הייתי במוסך בצ'ק פוסט בחיפה וביקשתי מהם שיבדקו את האוטו בכללי לפני הטסט וכל מה שהיה צריך לסדר סודר (הוחלפו כל מערכת הברקסים באוטו, החלפו משולשים קידמים, החולף תושבת מנוע, חיזקו לי את האמברקס בדקו לי שמנים והכל מצוין) חוץ מהמיסב הזה. אגב זה המוסך שאני תמיד עושה שם טיפולים לאוטו.

שאלתי אתם בקשר לרעש המוזר שמגיע שיש לי באוטו אז המוסכניק בדק לי את האוטו הפעיל מזגן והבין ישר שהבעייה מהמיסב של המדחס, דיברתי עם הבעלים של המוסך מה אפשר לעשות עם זה אמר לי שצריך לסדר את המדחס וזה יעלה משהו כמו 1000שקל, אבל שמעתי חבר'ה שקנו רק את המיסב והרכיבו אותו לבד (בפיג'ו 205, השאלה עם זה כולל גם בפיג'ו 206)

והמליצו לי לא לחכות עם זה כי הרצועה יכולה להקרע בגלל זה ולא רוצה להסתבך בזה בנסיעה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ומה אתם ממליצים לעשות, תודה מראש!

ושיהיה סופ'ש מצוין.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

דרושים כלים ספציפיים להח' המיסב.לא כדאי לגעת בלי ידע או מיכשור נכון. לגבי הרצועה זה לא כלכך מדוייק .רק עים המדחס יתפס אז הרצועה תיקרע או תעוף .כרגע זה רק מרעיש .אפשר ביותר זול לבצע הח' מיסב מדחס.

פורסם

אם יש לך מספיק גישה אז אפשר להוריד את הקלאץ' ולהחליף את המיסב, אחרת אין ברירה וצריך לפרק את המדחס ולעבוד בחוץ מה שמצריך שאיבה של הקרר ולאחר מכן וואקום מחדש ומילוי קרר.

פורסם
דרושים כלים ספציפיים להח' המיסב.לא כדאי לגעת בלי ידע או מיכשור נכון. לגבי הרצועה זה לא כלכך מדוייק .רק עים המדחס יתפס אז הרצועה תיקרע או תעוף .כרגע זה רק מרעיש .אפשר ביותר זול לבצע הח' מיסב מדחס.

אוקיי הבנתי, יש לי חבר כאילו שהוא מוסכניק ויכול לסדר את זה אבל אני מעדיף ללכת למוסך שיותר מבין בזה ויעשה לי את העבודה על הצד הטוב ביותר אפילו עם זה יעלה לי קצת יותר.

אם יש לך מספיק גישה אז אפשר להוריד את הקלאץ' ולהחליף את המיסב, אחרת אין ברירה וצריך לפרק את המדחס ולעבוד בחוץ מה שמצריך שאיבה של הקרר ולאחר מכן וואקום מחדש ומילוי קרר.

וואו בשביל להחליף את המיסב חייב לפרק את הקלאץ' בשביל להגיע לזה? ואני לא ממש רוצה להתעסק בזה העסק נשמע מאוד מסובך.

למרות שאני מתעסק בתחום של מיזוג אוויר ומבין קצת בנושא, רוצה לתת את העבודה לבעל מקצוע.

אשמח לקבל במלצה על מוסך באזור חיפה שמתעסק בתחום מיזוג אוויר באוטו ויכול לעשות את העבודה במחיר טוב ובמקצועיות.

ועם אתם יודעים כמה כל העניין הזה יעלה לי העבודה והמיסב עצמו זה ממש יעזור לי. תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

האמת אני לא מבין ממש על אילו כלים יעודיים מדברים פה.

ראיתי סרטונים ביוטיוב, פשוט לפרק את הרצועה, לפרק את הפולי (מידי פעם ברכבים מסויימים יש שם הברגה הפוכה) לאחריו יש קפיץ, להוציא אותו ולהוציא את המיסב, ללכת להשיג כזה וסיימנו. יכול להיות שצריך press למיסב אבל זה לא כזה סיפור לבקש מאיזה מוסך.

פורסם

התכוונתי למצמד אלקטרומגנטי של המדחס לא הקלאץ' בין הגיר למנוע, לגבי כלים צריך חולץ מיסבים ושיהיה מקום להיכנס איתו ולחלוץ את המייסב.

פורסם

טוב המצב עכשיו הוא כזה.

אתמול נסעתי ללב המפרץ שאלתי כמה מוסכים בדרך איפה יש מוסך שמתמכה במיזוג אוויר לרכב והפנו אותי לאיזה מוסך שנמצא ליד מוסך מורשה פיג'ו סיטרואן.

קיצר הלכתי לבעל של המוסך הסברתי בערך מה הבעייה שיש לי כרגע עם המיסב שהוא משמיע את הרעש המוזר הזה והוא שאל אותי עם המזגן פועל אצלי כמו שצריך אז אמרתי כן מקרר מעולה רק הבעייה עם הרעש.

בקיצור הוא אמר לי שצריך להעלות את האוטו לבדוק בדיוק מה הבעייה, אז כנראה אני יקפוץ עליו כשתכנס לי המשכורת ונסדר את הבעייה.

בקשר למחיר הוא אמר שזה אמור לעלות משהו כמו 500-600 שקל. זה נשמע הגיוני המחיר או שאפשר למצוא במחיר יותר זול?

יוני ת'אמת זה נשמע יותר מדי מסובך בשבילי כנראה אני יתן את העבודה לידים יותר מקצועיות עבור העבודה הזאת, מעדיף להשקיע עוד קצת ולשלם לאיש מקצוע מומחה.

רון, איפה אני יכול להחליף את המיסב במחיר הזה פלוס עבודה.?

פורסם
אני החלפתי בבראל נתניה [מוסך פיגו].

אני אשמח עם תביא לי קצת יותר פרטים על המוסך, עם אפשר כתובת ומספר טלפון זה יעזור לי מאוד.

ומתי החלפתה מיסב לרכב שלך? אולי המחירים התעדכנו קצת מאז

תודה!

פורסם
אני אשמח עם תביא לי קצת יותר פרטים על המוסך, עם אפשר כתובת ומספר טלפון זה יעזור לי מאוד.

ומתי החלפתה מיסב לרכב שלך? אולי המחירים התעדכנו קצת מאז

תודה!

מוסך בראל באזה"ת הישן נתניה,האורג 10 09-8627171,תדבר עם אלי,הוא מנהל העבודה שם,הוא בחור באמת טוב,תבקש ממנו הצעת מחיר.

אני החלפתי לפני חצי שנה,לא אמור להיות שינוי במחיר.

ובכל מקרה גם שתבוא לשלם תוכל לבקש הנחה נוספת,הם לא קשים.

פורסם

וואלה המון תודות גבר באמת עזרתה לי המון, ואני ידבר איתו בסופ'ש כשיתפנה לי קצת יותר זמן מהצבא.

שיהיה המשך שבוע מצויןן

• תוכן חדש...